- Konu Sahibi scorpiovibes
Sevgilisi uzakta, fiziksel temasa ihtiyacı var demek ki
sevgilisinin arkasından ayrılmak istiyorum diye sağda solda konuşması ayrı çirkin. Onunla konuşurken de aşkından ölüyordur kesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güldüm Allah affetsinBenim eski sevgilim de başka bir kıza benim için çok ağır hasta demiş. Ayrılmak istiyorum ama kanser olabilir sonuç bekliyor demiş. Durumu kötü demişHalbuki basit bir ameliyat olmuştum o dönem. Ayaküstü bir işlemdi. Bir de ilk benimle birlikte oldu ayrılırsam kahrolur, kaldıramaz demiş(yalan)
Sonra aylarca bana yalvardı nişan için. Defalarca evlilik için aileme ısrar etti. Herkes onun bana ölüp bittiğini görüyordu ama meğer işler hiçte öyle değilmiş. Başka kızLAR da varmış.
İnanma yani. Üzmemek için ayrılmadım demesi yalan. Erkekler bazen böyle saçmalıklar yapabiliyor. Sebebini eminim kendileri de bilmiyordur.
Bu benim doğrum. Böyle insanlar ilerde evli insanlara da musallat oluyor. Bakın cinsiyet ayırımı yapmadım karşımdaki erkek olsa yine aynı şekilde dünürüm. Gurursuz ve nefsine hakim olamayan kişilerdir. Ve benim gözümde de bu lafları hak eden insanlardır. Benim görüşüm bu şekilde. Sizi ilgilendiren bir durum hiç değil bu. Siz kabul edersiniz desteklersiniz yada kırılmasın kalbi diye doğru sözleri söylemezsiniz o sizin bileceğiniz iş.
İste sizin gibiler yüzünden iliskiler bitiyor yuvalar yıkılıyor iliskisi olan bi insana ne diye asik olursun seni sevseydi ayrilir senle beraber olurdu demekki swvmiyorMerhaba arkadaşlar, burada açtığım ilk konu olacak çok çıkmazdayım ne yapacagimi bilmiyorum. Onun da bana karşı hisleri var,bunu hissediyorum. Birbirimizle çok şey paylaştık ve bazen bana baktiginj ve ilginc bir sekilde oteki erkeklerden kiskandigini hissediyorum.
Ben ona aşığım fakat onun sevgilisi var. Kız arkadaşı ile uzak mesafe ilişkinindeler ve kendisi de ileride yurtdışına taşınmayı dusunuyor(ama kızın yanına degil) benim hislerimi kesinlikle bilmiyor.
Ne yapmalıyım? Benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım? Bana ayrılmak istediğini ama kızı üzmeye korktuğunu söylemişti.
Şimdiden bana fikir verecek herkese çok teşekkür ediyorum.
Edit: unutmak için ne yapmalıyım?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Peki sadece bu tavirla onu ölçebilir miyim? Onu arkadas olarak da kaybetmek istemiyorum.
Üzülmesini istemiyorsa zaten seviyordur! İnsanların ilişkilerini bozup durumu duygusallaştırmaya çalışmayın artık! Bence uzak dur kimsenin üzüntüsüne sebep olma zira bu şekilde mutluluk olmaz. Bir gün seni de birisi üzmek istemeyebilirMerhaba arkadaşlar, burada açtığım ilk konu olacak çok çıkmazdayım ne yapacagimi bilmiyorum. Onun da bana karşı hisleri var,bunu hissediyorum. Birbirimizle çok şey paylaştık ve bazen bana baktiginj ve ilginc bir sekilde oteki erkeklerden kiskandigini hissediyorum.
Ben ona aşığım fakat onun sevgilisi var.
Ne yapmalıyım? Benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım? Bana ayrılmak istediğini ama kızı üzmeye korktuğunu söylemişti.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Peki sadece bu tavirla onu ölçebilir miyim? Onu arkadas olarak da kaybetmek istemiyorum.
Merhaba arkadaşlar, burada açtığım ilk konu olacak çok çıkmazdayım ne yapacagimi bilmiyorum. Onun da bana karşı hisleri var,bunu hissediyorum. Birbirimizle çok şey paylaştık ve bazen bana baktiginj ve ilginc bir sekilde oteki erkeklerden kiskandigini hissediyorum.
Ben ona aşığım fakat onun sevgilisi var.