İş arkadaşi

Şunu da söylim yakın arkadaşımsa ben idare ederdim pat diye söylemezdim muhtemelen gelecek yapıcaz derdim

Ne diyecektin ki başka?
Konuştunuz mu sonra?

Yok yardira yardira uzaklasti yanimdan 😃 kizi da severdim yani normalde sallamam digerlerini de bu kizla iyi muhabbetimiz vardi ama oyle disarda fikan gorusmeli asiri kanka bi halimiz de yok 🙄
Nebileyim saklanarak işten kacabilecegini dusundu herhalde ben soylemis oldum 😄

Yok yardira yardira uzaklasti yanimdan 😃 kizi da severdim yani normalde sallamam digerlerini de bu kizla iyi muhabbetimiz vardi ama oyle disarda fikan gorusmeli asiri kanka bi halimiz de yok 🙄
Nebileyim saklanarak işten kacabilecegini dusundu herhalde ben soylemis oldum 😄
Yapsaymış işini o zaman
Şef ne dedi?

Sefiniz açısından bakıldığında iş yapılmamış sonuçta. Adam/kadın sonuca bakar. Sorumlu olan kimlerse de hesap ondan sorulur. Siz de bir sorumlu olarak sorumlulugunuzu yerine getirmemişsiniz. Göbeğiniz arkadaşınızla bir kesilmedigine göre işinize bakmak zorundaydiniz. eksiklikten de sorumlu olan diğer kişi hatalı olurdu. Bu durumda ikiniz birlikte hatalisiniz. Siz ekstra bir de banane o yapmadı diyerek profesyonelce davranmamissiniz. Herkes öncelikle kendinden sorumlu. Size gelen azarı hak etmissiniz. Ay bu nazi Niyazi da anlamıyorum cidden ya. Maaşı yerken kıtır kıtır iş yapmaya gelince meee....

Sefiniz açısından bakıldığında iş yapılmamış sonuçta. Adam/kadın sonuca bakar. Sorumlu olan kimlerse de hesap ondan sorulur. Siz de bir sorumlu olarak sorumlulugunuzu yerine getirmemişsiniz. Göbeğiniz arkadaşınızla bir kesilmedigine göre işinize bakmak zorundaydiniz. eksiklikten de sorumlu olan diğer kişi hatalı olurdu. Bu durumda ikiniz birlikte hatalisiniz. Siz ekstra bir de banane o yapmadı diyerek profesyonelce davranmamissiniz. Herkes öncelikle kendinden sorumlu. Size gelen azarı hak etmissiniz. Ay bu nazi Niyazi da anlamıyorum cidden ya. Maaşı yerken kıtır kıtır iş yapmaya gelince meee....

Herhangi bir azarlanma yok ortada şef beni azarlayamaz burasi Turkiye degil. 😄
Sadece neden yapilmadigini vs bana sordu ortada bu arkadas olmadigi icin. 🙄 yani hesap sorulan ben olmus oldum ve acikladim. Işi birlikte yapmaliydik dolayisiyla o gidince ben de yapmak istemedim ama bunu sef sormadan önce soylesem daha iyi olurmus cidden bu yorumlara hak verdim.

Herhangi bir azarlanma yok ortada şef beni azarlayamaz burasi Turkiye degil. 😄
Sadece neden yapilmadigini vs bana sordu ortada bu arkadas olmadigi icin. 🙄 yani hesap sorulan ben olmus oldum ve acikladim. Işi birlikte yapmaliydik dolayisiyla o gidince ben de yapmak istemedim ama bunu sef sormadan önce soylesem daha iyi olurmus cidden bu yorumlara hak verdim.
Ben iş yapmak istememeyi bizim insanimiza has gordugum için 😅😅 neresi ora ya, orada da mi varmış bananelik 😅

Eee yapamamak için gitmiş.
Sen tek başına mı yapacaktın yani
Şef yollayınca yaptınız mı?

Yaptik tabi ki ben zaten yapacaktim mizmizlanmadim da arkadas soylenip durdu offf luffff yapmicam filan diye surat bi kariş geldi yaptik sonrada yuzume bakmadan cikti odadan yardir yardir gitti

Günler sonrasi degil ya. İşin yapilmadigini 20dk icinde farketti zaten adam 😄 ayni gun oluyor bunlar yani.
O zaman haklısınız tabii ki. İkinizin yapması gereken işi biri şımarıklık yapıp gitti diye sadece siz mi yapacaktınız. Adam sorunca da neden yalan söyleyesiniz, o yapmadı ben de yapmadım demişsiniz. Alınan alınsın, boşverin. Kısacası evet ispiyonlamışsınız ama haksız değilsiniz. Arkadaşınız otursun saklanacağına işini yapsın, dert etmeyin

Back
X