Merhaba arkadaşlar, daha önce işten ayrılmakla ilgili bir konu açmıştım müdüre söylediysemde bayramdan sonra konuşuruz senin gibi bir elemanı kaybetmek istemiyorum vs dedi. Gelelim konuma bir hastanenin faturalama departmanında üç kız çalışıyoruz. Bir kız müdürün sevgilisi diğeri onlarla birlikte çalışan eski eleman bense odaye gelen son gelen kişi. Sorunum eski eleman olan kız evlenip ayrılmış ve evli bir adamla birlikteydi yanlış bir ilişki müdürün sevgilisi olan kız bu kızı bana öyle böyle kötülemedi, arkasından konuşmadığı kötü tek birşey yok en son covid olduk bir daha o evli adamla konusunu açtırmicam odada dedi bu arada o evli adamda bu arkadaşı 17 yaşında küçüçük bir kızla birlikte olarak aldatmış konuyla ilgili neler neler söyledi, en son cumartesi günü bu eski elemandan öğreniyorumki müdürün sevgilisi bu kızı evine davet etmiş abisine kız için doğum günü pastası aldırmış kutlamış şuanda çokta iyiler yemekhanede kız ağzından kaçırdı müdürün sevgiliside öylesine bi pasta aldık dedi kısacası sürekli kötüleyip ama yinede arkadaşlık yapıyor böyle samimiyetsizlikler beni o kadar geriyorki nasıl davranacağımı şaşırdım belki dert değil ama kafama takmadan edemiyorum bu iki kıza tavrım nasıl olmalı yorumlarınız için teşekkür ederim