İş arkadaşımın amacı neydi

Çok mu safsınız yoksa saf taklidi mi yapıyosunuz diycem ama minicik konuda üstüne basa basa rahatım, modernim, ciddi ilişki düşünmüyorum, adamın sevgilisi var gibi öyle doneler vermişsiniz ki (bazısı da oldukça gereksiz bilgiler) hepimize adamın tek gecelik ilişki yaşamak istediğini düşündürmek için baya çaba harcamışsınız. O yüzden safa yatmaya gerek yok

Son düzenleme:
Tirbuşon lazımdır belki hemen kötü düşünmeyin.

Okeye dördüncü arıyordur ondan çağırmıştır

Cinsellik ne olabilir saf olamazsiniz bu kadar

ben de muhabbet ederken bir flörtümle meselerin ciddi bir ilişki istemediğim için kötü gittiği gibi bir şeyler de söylemiş olabilirim.

Şu dediğinizi "ben ciddi ilişki değil takılmalık insan istiyorum" anlamış olabilir. O da sizi takılmaya davet etmiş.

İçerken eşlik etmek istese barda içmeye devam ederdiniz.

Rahat ve modern insanlarız.
Şunu belirtmenizdeki amaç neydi ben anlamadım. İş arkadaşlarınızla tabiki alkol alabilirsiniz bu sizi modern yapmaz tam tersini de yobaz yapmayacağı gibi. Ve gerçekten anlamadınız mı adamın amacını? Bana daha çok anlayıp anlamamazlıktan gelmişsiniz gibi geldi. Alıntıladığım kısmı da o yüzden yazdınız zaten.
Ayrıca flört ediyorum ama ciddi ilişki düşünmüyorum demişsiniz adam da tam bunun üstüne atlamış işte.

Ciddi ilişki istemeyenleri hiçbir zaman anlayamayacağım. Sevgilisi olan erkek tarafından bu muameleyi görmenin de, ciddi ilişkiden daha iyi olduğunu hiçbir zaman düşünmem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…