İş arkadaşı sorunumu nasıl çözebilirim?

kimbilir belki de kendisinden yaşça küçük birinin kendisiyle eşit konumda olmasını hazmedemiyordur:)

özel sektör olsa anlayacağım da devlet dairesi orası kim kovabilir seni?

amir müdür yok mu yahu...üzerine giderse söylenirsin.

ne hakla aleme sesini yükseltiyor ..vatandaş tepkisini vermiyor mu?

kimsenin ekmeğini aşını vermiyor niye millet susuyor..

tatlı sert aba altından sopa göstererek duvar örersin ya aynen öyle ol.

çok matah birşey de sanki tavır yapıyor..

Ben 6 yıldır memurum ilk başladığımda banada getir götür yaptırmaya çalıştılar. Hiç işim olmadığı halde fotokopi'ye göndermek istediler hemde 1 alt katta benim odama gelene kadar kendileri götürebilir, yapmayacağı benim işim değil bu dediğim de masama evrakları fırlattım çıktı hatun :) benim sinirler tavan yaptı tabiki solugu amirin odasında aldım. Benim görevlerim nelerdir söyleyin bileyim dedim ne oldu dedi benim işim fotokopi çekmek mi dedim hayır dedi o zaman filanca hanıma söyleyin bir daha odama gelip evrakları bu şekilde fırlatmasın dedim aynı şekilde fırlattıp çıktım :) bir daha o şekilde mevzu olmadı ama gene arada bazı sürtüşmeler oluyor şimdi amirimiz de değişti çok yogunlar gibi gösterip işlerinin çoğunu bana yaptırmaya çalışıyorlar ama yemezler :) bizim iş yerimizde eski olan bayan memurlar kendilerini kıdemli sayıp yenileri kullanmayı seviyorlar.

Arkadaşım bu tipler öyle karşına alıp konuşmadan anlamazlar, senin bu medeniyetine gülerler bile.

Sende onun gibi olacaksın, işim var şimdi diyeceksin veya bu işim bitsin yaparım de, işin bitsin kendine yeni yeni işler bul, hep meşgul et kendini gelir sana birşey derse pişkin pişkin ayy canıım unutmuşuuum, o kadar çok işim vardı kiii" falan de. Bu işe yarayan bir yöntemdir, baktın sert çıkıyo sende sert çık. Valla ilk işe başladığımda beni de ezmeye kalkmıştı birisi en sonunda tepem bir attı bir bağırış bir kavga o kıdemli şahsiyet kedi gibi pıstı. Ben özeldeyim müdürn feci yalakası idi baştan ondna çekiniyordum eeeh dedim ne olacaksa olsun kavga kıyamet koptu ama bana da birşey olmadı çünkü ben işimi yapan ve çok çalışan biriydim kısa sürede işi de öğrenince kavga eden ben ama müdür bana birşey dememişti.

Kavga et hiç korkma bak nasıl kuyruğunu sıktıracak..

Çok sevdiğim bir söz vardır kötüler kötü oldukları için iyiler sessiz kaldıkları için varlar...Birde şu söz var kötüler kendilerine tahamül edildikçe azarlar...

Back
X