İş arkadaşımın tavrı

Buraya konu açtığımda şüphelendiğimi yazdım zaten şimdi de kesinleşti herkes öyle bir şey yok dedi
Seninle sevişmek istiyor bence de yoksa kim kimin durumuna bakar ne ayıp ajdldlfş

Hatta herkes seni çok seksi falan buluyordur o yüzden işi bırak dışarı çıkma

çalışmak için fazla güzelsin

Bu adam sana aşık da :) sen nie takip ediyosun bu kadar bakıp bakmadığını yani gerçekten tuhafsınız. Rahatsız oluryorsam engellerim yada özelimi paylaşmam sonuçta birileri baksın görsün die yapılan birşey sizin canınnız çok sıkılmış belli uğraşacak bilşler bulun kendinize

Bence size icten ice asik olabilir. Araniza biraz mesafe koyun. Mesela whatsapp durumunuzu 'Artık çok uzaklardayım..' olarak degistirin. Ikinci olarak hikayenize 'Profilime sadece kocisim bakabilir:KK200:' yazip, paylasabilirsiniz.
Hala profilinize bakmaya cesaret ediyorsa bunu is yerinizde yetkilinizle paylasin lutfen.
:KK47:

demek ki bundan sonra birilerinin story , durum vs. bakarken iki kere düşünmeliyiz çünkü karşımızda ki psikopat çıkıp olaya farklı anlamlar yükleyebilir.
Valla ben evli barkli gece gunduz demeden bakiyorum eger buna anlam yuklenecekse hem ben yanmisim hem ne mutlu bana gecenin bi yarisi durumuma bakanlar var:halay:

Ben birinin durumuna bakıyım derken ardı ardına geçiş yapınca herkese bakıp öyle çıkmış oluyorum hiç yanlış anlaşılabileceğini düşünmezdim

İkimiz de birbirimizin evli olduğunu biliyoruz neden böyle davranıyor mutlaka bütün durumlarıma bakıyor özellikle paylaştığım fotolara gece bile olsa bakıyor iş gereği rwhberinde herkes var herkesin durumuna ayrı ayrı baktığını da sanmyrm

durum gizlilik ayarından durumunu gormesini istemedigin kisilere kapat, boylece senin durumunu goremez ;)

Zaten millet baksın diye paylaşıyorsunuz, elbette bakması normal. Konuda bakıp hemen yorum yazıyor diyeceksiniz zannettim ben de.

Ben de listemdeki herkesin durumuna bakarım. Benim durumuma da WhatsApp ı aktif kullanan herkes bakıyor. Hatta şu an düşündüm de evli iş arkadaşlarım da var içlerinde, hatta yorum bile yapıyorlar bazen. Şu ana kadar bir kere aklıma kötü niyet gelmedi. Bu kadar yabani olmasanız mı acaba.

Bu arada çok yakın bir arkadaşım da herkesin durumuna bakıyor ama kendini gizlediği için kimse baktığını bilmiyor.
O nasil oluyor kendini gizlemek..yani durumlarina baktigimi karsı taraf görmeyecek

Ss atmadan inanmam
Ciddi ciddi şizofren olduğuna inanmaya başladım
Ben de konu sahibinin ve dolayısıyla konunun normal olmadığını düşünüyorum. Biri durumlarıma bakıyor bana ilgisi var bence diyor, yorumlar üstüne gidince birkaç gün sonra ben size demiştim ilgisini belli etti diyor(mesaj atmış) kendini haklı çıkarmak için.

Ya orda şu kisilerle paylaş ya da şu kişileri engelle var benim demek istediğim..durumuna bakacağim ama karzı taraf baktığimi göremeyecek..
Mavi tiki kapayin o zaman göremez karşı taraf

Back
X