İş arkadaşları mesafe ayarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
İyi akşamlar kk’nün değerli üyeleri iş arkadaşlarıyla mesafe durumunuz nasıl herşeyi anlatırmısınız özel hayatınızla ilgili neleri anlatırsınız neleri anlatmazsınız ben bu konularda biraz eksiğim nasıl davranacağımı kestiremiyorum merak ettim açıkçası yorumlarınızı tşk ederim şimdiden

Is arkadasi is arkadasidir. Ozel birseyimi paylasmam. Isimi yaparim. Merhaba derim. Havadan sudan bahsederim ama asla sırrimi, derdimi paylasmam. Ilerde cunku hepsi aleyhinize kullanilabilir. Hep bir mesafe olmali aranizda.

Kesinlikle bende bu kanıdayım aslında çokmu duvarlarım var diye düşünüyordum ama galiba böylesi bizim iyiliğimiz için daha iyi

Mesafeli olmak iyidir ilerde iş yüzünden sorun yaşarsanız pişman olabilir siniz samimi davrandığınız için

Duygu Hanım (adınızın bu oldugunu varsayıyorum) siz içinizde ne yaşıyorsunuz ben cok merak ediyorum. Aynı konuları tekrar tekrar soruyorsunuz. Emin olamıyorsunuz, anlamaya calısıyorum sizi ama kafanız karısık sanki genel manada. Gercekten kabalasmak için yazmıyorum bunu. Bir psikologa gidin ve belki Bi rahatsızlığınız vardır. (takıntı gbi cok normal hepimiz de olan birsey) Yardım alırsınız ve daha mutlu bir birey olursunuz. Sorunuza gelince neyden korktuğunuzu gecmiş konunuzdan biliyorum, evet mesafe iyidir ama korkulacak bir durum da değil gerci. Tabi en iyisini siz bilirsiniz...

Dedikodu yapıyorlar değilmi olumsuz bşy anlatınca

Anlatma çocuk değilsin iyi var kötü var haset eden var göz eden var arkandan kötü konuşan var dalga geçen var hepsi var ve hiç bir insana asla emin olamazsın. İnsanlar menfaatleri için boş beleş muhabbetleri için kimseyi düşünmez harcarlar.

Duygu Hanım (adınızın bu oldugunu varsayıyorum) siz içinizde ne yaşıyorsunuz ben cok merak ediyorum. Aynı konuları tekrar tekrar soruyorsunuz. Emin olamıyorsunuz, anlamaya calısıyorum sizi ama kafanız karısık sanki genel manada. Gercekten kabalasmak için yazmıyorum bunu. Bir psikologa gidin ve belki Bi rahatsızlığınız vardır. (takıntı gbi cok normal hepimiz de olan birsey) Yardım alırsınız ve daha mutlu bir birey olursunuz. Sorunuza gelince neyden korktuğunuzu gecmiş konunuzdan biliyorum, evet mesafe iyidir ama korkulacak bir durum da değil gerci. Tabi en iyisini siz bilirsiniz...
Benim dışımdaki insanların fikrini öğrenmek istedim sadece psikoloJim yerinde o kdrda kötü durumda olduğumu düşünmüyorum

Anlatma çocuk değilsin iyi var kötü var haset eden var göz eden var arkandan kötü konuşan var dalga geçen var hepsi var ve hiç bir insana asla emin olamazsın. İnsanlar menfaatleri için boş beleş muhabbetleri için kimseyi düşünmez harcarlar.

Evet her türlü manyak var

Dedikodu yapıyorlar değilmi olumsuz bşy anlatınca
Rekabet olan ortamda dedikodu, basamak olarak kullanılma, ayak kaydırma vs... Hepsi mümkün ancak asıl olan orası iş yeri. Emeğim karşılığında para alıyorum. Dert yanmak ya da dost edinmek için gitmiyorum oraya dolayısıyla özelimi paylaşmıyorum. işimi yapıyorum, olması gerektiği ölçüde insanlarla iletişim kuruyorum ve evime dönüyorum. İşle ilgili iletişime çok açığımdır. Mesleki yönden iş arkadaşlarımla muhabbet ederim, fikir alışverişinde bulunurum ama özelimi anlatmam. Kimseninde bana anlatmasını istemem. Paylaşmam gereken bir durum varsa da dozajında paylaşırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X