- 27 Haziran 2023
- 193
- 38
- 13
- 26
- Konu Sahibi moonserein
Kızlar benim iş yerinde yakın olduğum bı kız var , böyle bayağı ortak noktam var kızla takiliyoz bayağı ama , ama gözümün önünde 5 dk önce konuştuğumuz şeyleri konunun içindeki kişiye söyledi. O kisile tartısmistim ben kiza hakli miyim diye sordum oda evet felan dedi ama sonra o kişi gelince yanımıza o böyle diyor doğrumu diye sordu. O kisile tartıştık fikir farkliligi vardi. Bu tutumu beni rahatsiz etti bayağı , oysa yani bayağı iyidir aramız niye böyle yapıyor? Aramız kötü olsa nese dicem, nediyosunuz takilmaya devam edimmi bu kızla , bu arkadaslik doğrumu sizce bana samimi olma demeyin lütfen is yerinde cidden takilcak arkadaş yoksa çekilmiyor. Kızlar ne yapayım lütfen söyleyin ya , çok fazla kisile zaten takılmıyom işte tam kafa kız derken
Ben çok sinirlendim iş yerinde birine sorcaktim vazgeçtim derdimi paylaşınca konuşulur diye , yüzüne gülüp arkandan konuştuğunu fark
ettigin yada 5 dk önce konustugunuzu gözünün önünde söyleyen kişiye tavrıniz nasıl olur sizin , yani kızar misiniz niye söyledin diye
Ben cidden gelemiyom samimiyetsizlige niye illa arkadaş konuşma var bu iş yerinde işini yap
Ben çok sinirlendim iş yerinde birine sorcaktim vazgeçtim derdimi paylaşınca konuşulur diye , yüzüne gülüp arkandan konuştuğunu fark
ettigin yada 5 dk önce konustugunuzu gözünün önünde söyleyen kişiye tavrıniz nasıl olur sizin , yani kızar misiniz niye söyledin diye
Ben cidden gelemiyom samimiyetsizlige niye illa arkadaş konuşma var bu iş yerinde işini yap
Son düzenleme: