Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel diyosunuz ama durumda paylasıyosunuzMüdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
Bu nasıl bir cümle ya, umarım sadece bizimle dalga geciyorsunuzdur. Adamın size ilgisi yok, varsa da sizene? Niye bu kadar umrunuzda ? Kimsenin günahını alamam bu yazdiginizdan sizin bir şeyler hissettiginiz açığa çıkıyor. Merak etmeyin adamın eşinin kulağına gitse de sorun olmaz, WhatsApp durumundan böyle şeyler anlayan birini kimse dikkate almaz ama sizin eşinizin kulağına giderse , sen niye elin adamını whatsapptan takip ediyorsun diye , asıl o zaman sizin evliliginiz bozulur.Karısının kulağına gitse ne olacak umrumda değil tek düşündüğüm acaba bu adam benden hoşlanıyor mu
Gelişmeleri yazarım galiba hoşlandğı kesinleşti
Maşallah konu sahibinin kafa tertemiz, pırıl pırıl.Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz siz böyle yaTanıdıkça sever, karısının öğrenmesi umrumda değil vs.
Yoksa durumuna yorum mu yaptı?Gelişmeleri yazarım galiba hoşlandğı kesinleşti
AHAHAHAaa baya baya şizofrensin sen yaaaGelişmeleri yazarım galiba hoşlandğı kesinleşti
Privacy/gizlilik kısmından onun bakmamasını sağlayabilirsin.Müdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Benim bahsettiğim otomatik izleme değil ne paylaşırsam anında merak edipmbakıyor
belli ki adam sizde takıntı olmuş..
Karısının kulağına gitse ne olacak umrumda değil tek düşündüğüm acaba bu adam benden hoşlanıyor mu
Benden etkilendiğini düşünüyorum
Tanıdıkça sever beni