7 aylik bir iliski yaşlar ben 33 o 31 .ilgisiz ve dengesiz bir sevgili.is yeri evimin yakininda idi hergun gorme firsatim oluyordu iş ortamina alisveris icin girince ortami gorebiliyordum.is arkadaslariyla alakali kiskancliklarim olusmadi.Şubesi degisti 1 haftadir baska magzada yonetici konumunda beyimiz.Bir defa 5 dakika gibi kisa bir sure ziyaret ettim yeni yerinde.Bir calisaniyla samimi konusmalari var ama tanisiyolarmis oncesinde de hergun servisle o bayan calisaniyla buraya geliyor servisi sevgilim kullaniyor duger calisanlari aliyor burdan o bayan da arkaya gecmek yerine hep onee sevgilimin yaninda oturuyor evimin konumundan dolayi her aksam goruyorum cok sinirim bozuluyor.Cok civik diye tabir ettigimiz samimi rahat hareketleri olan bir bayan.Beyimiz bazen canli yayin aciyo hesabindan surekli o bayanin sesi geliyor muzik sesinin arasinda şakalaşmalar gulusmeler hiç hosuma gitmiyor.Beyefendiye biraz belli ettim kiskandigimi şu cvbi verdi sacmalama beni bunami yakistirdin şundn da kiskaniyosan pes valla paçoz dan falan diye kizi asagilayici bir cumle kullandi bilemiyorum icim rahat degil kizlar