- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi scorpiovibes
Reis aksiyon mu ariyon kendine adamın zaten sevgilisi var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hislerimi bilmiyor diyemezsin, bilmese sana yönelmez zaten. Belli ki aranızda bir elektirik var sevmiyor ise diğer kıza yazık olmasa bitire keşke. Duyguları anlarım bizden bagımsız hareket ederler ama biri üzülcekse lütfen adımlar doğru atılmalı. Sen akışına bırak sevgilisi varken sana yürüyen senle sevgili iken başkasına yürürü. Bekle sen kendini acıların içinde bulma sonraMerhaba arkadaşlar, burada açtığım ilk konu olacak çok çıkmazdayım ne yapacagimi bilmiyorum. Onun da bana karşı hisleri var,bunu hissediyorum. Birbirimizle çok şey paylaştık ve bazen bana baktiginj ve ilginc bir sekilde oteki erkeklerden kiskandigini hissediyorum.
Ben ona aşığım fakat onun sevgilisi var. Kız arkadaşı ile uzak mesafe ilişkinindeler ve kendisi de ileride yurtdışına taşınmayı dusunuyor(ama kızın yanına degil) benim hislerimi kesinlikle bilmiyor.
Ne yapmalıyım? Benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım? Bana ayrılmak istediğini ama kızı üzmeye korktuğunu söylemişti.
Şimdiden bana fikir verecek herkese çok teşekkür ediyorum.
Edit: unutmak için ne yapmalıyım?
Hoşgeldin gurursuz. Kusura bakma ama midem bulandı. Asla kabul edemiceğim şey senin gibiler. Umarim başlarsınız ilişkiye hem diğer habersiz kız bu pislikten kurtulur hem ilerde sana yapılınca aynısı anlarsın.
Başkalarının yorumuna girmekten hiç hoşlanmıyorum ancak bu nasıl bir üsluptur Allah aşkına? Kimseyi yargılamamanız gerektiğini ne zaman öğreneceksiniz? Hem neden bu kadar nefret dolusunuz? Taşlayan yorumlardan o kadar rahatsız oluyorum ki! Yeter artık gerçektenHoşgeldin gurursuz. Kusura bakma ama midem bulandı. Asla kabul edemiceğim şey senin gibiler. Umarim başlarsınız ilişkiye hem diğer habersiz kız bu pislikten kurtulur hem ilerde sana yapılınca aynısı anlarsın.
Bu benim doğrum. Böyle insanlar ilerde evli insanlara da musallat oluyor. Bakın cinsiyet ayırımı yapmadım karşımdaki erkek olsa yine aynı şekilde dünürüm. Gurursuz ve nefsine hakim olamayan kişilerdir. Ve benim gözümde de bu lafları hak eden insanlardır. Benim görüşüm bu şekilde. Sizi ilgilendiren bir durum hiç değil bu. Siz kabul edersiniz desteklersiniz yada kırılmasın kalbi diye doğru sözleri söylemezsiniz o sizin bileceğiniz iş.Başkalarının yorumuna girmekten hiç hoşlanmıyorum ancak bu nasıl bir üsluptur Allah aşkına? Kimseyi yargılamamanız gerektiğini ne zaman öğreneceksiniz? Hem neden bu kadar nefret dolusunuz? Taşlayan yorumlardan o kadar rahatsız oluyorum ki! Yeter artık gerçekten