İş arkadaşıma aşığım

Lütfen yargılamayın,ona karşı hic bir adım atmadım. Hatta aksine hep uzak duruyorum. Ama hislerime de karşı gelemiyorum.
Karsilik ver istersen hatta sevgilisinden ayrilmasi için tesvik et bakarsin bu karaktersizle evlenir cocuk yaparsin ve asla ama asla unutma bu potansiyeldeki bir erkek senide aldatir hemde Catir Catir sevgilisinin ahi dersin ilahi adalet dersin ne dersen dersin

Ya bu milette ne cesaret var arkadaş. Hiç vicdanınızda falan bi rahatsızlık olmuyor mu? Ne bileyim ya, bi durup da kendi kendinize “Yahu bu adamın sevgilisi var napıyorum ben?” demiyor musunuz? Bu kadar mı kontrol edemiyorsunuz kendinizi? Sevgilisi olan adama aşık olurlar, evli adamdan hoşlanırlar halbuki ortalık erkek kaynıyor.

Çok mu kıtlıktasınız anlamıyorum ki. Nerden tutsan elde kalır. Sevgilisi varken sırf sizin için ayrılan, yarın bigün başkası için de sizden ayrılır. İstiyorsanız ilanı aşk edin.

Seçilmiş olanın seçtiği kişi olmanın dayanılmaz cazibesi...

Ben sizi anlıyorum İyi bir arkadaşlık, çekim olan, her gün yüz yüze olduğunuz bir insandan uzak durmak o kadar kolay değil. İnsan eylemlerinden sorumludur hislerinden değil, bunu aklınızdan çıkarmayın.
Kendinizi kontrol edin, saygınlığınızı koruyun lütfen. Gerçekten seviyorsa zaten ayrılıp gelir karşınıza. Gözleriniz onu aramasın hemen, göz göze gelince uzun süre bakmayın, yanına gidip muhabbet açmayın, uzak durun kısacası. Yoksa bu işin sonunda üzülen siz olacaksınız gibi.

Çok sağlıksız. Sonuçta yeni bitmiş bir ilişkinin yarabandi olacaksınız. Tabi o kızı terkederse. Kendinize yakistiriyorsaniz siz bilirsiniz

Adam senin için sevgilimden ayrılamam.ok dersen devam edelim demiş:kusmuk:Şu sevgilisi olan, sözlü, nişanlı yada evli erkeklerle birlikte olmak için bahaneler bulmayı acilen bırakmalısınız.
Adamın gönlü baya geniş herkese yer var demek ki.
Bugün o kıza yarın sana.Gün gelir seni de üzmemek için başkasıyla devam eder senden habersiz

Back
X