Merhaba arkadaşlar..hemen konuya girmek istiyorum. Çünkü yarına kadar fikirlerinize ihtiyacım var. Yeni başladığım iş yerimde bir bayan var. Çoğunuz tanımışsınızdır böyle tipler. Önüne gelen herkesle kavga eder. Ama ortamdada kimse ona bir şey demez. Alıştırmıştır kendini. Yeni iş arkadaşım öyle. Beni bildiğiniz getir götürcü olarak benimsedi kadın. Hadi bunu götürüver. şunu götürüver. Ama bugün olan olaydan sonra artık kendi kendime dedim ben bu olaya baştan tepkimi koymalıyım ki benimle muhattap olmasın. olayı anlatiyim.Diğer arkadaşımın bi işini göstererek "aaaa canım bunu Aigiina yapsa yaa? ver şunları dedi. Arkadaşta ben onları daha yapmıycam bırak dedi. sıraya koyması gerekiyodu. Olsun dur ben sıraya koyarım o dağıtımını yapsın dedi. Dağıtım için görevliler var diyodu ki arkadaş" eeee sen sus beee " dedi şakayla. Yani bana fikir vermesinde ben çok güzel şekilde kullaniyim, eziyim istiyo. Aslında tek amacı benimle uğraşmak. Ve arkadaşlar ben hamileyim. Bunu da biliyo..Yarın benimle muhattap olmasını istemediğimi, benimle uğraşmasını istemediğimi söyliyim diyorum. Ama daha çok yeniyim? Kamu kurumunda çalışıyorum. Kimseyi tanımıyorum bu şehirdede.. Kurum deseniz çok küçük ve herkes birbirini tanımış. Beni de kimse korumaz.. Yalnız kalırım.. Ama eğer bu kadına karşı kendimi korumazsam sürekli beni ezmeye çalışıcak.. ve bebeğime bişey olucak diye korkuyorum artık sürekli stres halindeyim. Ne yapmalıyım? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.