İş arkadaşımın tavrı

Anam olaylar başka yerr gitmiş, bende saf gibi yorum yapıyorum :eek:

Şakaaa nasıl bakar mesajlarınıza ne kadar enteresan olur bu iş ben söyleyeyim size aşık gelişmeliri yazın mutlaka merakta bırakmayın :sinirli:

Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir

Elbette normal ben de bakarım durum ekleyenlere.

Yani sonuc olarak bu durumdan adamin sizi takip ettigini mi cikardiniz. Degisik bi düşünce yapiniz var bende esimin telefonundan vatsaptan bütün durumlara bakarim. Bizimkisine bakanlar icin de hic art niyet dusunmemistim. Bence o kisiyle senin aranda farkli bir diyalog olmali dikkatinizi bu yonde cektigine gore

Karısının kulağına gitse ne olacak umrumda değil tek düşündüğüm acaba bu adam benden hoşlanıyor mu
Bu nasıl bir cümle ya, umarım sadece bizimle dalga geciyorsunuzdur. Adamın size ilgisi yok, varsa da sizene? Niye bu kadar umrunuzda ? Kimsenin günahını alamam bu yazdiginizdan sizin bir şeyler hissettiginiz açığa çıkıyor. Merak etmeyin adamın eşinin kulağına gitse de sorun olmaz, WhatsApp durumundan böyle şeyler anlayan birini kimse dikkate almaz ama sizin eşinizin kulağına giderse , sen niye elin adamını whatsapptan takip ediyorsun diye , asıl o zaman sizin evliliginiz bozulur.

Mutsuzsaniz bosanin , evli adamlara sarmayın lütfen. Yazık günah ya.

Gelişmeleri yazarım galiba hoşlandğı kesinleşti

Naz571’ciğim niyetin hiç hoş gelmedi bana. Kullanıcı adında 571 var dini bir izlenim veriyor. Malum 571’i genelde dindar kesim kullanır.
Ama deyşük fantaziler hissettim sende.
Adeta bizden, adam senden hoşlanıyor bacım cümlesini duymak istiyorsun.

Çok ilginç geldi düşünceniz. Durumlar otomatik olarak sırayla ve hızla ilerlediği için insan herhangi birininkine bakınca istemediklerine de bakmak zorunda kalıyor. Adamın özellikle baktığını nasıl anladınız ki? Muhtemelen sırayla bakıyordur.

Ayrıca fotoğraflarınız özel ise paylaşmayın. Ya da sadece görmesini istediğiniz kişileri seçin. Uygulamayı kullanıyorsanız bu özellikleri biliyor olmanız lazım. Bu özellikleri bilmiyorsanız da kullanıp milleti zan altında bırakmayın bence.

Not: Müdür bakmıyor demişsiniz. Muhtemelen durum bölümüne hiç girmiyor. Mesela ben hiç girmediğim için kimseninkini görmüş olmuyorum. Birinin durumunuzu görmek için özel olarak adınızı aratması gerekmiyor, farkındasınız değil mi?

Son düzenleme:
Benim bahsettiğim otomatik izleme değil ne paylaşırsam anında merak edipmbakıyor

Otomatik izleme değil merak edip mi bakıyor?
Nasıl değil yahu sırayla geçiyor hepsi..

Sen öyle olmasını istiyorsun sanırım ondan bu ısrarın..

Bende rehberde kayıtlı durum paylaşan kim varsa bakıyorum.
O zaman sülalede kadın/erkek hepsine aşığım normal değil :deli:

İlk defa duydum böyle bisey. Yani ben rehberdeki herkesin durumuna bakiyorum. Orda bı nokta var girince herkes bişey paylaşmış. Ben de paylaşınca herkes bakıyor. Ne acayip düşünceleriniz var çok iilginsinjz

Back
X