• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımla olur mu ki..

fidess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
63
37
88
Merhaba kızlar iş arkadaşımla acaba aramda bir şeyler olma olasılığı olur mu diye düşünüyorum birkaç gündür..Bende ona karşı yoğun bir his yok ama beğendiğim özellikleri var..Tanıdıkça sevebilirim tersi de olabilir fikrim yok açıkcası..Şu aralar onu gözlemliyorum..Branşlarımızda yakın olduğu için sık muhabbet ediyoruz.Genelde herkese karşı neşeli yüzünde hep tebessüm var bunun yanı sıra çekingen davranışlar da sergiliyor..Bana karşı bir şey hissediyor mu bilmiyorum sıcak davranıyor yanıma geliyor bilemiyorum arkadaşça da görüyor olabilir. Faceden eklemiştim 3 ay önce araya tatil girdi paylaştıklarımı beğeniyor sadece, mesaj falan atmadı..Harekete geçecek birine benzemiyor da..İş ortamındayız yüz yüze bakıyoruz sezdireyim desem ne yapabilirim bilmiyorum o da bir şey yapmıyor..Zamana mı bırakmalıyım yoksa ufak ufak sezdirmeli miyim sizce..o_O Fikirleriniz neler?

Konumu açtığı dan beri ara ara bakıyorum hiç kimse cevap vermiyor:KK43:

Merhaba kızlar iş arkadaşımla acaba aramda bir şeyler olma olasılığı olur mu diye düşünüyorum birkaç gündür..Bende ona karşı yoğun bir his yok ama beğendiğim özellikleri var..Tanıdıkça sevebilirim tersi de olabilir fikrim yok açıkcası..Şu aralar onu gözlemliyorum..Branşlarımızda yakın olduğu için sık muhabbet ediyoruz.Genelde herkese karşı neşeli yüzünde hep tebessüm var bunun yanı sıra çekingen davranışlar da sergiliyor..Bana karşı bir şey hissediyor mu bilmiyorum sıcak davranıyor yanıma geliyor bilemiyorum arkadaşça da görüyor olabilir. Faceden eklemiştim 3 ay önce araya tatil girdi paylaştıklarımı beğeniyor sadece, mesaj falan atmadı..Harekete geçecek birine benzemiyor da..İş ortamındayız yüz yüze bakıyoruz sezdireyim desem ne yapabilirim bilmiyorum o da bir şey yapmıyor..Zamana mı bırakmalıyım yoksa ufak ufak sezdirmeli miyim sizce..o_O Fikirleriniz neler?
eğer gerçekten deli divane aşık değilsen deneme. iş arkadaşınmş sonuçta yüz yüze bakıyorsunuz zor olur

Sen adım atma bence.Erkekler avcı olmaktan hoşlanır deeler.

eğer gerçekten deli divane aşık değilsen deneme. iş arkadaşınmş sonuçta yüz yüze bakıyorsunuz zor olur
Bende şu var birinden az da olsa hoşlandıysam karşımdaki insandan da ilgi görüyorsan aşk süreci başlıyor ben platonik takılmam lisede platonik aşık oluyordum canım çok acıyordu bunun da etkisiyle ilgi görmeden kendimi koyvermem..iş arkadaşımı da gözlüyorum ama ilgili mi değil mi bilemedim..yakın iş arkadaşıyız ondan eminim zaman gerekiyor sanırım

Sen adım atma bence.Erkekler avcı olmaktan hoşlanır deeler.
Yok ben adım atmam ama az ilgimi belli etsem mi diye düşünmüştüm ondan vazgeçtim ona bırakacağım ilgisi varsa bir şekilde belli eder değil mi?

Bence ilk adımı o atsin canım ya bide dusunsene senden hoslanmiyomus nasıl bakacaksın birdaha yüzune :(

Kendinden emin olduğunda yeşil ışık yak, eğer anlarsa yaklaşır sana zaten

Back
X