Sorun Değil yorumlarınız için teşekkürlerPeki siz öle diyorsanız öyledir zaten. Kusura bakmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun Değil yorumlarınız için teşekkürlerPeki siz öle diyorsanız öyledir zaten. Kusura bakmayın.
Rekabet olan ortamda dedikodu, basamak olarak kullanılma, ayak kaydırma vs... Hepsi mümkün ancak asıl olan orası iş yeri. Emeğim karşılığında para alıyorum. Dert yanmak ya da dost edinmek için gitmiyorum oraya dolayısıyla özelimi paylaşmıyorum. işimi yapıyorum, olması gerektiği ölçüde insanlarla iletişim kuruyorum ve evime dönüyorum. İşle ilgili iletişime çok açığımdır. Mesleki yönden iş arkadaşlarımla muhabbet ederim, fikir alışverişinde bulunurum ama özelimi anlatmam. Kimseninde bana anlatmasını istemem. Paylaşmam gereken bir durum varsa da dozajında paylaşırım.
Gerekirse evet. Kanuna bağlı kurallı bir hal değil bu yahu. Bu kadar kasmayın incelemeyin. Aklı selim her insanın kendini bilmesi gerektiği kadar kendinizi bilin yeter.Peki sosyal hayatta görüşürmüsünüz iş arkadaşlarınızla
En güzeli belkide mesafe insanlar seni üzecek yüzü bulamıyorŞu an evdeyim çalışmıyor ama çalıştım dönem iş arkadaş larim sadece işte kalırdı gider işimi yapar görevimi yerine getirir çıkardım bu kadardı kimse ile merhaba dan ötesi olmazdı sonuçta iş yeri
İyi akşamlar kk’nün değerli üyeleri iş arkadaşlarıyla mesafe durumunuz nasıl herşeyi anlatırmısınız özel hayatınızla ilgili neleri anlatırsınız neleri anlatmazsınız ben bu konularda biraz eksiğim nasıl davranacağımı kestiremiyorum merak ettim açıkçası yorumlarınızı tşk ederim şimdiden
Mesafe her zaman iyidir kimse hakkında ileri geri konuşmaya cüret edemez diye düşünüyorum ve sonuçta ben oraya işimi yapmaya gidiyorum arkadaşlık için degilEn güzeli belkide mesafe insanlar seni üzecek yüzü bulamıyor
Duygu Hanım (adınızın bu oldugunu varsayıyorum) siz içinizde ne yaşıyorsunuz ben cok merak ediyorum. Aynı konuları tekrar tekrar soruyorsunuz. Emin olamıyorsunuz, anlamaya calısıyorum sizi ama kafanız karısık sanki genel manada. Gercekten kabalasmak için yazmıyorum bunu. Bir psikologa gidin ve belki Bi rahatsızlığınız vardır. (takıntı gbi cok normal hepimiz de olan birsey) Yardım alırsınız ve daha mutlu bir birey olursunuz. Sorunuza gelince neyden korktuğunuzu gecmiş konunuzdan biliyorum, evet mesafe iyidir ama korkulacak bir durum da değil gerci. Tabi en iyisini siz bilirsiniz...
İş hayatında küslük olmuyor mecburen konuşmak zorundasın sevmesen bile bende iş için konuşuyorum zatenCok dogru tespit.Duygu zaten aylar oncesinden sevmedigini,is ortamina alisamadigiyla ilgili en az 5 konu acmisti.Hala kafasinda oturtamadigi,cozemedigi ne var bu kadar anlamadim.Sevmiyorsan konusmazsin bu kadar basit.
İyi akşamlar kk’nün değerli üyeleri iş arkadaşlarıyla mesafe durumunuz nasıl herşeyi anlatırmısınız özel hayatınızla ilgili neleri anlatırsınız neleri anlatmazsınız ben bu konularda biraz eksiğim nasıl davranacağımı kestiremiyorum merak ettim açıkçası yorumlarınızı tşk ederim şimdiden
İş Arkadaşlığı çıkar ilişkisi gibi geliyor insana bi saatten sonra rekabet giriyor araya sanırım o yüzden masum olmuyorİş arkafaslarimdan çok sevdiğim ve dışarda görüştüğüm var. Özel hayat derken günlük yasamimla ilgili şeyler konuşuluyor tabiki ancak ne kadar dışarda görüşürsem goruseyim onlar benim iş arkadaşım. Bu sınırı korumak çok önemli ve iş arkadaslarinin iş dışında gorusulse bile işyerinde kalması taraftariyim