- Konu Sahibi MissEbruli
-
Bey diyecek kadar resmi bir ortamımız yok ve onunla muhabbetimiz de öyle değil zaten, samimi bir diyaloğumuz varbey deseniz daha iyi olurdu,abi diyince daha samimi bir ilişki oluyor gibi,
hoşlanıyor olabilir, hoşlanıyorsa ve ciddi bir şeyler düşünüyorsa adım atacaktır zaten.
Çok sağolun anladığınız için, bir arkadaşım daha söyledi bunu "kusura bakma ama tipsiz bir adam, bulup bulabileceğinin en iyisi sensin, onu beğenmen hoşuna gidiyor" dedi. Heralde egosunu tatmin ediyor benimle. Ben en başta kesinlikle birşey hissetmiyordum ona karşı hatta korkuyordum bile ondan ama sonra öyle şeyler yaptı söyledi bana öyle davrandı ki şu an kesinlikle bunları beni etkilemek için kasıtlı yaptığını düşünüyorum. Ve maalesef başardı daPff şu evli eğitimcilerin - öğretim görevlilerinin, kendilerinden küçük genç kızlara-öğrencilerine, altlarına- vs kendini beğendirme çabası ne için.. bu ego tatmini neden arkadaş, boşu boşuna umut vermek, beğenildiğini hissetmeye çalışmak neden yani, ne gereksiz. naçizane tavsiyem hiç umut bağlamayın, kaldı ki zaten suçlu hissediyorsunuz içten içe. evli olduğu için. çok da doğru hissediyorsunuz. verdiği hoş ama boş hisler ve duygular için zamanınızı heba etmeyin lütfen.. aranızdaki ilişkinin muhtemelen bir yere varacağı yok..
Ben de memurum ve resmilikten yanayım, bazı hatta çoğu erkek abi mabi dinlemiyor farklı gözle bakabiliyor, ikiniz de bekarsiniz, olumlu bakıyorsaniz,tanıyın gözlemleyin,bir teklifle geldiğinde ona göre karar verirsinizBey diyecek kadar resmi bir ortamımız yok ve onunla muhabbetimiz de öyle değil zaten, samimi bir diyaloğumuz var
Adam evliymiş .Hoşlansa kaç yazar.Uzak durun.Kızlar merhaba. Anlatacak kimsem yok, yıllardır olduğu gibi yine burada paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.
Altı ay önce buraya tayin oldum, bu bahsedeceğim kişiyle de 5 aydır falan aynı ekipteyiz. Kendisi benim işbaşı eğitim hocam, benden 8-10 yaş kadar büyük. İş gereği yakın temas çalışıyoruz haftanın bir kaç günü. En başta hiç birşey yoktu aramızda, sadece ben ona işinden ve ekip içindeki şef pozisyonundan dolayı(çok adaletli ve insancıl biridir) büyük saygı duyuyordum o da aynı şekilde benim çalışmamı kişiliğimi beğeniyor ve övgüler diziyordu. Sonrasında iş şekil değiştirmeye başladı. Somut örnek vermek zor ama bakışları fısıltıyla konuşması vs, kadın olarak başka şeyler hissettirdi bana. Bir kaç örnek verip sizin de fikrinizi almak istiyorum.
Mesela bir gün işyerine arabayı götürmemiştim metroyla gitmiştim, o gün çıkışta denk geldik, daha otoparka çıkmadan niye arabayı getirmediğimi sordu ve eve bıraktı beni. Arabada çocuk kilidi var, arkada oturuyordum ve "... abi açar mısın kilit var heralde" dedim "dur ben sana yardımcı olucam" deyip arabadan indi ve "buyrun ... hanım" diyerek kapımı açtı. Ve bunu daha önce bir öğle yemeğine gittiğimzde de yapmıştı. Burda kafamı kurcalayan arabayı götürmediğim o tek günü farketmesi, demek ki otoparkta benim arabamı gözlüyor.
Normalde sinirli birisi ve onunla çalışan herkes de şikayetçidir bu durumdan, bir keresinde çalışmamda hata yaptım ama kendisi de bu hatayı farketmedi o da kaçırdı yani ve sonrasında bana ciddi anlamda kızdı, normalde kırılmam geçiştiririm ama o gün cidden kırıldım. Sonrasında gönlümü almak için çok çabaladı, şakayla karışık "gider misin ... abi" falan diyorum hala peşimden geliyor. Sonra "şurda kırmak isteyeceğim en son insansın" dedi. Ki kendisi on senedir orada çalışıyor ve benden çok daha samimi olduğu insanlar var. Neden ben dedim içimden. İki gün sonra tekrar karşılaştık selamlaştık "küs müyüz" dedi"yok küs değiliz de" falan dedim, "bak işte o -de zaten sıkıntı" dedi. Ben de sorun yok falan dedim. O gün ve sonraki bi kaç gün peşimden ayrılmadı desem yeridir, sürekli beni güldürmeye çalışmalar yanıma gelip muhabbet açmalar. Ki normalde bu eğitmenler insanlara çok kötü davranıyor bir çok arkadaşım da bundan şikayetçi, ama bu adam bana farklı davranıyor, bariz.
Bir muhabbet ortamında bir kere esprisine şey dedi "beni seçtiler çünkü yakışıklıyım" ve bunu derken bana bakıp göz kırptı, kalabalık ortamda. Sonrasında da bana bişey söylerken göz kırpıyor hep. Yani kadınlar anlar ya çapkın bir göz kırpma.
Çalıştığımız ofis çok büyük bir ofis, geçen akşam nöbetinde ofisin karşısından bana seslendi ,arkam dönüktü, seslenince ona döndüm, elleri cebinde bana doğru yürüyor ama hiç bişey söylemiyor, ofisin ta karşı tarafından yanıma kadar o şekilde geldi, gözlerini gözlerimden çekmeden. Hatta ben artık tuhaf olmaya başladım, abartısız 7-8 sn sürmüştür. Sonra tam yanıma geldiğinde başka birisi bişey söyledi o tarafa gitti, sonra benim yanıma geldi. Normal değildi o bakışlar, ben biraz kadınsam değildi..
Bir keresinde yeni geldiğim zamanlarda alkol aldıkları bir ortamda benim konum geçmiş, bunun samimi olduğu birisi beni tanımıyordu o zaman henüz, "... hangisi şu güzel olan mı demiş" o da "evet" deyip "benim öğrencim" diye sahiplenmiş. Bana ortamdaki başka bir arkadaş anlatıyor bunu "o anki 'benim' diye çıkışı çok enteresandı" dedi. Ki çocuğun bu durumlardan hiç haberi yok.
İnstagramda ekli, hikayelerime falan bakar mutlaka, bir kere hikayeme bişey yazdı, fotoğrafıma yorum yaptı falan.
Daha çok şey var da örnek olsun diye bunları yazdım.
Kızlar ben mi yanlış anlıyorum, sadece ortama uyum sağlamama yardımcı olmaya mı çalışıyor yoksa başka bişey mi var, bir akıl verin bana
Sizin için birşey farketmiyor olabilir ama ben sürekli bi gerilim içinde oluyorum onunla konuşurken, mesafe koymaya çalıştıkça dengesiz görünüyorumdur eminim dışardan.Evli konulari da bitmedi bugün...
Arkadasim hoslansa ne olur hoslanmasa ne olur allah askina!
Şu an benim de hislerimin olduğunu söyledim zaten, ama kendimi tanıyorum, başta kesinlikle böyle bişey yoktu, hatta aklıma gelecek en son insandı, hem evli olmasından hem de ekip içindeki pozisyonundan dolayı. Mesafe koyuyorum zaten ama özel bir hissi yoksa kasmayacağım kendimi çünkü muhabbet ortamımız güzel aslında, bunun için fikir almaya çalışıyorumBence hoşlanmıyor aksine bu adamdan sen hoşlanıyorsun ve yaptığı en ufak davranış sana bu hissi veriyor hep böyledir çünkü platonikte anlatılan herşey sana aşık olduğunu gösterir ama Aslı yoktur erkekler böyle şeylerle uğraşmaz ki niyeti neyse pat diye söyler bence sizde uzak durun karpuz kabuğu hıc düşürmeyin eşinin yerine kendinizi koyun daha bı uzak durun..
Benim icin niye fark etsin ki,ben ne alaka simdiSizin için birşey farketmiyor olabilir ama ben sürekli bi gerilim içinde oluyorum onunla konuşurken, mesafe koymaya çalıştıkça dengesiz görünüyorumdur eminim dışardan.
“Hoşlansa ne olur” diye soran sizsiniz, ben de diyorum ki sizin için hoşlanıp hoşlanmaması farketmiyor olabilir benim için önemli ki buraya yazmışım. Önemli görmüyorsan yorum yazmazsın biter.Benim icin niye fark etsin ki,ben ne alaka simdiCok celisiyorsun kendinle, hem adama karsi hoslantin var hemde o da hoşlanıyorsa mesafe koycakmışsın ama hoslantisi yoksa muhabbeti bozmicakmışsin
O muhhabet zaten bozulsun canim ya,evli adamdan hoslaniyorsun daha ne
Alakasi yok! Insan Hoslanmadigi adam ondan hoşlanınca etkilenmez duygu gelistirmez yahu...o zaman karşılıksız asklar olmazdi“Hoşlansa ne olur” diye soran sizsiniz, ben de diyorum ki sizin için hoşlanıp hoşlanmaması farketmiyor olabilir benim için önemli ki buraya yazmışım. Önemli görmüyorsan yorum yazmazsın biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?