merhaba herkese.. bugün gördügüm bi topikten etkilenerek 1 yıldır kafamda büyüte büyüte bitiremedigim bir derdimi paylaşmak istiyorum sizinle.geçen sene iş degiştirdim ve eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.farklı bölümlerde.benim çalıştıgım bölümde bir kadının(evli ve çocuklu) eşime baktıgını ve eşiminde ona baktıgını fark ettim.üstünde durmadım.sonra bi akşam iş çıkışı ikimizde arabadayken kadın yine eşime baktı ve ben "bu sana niye bakıyor" diye kavga ettim.evlilik yıldönümüzdü o gün : ( sanırım bununla eşimin bakışı daha da arttı.egosu okşandı..eşime "bu kadını sevmiyorum" dedim.facebooktan arkadaşlık yollamıştı kabul etmiştim, "artık onu listemden çıkardım" dedim.. ve ilk günden beri kötü bir elektrik alıyordum.diger arkadaşlar gibi "hoşgeldin" demedi.benimle hiç iletişime geçmedi.hep mesafeli oldu..geçen akşam yemekli eşli toplantıda kadın ve eşi de vardı.eşim bana sarıldı,hemen ardından kadın da kocasına.eşim beni öptü yanagımdan.dedim ben kuruntu yapıyorum bak benimle ilgileniyor,sonra da kadına mı yapıyor bunları diye düşündüm?çünkü arada bakmaya devam etti.kadın bunları gördü ve giderken kocasıyla elele gittiler.eşimde arkasından baktı : ( acaba ben mi abartıyorum kızlar?bu arada kocam ilgili sevgi doludur,sevdigini söyler hissettirir.gece dışarı çıkmaz.tam bir işkoliktir..