• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arkadaşları

melek-2014

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
31
4
18
ben 6 aydır bir işyerinde çalışıyorum ve 10 bayanız.öğlen araları dahil işe birlikte gitme birlikte çıkma yani hep aynı ortamdayız.kendimi ifade edemiyorum fazla konuşamıyorum ve aralarından bazıları ben varken benimle hiç konuşmuyor ama kimse yokken yani tek kaldıklarında benimle konuşuyor.hep beraber muhabbet edip konuşuyorlar ben kendimi dışlanmış gibi hissediyorum muhabbete katılamıyorum ne yapabilirim acaba?yaşım 28 ama kendimi ifade edemiyorum moralim çok bozuk

herkesle arkadaş olma misal yalnızken konuşan kalabalıkken sallamayan tiplerle, kendine yakın gördüğün kişilerle gez toz, azı karar çoğu zarar...

Biraz girişken olmaya çalışın konuştukları muhabbetlerde sizide ilgilendiren yada ilginizi çeken şeyler olursa konuya dahil olmaya çalışın . . Ama yanlız kaldıklarında mecburiyetten konuşuyorlarsa fazla muhabbetede gerek yok bence

10 kadınla bi işyeri çok zor valla bence onlar mesefeli kalmaya devam edin.
Sanmıyorum pek bi yararları olacağını zararı daha fazla olur gibime geliyor.

herkesle iyi geçinip arkadaş olmak gibi bir kural yoktur ki..
ben olsam onların bana yaptığını bende onlara yapıp kale almam..

Sen bu durumda hep son tercih edilen kişi oluyorsun yani,

kimse muhabbetinden hoşlanmıyor demektir sende onlar gibi neşeli rahat olmaya çalış onlarlayken.

bir bankacı oldum konusu vardı oradaki hikayeyle çok benzer bir durum,

kkde biri açınca benzer konuların ardı arkası kesilmiyor.

herkesle arkadaş olma misal yalnızken konuşan kalabalıkken sallamayan tiplerle, kendine yakın gördüğün kişilerle gez toz, azı karar çoğu zarar...
haklısında ben çok pasifim mesela az önce birlikte gittiler bana hiç haber veren yok genel olarak ben takmıyorlar

Sen bu durumda hep son tercih edilen kişi oluyorsun yani,

kimse muhabbetinden hoşlanmıyor demektir sende onlar gibi neşeli rahat olmaya çalış onlarlayken.

bir bankacı oldum konusu vardı oradaki hikayeyle çok benzer bir durum,

kkde biri açınca benzer konuların ardı arkası kesilmiyor.
aslında çok neşeliyim dışarda arkadaşlarımın arasında çok rahatım ama burdaki kızlar çok kasıntı hepsi kendini birşey sanıyor arkasından konuşup yüzüne konuşuyorlar

aslında çok neşeliyim dışarda arkadaşlarımın arasında çok rahatım ama burdaki kızlar çok kasıntı hepsi kendini birşey sanıyor arkasından konuşup yüzüne konuşuyorlar

Sende onlar gibi kendini bir nimetten say onların arasında böylelerine öylesi yaranır.

Biraz girişken olmaya çalışın konuştukları muhabbetlerde sizide ilgilendiren yada ilginizi çeken şeyler olursa konuya dahil olmaya çalışın . . Ama yanlız kaldıklarında mecburiyetten konuşuyorlarsa fazla muhabbetede gerek yok bence
hepsini denedim karışmaya çalışıyorum gülüyorum yardım edilecek birşey olsa elimden geleni yaparım ama pasif kalıyorum onlar çok özgüvenli her konuda bilgileri var neşeliler bende neşeliyim ama çok konuşkan değilim.mesela birisi binin arkadasından bana anlatıyor sonra onun yüzüne çok rahat gülüyor ben bunu anlamıyorum.az önce birlikte gezmeye gittiler bana hiç haber vermediler

Sende onlar gibi kendini bir nimetten say onların arasında böylelerine öylesi yaranır.
her sabah diyorum şöyle yapıcam böyle yapıcam yok kalabalıkta yine aynıyım dışarıda neşeliyim ama onların yanında kasılıyorum üzülüyorum bu duruma onların ne farkı var?2 kişi var aralarında ben konuşurken benim yüzüme bile bakmıyorlar

bende yeni atandım 4 aydır falan çalışıyorum inan bende burdaki kadınlarla anlaşamadım, muhabbet etmiyorum çok fazla mesela öglen arasında falan yanlarında kalamıyorum fosur fosur sigara içiyorlar ben içmiyorum , bi kez yanlarına gittim iş arkadaşlarını çekiştiriyorlar dedikodu yapıyorlar, muhabbetleri iğrenç keşke bi tane kafama göre bulabilseydim iyi olacaktı mecburen erkek iş arkadaşlarımla takılıyorum en azından onlar gibi dedikoducu değiller ve çok komikler onların muhabbeti beni daha sardı. erkek iş arkadaşların daha iyidir bence onlarla muhabbet edebilirsin.

bende yeni atandım 4 aydır falan çalışıyorum inan bende burdaki kadınlarla anlaşamadım, muhabbet etmiyorum çok fazla mesela öglen arasında falan yanlarında kalamıyorum fosur fosur sigara içiyorlar ben içmiyorum , bi kez yanlarına gittim iş arkadaşlarını çekiştiriyorlar dedikodu yapıyorlar, muhabbetleri iğrenç keşke bi tane kafama göre bulabilseydim iyi olacaktı mecburen erkek iş arkadaşlarımla takılıyorum en azından onlar gibi dedikoducu değiller ve çok komikler onların muhabbeti beni daha sardı. erkek iş arkadaşların daha iyidir bence onlarla muhabbet edebilirsin.
aynennn ben işte.erkeklerle daha muhabbet güzel komikler.arkasından konuşup konuşup yüzüne gülüyorlar anlatamıyorum şu ana o kadar tuhafki.beni takmıyorlar ben halbuki yakınlık kurmak isterim ama yüzüme bile bakılmıyor.kafa dengim hiç yok üzülmiyim diyorum yüz yüze hoş olmuyor atak olmaya çalışıyorum konuşucak konu bile bulamıyorum bulsamda yüzüme bakılmadığı için konuşasım gelmiyor

ben 6 aydır bir işyerinde çalışıyorum ve 10 bayanız.öğlen araları dahil işe birlikte gitme birlikte çıkma yani hep aynı ortamdayız.kendimi ifade edemiyorum fazla konuşamıyorum ve aralarından bazıları ben varken benimle hiç konuşmuyor ama kimse yokken yani tek kaldıklarında benimle konuşuyor.hep beraber muhabbet edip konuşuyorlar ben kendimi dışlanmış gibi hissediyorum muhabbete katılamıyorum ne yapabilirim acaba?yaşım 28 ama kendimi ifade edemiyorum moralim çok bozuk

Ne is yapiyosunuz canim?

Back
X