- 23 Şubat 2024
- 5
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi tuzlukurabiyecanavari
-
Tirbuşon lazımdır belki hemen kötü düşünmeyin.Selamlar,
Biz şehirdışında bir yerde toplantı yapan birkaç profesyoneliz, ilk defa bu toplantı da tanıştık, akşam yemeğe ve içmeye gittik. Rahat ve modern insanlarız. Ben içmeye devam etmek istediğimi söyledim, bir arkadaş gönülsüzdü, diğeri de sessizdi. Neyse sonuç olarak odalarımıza dağıldık, bir tanesiyle aynı kattaymış odalarımız, tam odaya girerken "al içkini gel" dedi. Bu arkadaşın sevgilisi olduğunu ben biliyorum ama o benim bildiğimi bilmiyor, ben de muhabbet ederken bir flörtümle meselerin ciddi bir ilişki istemediğim için kötü gittiği gibi bir şeyler de söylemiş olabilirim. Neyse ben odasına gitmedim ve sabah acayip bir soğukluk vardı aramızda. Beni bu flört, gönül işlerine kafam hiç basmıyor. Bu adam beni odasına ne diye çağırdı sizce?
Selamlar,
Biz şehirdışında bir yerde toplantı yapan birkaç profesyoneliz, ilk defa bu toplantı da tanıştık, akşam yemeğe ve içmeye gittik. Rahat ve modern insanlarız. Ben içmeye devam etmek istediğimi söyledim, bir arkadaş gönülsüzdü, diğeri de sessizdi. Neyse sonuç olarak odalarımıza dağıldık, bir tanesiyle aynı kattaymış odalarımız, tam odaya girerken "al içkini gel" dedi. Bu arkadaşın sevgilisi olduğunu ben biliyorum ama o benim bildiğimi bilmiyor, ben de muhabbet ederken bir flörtümle meselerin ciddi bir ilişki istemediğim için kötü gittiği gibi bir şeyler de söylemiş olabilirim. Neyse ben odasına gitmedim ve sabah acayip bir soğukluk vardı aramızda. Beni bu flört, gönül işlerine kafam hiç basmıyor. Bu adam beni odasına ne diye çağırdı sizce?
Cinsellik ne olabilir saf olamazsiniz bu kadarSelamlar,
ben de muhabbet ederken bir flörtümle meselerin ciddi bir ilişki istemediğim için kötü gittiği gibi bir şeyler de söylemiş olabilirim.
Şunu belirtmenizdeki amaç neydi ben anlamadım. İş arkadaşlarınızla tabiki alkol alabilirsiniz bu sizi modern yapmaz tam tersini de yobaz yapmayacağı gibi. Ve gerçekten anlamadınız mı adamın amacını? Bana daha çok anlayıp anlamamazlıktan gelmişsiniz gibi geldi. Alıntıladığım kısmı da o yüzden yazdınız zaten.Rahat ve modern insanlarız.
yani bu adamın bana içki içerken eşlik etme teklifinde bulunması ihtimali sıfır mı?
Ciddi ilişki isteyeceğim bir flört değildi çünkü bu herkesle sevisecegim anlamına gelmiyor.Ciddi ilişki istemeyenleri hiçbir zaman anlayamayacağım. Sevgilisi olan erkek tarafından bu muameleyi görmenin de, ciddi ilişkiden daha iyi olduğunu hiçbir zaman düşünmem inşallah.
yani bu adamın bana içki içerken eşlik etme teklifinde bulunması ihtimali sıfır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?