- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
....geçen hafta işyerinde yeni gelen arkadaşla tartışmamız olmuştu.uyarılarıma rağmen müziği son ses açmışlar ellerini masaya vuruyorlar ve şarkı söyllüyorlardı, sabah uyarmıştım akşam da aynı şeyi yapınca izinde olan müdür beyi aramıştım onların yanında 'müdür bey burası çok eğlenceli müzik dinliyoruz... deyip sonra da işe konsantre olamadığımı yerimi değiştirmesini istemiştim isim vermemiştim ona rağmen telefon görüşmem bittikten odaya girerken iş arkadaşımın birinin dengesiz dediğini duymuştum.Bana mı söylediğini sordum hatırlamıyorum sana demiş olabilirim demişti.O arkadaşla kanka olmak isteyen yeni gelen arkadaş da yüzüme doğru dengesiz deyip gitmişti.onu şikayet etmişim, ona söylemem gerekirmiş halbuki kendisini birçok kez uyarmıştım yine uyarmam gerekmiş nasıl yüzyüze bakacakmışız falan dedi.Ben de 'dengesiz demeniz yanlış, ben sizi şikayet etmedim isminiz geçmedi, yerim değişsin demiştim.Ayrıca tamam dengesizim' dedim'sen nereye şikayet edersen et bu müziği açacağım dedi,ben hakaret etmedim.seviyeyi korudum.
Neyse pazartesiden beri benimle konuşmaya çalışıyorlar.Yani manolya teşekkür ederim, Manolya şunu verir misin vs vs hiç cevap vermiyorum...Çünkü insan olarak dengesiz lafını hak ettiğimi düşünmüyoruım.tamamen haklıydım.yeni gelen arkadaşa o kadar yardım ettim ki, gık dediğinde hep gittim hep yardım ettim.bedeli bu olmamalıydı.a kişisi ile arkadaş olmak için bana hakaret etmemeliydi.Ama öte yandan uzun vadede bu konuşmama sıkıntı olabilir mi bilmiyorum.Profesyonel değilmiş gibi geliyor...Siz ne yapardınız ve iletişim tarzınız nasıl olurdu böyle bir durumda
Neyse pazartesiden beri benimle konuşmaya çalışıyorlar.Yani manolya teşekkür ederim, Manolya şunu verir misin vs vs hiç cevap vermiyorum...Çünkü insan olarak dengesiz lafını hak ettiğimi düşünmüyoruım.tamamen haklıydım.yeni gelen arkadaşa o kadar yardım ettim ki, gık dediğinde hep gittim hep yardım ettim.bedeli bu olmamalıydı.a kişisi ile arkadaş olmak için bana hakaret etmemeliydi.Ama öte yandan uzun vadede bu konuşmama sıkıntı olabilir mi bilmiyorum.Profesyonel değilmiş gibi geliyor...Siz ne yapardınız ve iletişim tarzınız nasıl olurdu böyle bir durumda