iş arkadaşindan çok kiskaniyorum

icimi rahatlatmaya calisti galiba evet cok bakimli hos bir bayan olmayabilir peki ya olsaydi? Guvenmiyorum maalesef

güvenmediğiniz adamla devam etmeyin. Evlilik güvensizliği kaldırmayacak kadar uzun bir yol. On sene sonra tüm heyecan aşk bittiğinde güvenebileceğiniz tek şey karakteri oluyor zira.

Sevgiliniz çok karaktersizce konuşmuş. Kelimelerine ve davranışlarına bakılırsa kendisi daha varoş. Ve size hiç değer vermiyor. Verse sizi rahatsız edici davranışlarda bulunmaz 30 yaşında adamdan bahsediyoruz. Bir de bu adamı çok matah bir erkekmiş gibi kıskanıyorsunuz.

Benim bi arkadaş vardı. Erkek arkadaşının çalıştığı yerde bir kızı kıskanmıştı ama kız iş yerinde kötü sıfatlarla anılan biriymiş. Hatta erkek arkadaşı da ondan o şekilde bahsediyormuş. aradan çok zaman benim arkadaşla küstüler birbirlerine. Bir gün onun profilinden bana bişey gösterirken çiçek çikolata paylaşımı yapmış. O gün o kızı istemeye gidiyorlarmış. Şimdi çocukları var benim arkadaş ise çok zor atlattı. Yani güven olmaz ama zaten erkek arkadaşım dediğin kişi de sana çok düşkün ilgili değil. Seven kişi o şekilde davranmaz bu davranışı daha büyük problem bence.

Oyle diyebilir yinede yakin davranması erkeğin hosuna gider sonucta erkeklik hormanlari bizimkiler gibi degil dikkat etmek lazım

7 aylik bir iliski yaşlar ben 33 o 31 .ilgisiz ve dengesiz bir sevgili.is yeri evimin yakininda idi hergun gorme firsatim oluyordu iş ortamina alisveris icin girince ortami gorebiliyordum.is arkadaslariyla alakali kiskancliklarim olusmadi.Şubesi degisti 1 haftadir baska magzada yonetici konumunda beyimiz.Bir defa 5 dakika gibi kisa bir sure ziyaret ettim yeni yerinde.Bir calisaniyla samimi konusmalari var ama tanisiyolarmis oncesinde de hergun servisle o bayan calisaniyla buraya geliyor servisi sevgilim kullaniyor duger calisanlari aliyor burdan o bayan da arkaya gecmek yerine hep onee sevgilimin yaninda oturuyor evimin konumundan dolayi her aksam goruyorum cok sinirim bozuluyor.Cok civik diye tabir ettigimiz samimi rahat hareketleri olan bir bayan.Beyimiz bazen canli yayin aciyo hesabindan surekli o bayanin sesi geliyor muzik sesinin arasinda şakalaşmalar gulusmeler hiç hosuma gitmiyor.Beyefendiye biraz belli ettim kiskandigimi şu cvbi verdi sacmalama beni bunami yakistirdin şundn da kiskaniyosan pes valla paçoz dan falan diye kizi asagilayici bir cumle kullandi bilemiyorum icim rahat degil kizlar
33yasında kadınsın sevgılını dengesız ve ılgısız dıe tanımlıyorsun hala neden bırlıktesın merak ettım yasında kucuk degıl :/

icimi rahatlatmaya calisti galiba evet cok bakimli hos bir bayan olmayabilir peki ya olsaydi? Guvenmiyorum maalesef
Benim hayat tecrübem canim erkek bir kadini kötüler,saçmalama der, sen iyice paranoyaklaşsin der,saçma sapan kiskançliklar yapma derse altin da kesinlikle ard niyet ararim yaşadim aynisini çünků

Sevgiliniz çok karaktersizce konuşmuş. Kelimelerine ve davranışlarına bakılırsa kendisi daha varoş. Ve size hiç değer vermiyor. Verse sizi rahatsız edici davranışlarda bulunmaz 30 yaşında adamdan bahsediyoruz. Bir de bu adamı çok matah bir erkekmiş gibi kıskanıyorsunuz.
Evet oldukca varoş cok farkli iki karakteriz asik oldum inanin bende kopmaya calisiyorum ama bende bu isler biraz zor oluyor

Evet oldukca varoş cok farkli iki karakteriz asik oldum inanin bende kopmaya calisiyorum ama bende bu isler biraz zor oluyor

ya bu kadar gömdüğünüz birine aşık olamazsınız. Ben varoş bulduğum biriyle sevgili olamam.Kopmuşsunuz zaten o adımı atmayı bekliyor gibi bir üslubunuz var

ya bu kadar gömdüğünüz birine aşık olamazsınız. Ben varoş bulduğum biriyle sevgili olamam.Kopmuşsunuz zaten o adımı atmayı bekliyor gibi bir üslubunuz var
Aşik oldugumu saniyorum belkide boşluktayim yada hirs yapiyorum umursamaz davrandigi icin cunku aşik olunacak bir taragi yok en azindan bana hitap etmiyor

Aşik oldugumu saniyorum belkide boşluktayim yada hirs yapiyorum umursamaz davrandigi icin cunku aşik olunacak bir taragi yok en azindan bana hitap etmiyor

aşk böyle bir şey değil.
Aşık oluncak terafı yok, varoş gibi cümleler kullandınız. Çok şaşırdım ben
Aşıkken genelde her şeyi güzel görür, hatalarına bile gerelçe uydurursun. Çapkındır mesela kızlar bırakmıyor dersin, sinirlidir aslında öyle değil de bu ara her şey üst üste geldi dersin. Kavga sırasında homurdanmalarından bile rahatsız olursun. Bu kadar beğenmediğiniz birne aşık değilsiniz de sanırım hırs, elde etme arzusu gibi bir şeyler var

Sende kendimi gordum. Bundan 10 sene kadar once ayni mantikla ben de hirs yapmistim. Neyin hirsiysa artik degmiyor sonra ummadik sekilde ihaneti gorunce bu sefer gurur kirildigi icin zorluyorsun. Olmayinca olmuyor yol ver gitsin.

Back
X