Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bütün iş arkadaşlarımla aynı apartmanda oturdum. Kesinlikle çok kötü birşey. Özel hayattaki sorunlar ise istekiler oraya yansıyor. Şansınız varsa almazlar.Eşimin iş arkadaşı aldığımız evin altını satın almış
Ben iş arkadaşıyla aynı apartmanda oturmayı sevmiyorum
Oturanlar varmı varsa artıları eksileri nedir
Eşimin iş arkadaşı aldığımız evin altını satın almış
İlginç geldi :) kayınvalide ile oturma durumunun tam tersi acaba kayınvalideleri oturmak istese otururlar mıydı ki.Merak ettim.Benim komşularım öyle. Hatta dublex dairede oturuyolar. Aradaki kapı kapali. Faturaları bile bölüsup ödüyolar. Çok iyi geciniyolar. Birbirlerine yardımcı oluyolar sürekli. Apartmanca özeniyoruz :)
Eşimin iş arkadaşı aldığımız evin altını satın almış
İlginç geldi :) kayınvalide ile oturma durumunun tam tersi acaba kayınvalideleri oturmak istese otururlar mıydı ki.Merak ettim.
ben yapamamBir tanesi yaşı itibariyle çok olgun :) oturur kayinvaldesiyle bence. Kibar, nazik bi kadın. Diğeri de çok cana yakın zaten ayda bir, bir hafta kayinvaldesi kalmya gelir. Kayinvaldesi de cici bi kadın gün gün gezerlerşans işi galiba birazda.
Sadece lojmandayken öyle bir durum olmuştu .Onun dışında yaşamadım çok şükür.Ben pek sevmiyorum öyle içli dışlı olmayı görüşmek istediğimle zaten görüşürüm.
O kişi birde hemen altınızdaki daireyi almış.Çok sinir bozucu .Hani site olsa 2-3 blok ötede olsa neyse.
Evde rahat rahat oturamazsında.Kavga etsen edemezsin.Uyurken temizlik yaparken aşağı ses gidermi onu düşünürsün.Girene çıkana bakarlarmı onu düşünürsün.Selam versen bir dert vermezsen bir dert.O mesafeyi ayarlamakta zor olur.