İş Arkadaşlarım Eski Nişanlım yüzünden mi bana Mesafe Koydu ???

sybellaaa

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
5
-3
6
35
İstanbul
belki hatırlarsınız, geçen haftalarda eski nişanlımla ilgili bir konu açmıştım. Özetle, 2'mizin de hatalarından dolayı yıpranan ilişkimiz, nişanlımın beni bir kafede normal bi erkek arkadaşla beni çay içerken görüp, anlamadan dinlemeden kendisini aldattığım suçlamasıyla sona ermişti.

yine hatırlarsınız nişanlımla aynı işteyiz. bunun için bi tanıdıktan mülakat jürisine torpil yaptırmıştım. o benden 1 sene sonra geldi. aynı işyerinin farklı binalarındayız.

nişanlım gelmeden önce benim işyerinde takıldığım bir grup vardı. aşırı samimi değildik ama öğlen takılır bazen de haftasonları yemek, kahvaltı organizasyonları yapılırdı. ben de katılırdım. nişanlım gelmeden önceki 1 sene böyleydik. sonra nişanlım gelince ben nişanlımı da aralarına sokmaya çalıştım ama nişanlım pek hevesli değildi. ama bu gruptan bir kız, nişanlımın işyerinde oda arkadsaşı olduğu için nişanlımın onla arası pek iyiydi. diğerleriyle de meraba merabaydı nişanlım.

sonra işte dediğim olay oldu, nişanlım kendisini aldatmakla suçlayıp beni bıraktı. sonra da birden bu grupla ilişkim bıçak gibi kesildi. bana mesafe koydular, yemeklere çağırmamaya başladılar, ben nolduğumu şaşırdım. en başta nişanlımın oda arkadaşı olan hatun bana mesafe koydu, eskiden karşılaşınca sohbet ettiğimiz kız görünce bi kuru meraba deyip kafasını çevirdi. hadi o oda arkadaşı birlikte iş yapıolar, birbirlerindne çıkarları var diyelim. grubun diğer elemanları da nişanlımla çok samimi olmamalarına rağmen bana bu şekilde mesafe koydu.

hatta o gruptan bi erkek arkadaş vardı, yakındık ve severdim onu. o da bana mesafe koydu. üstelik o da 7 senelik sevgilisi ve nişanblısından ayrıldı benim gibi, yani anlaması gerekir bu ayrılık durumlarını ama o da bana mesafe koydu eskisi gibi değiliz. özellikle onun bu yaptığı daha da koyuyor çünkü o da nişanlısından ayrıldı. resmen işyerimde tek kaldım.

acaba diyorum eski nişanlım "sybella beni aldattı" diye onlara da anlatmış olabilir mi ? beynim bu ihtimali reddetmek istiyor, "o özel hayatını anlatmaz" diyor sınuçta bu özel hayat.. ama annem "anlatmıştır kızım, sen pek güveniosun ama anlatmıştır" diyor. yani ayrıldıktan sonra biradna mesafe koymaları da bunu destekliyor.

ama öte yandan da çok saçma, onun "sybella beni aldattı" demesiyle arkadaşların mesafe koyması ? misal siz bu durumda olsanız, yakın bi kız arkadaşınız olsa, eski nişanlısı gelip "o beni aldattı" dese soğuyup mesafe koyar mıydınız hemencecik ? bu konudaki fikriniz nedir ? ve ben bu bana mesafe koyan insanlarla açık açık konuşayım ayıplarını suratlarına vurayım mı?

not: bi de bana bu davranışları türkiye de kadın olmakla alakalı bişi olabilir mi ? sonuçta türkiye de bi kız bi oğlanı aldatmış denince kız için düşünülenler bellidir. ama inanamıyorum şu yaşadıklarıma, güya elit bi plaza ortamında çalışıyoruz (

Son düzenleme:
o nişanlısından ayrılan arkadaşınızla konuşsanız ? noluyor niye böyleyiz diye belki bi açıklaması vardır. eğer dediğiniz gibiyse olay ona öyle olmadığını söylersiniz ve diğer arkadaşlarada anlatabilir durumu. sonuçta aynı durumdayız beni anlayabilir demişsiniz.

velev ki eski nisanlin gitti arkadaslarina senden icin beni aldatti falan dedi...o onun seviyesizliği

niye kendini tek bir sözle sana sirtini dönen insanlara ıspatlamaya çalışıyorsun?

başka şeylerde anlatmış olabilir. belki gurup hakkında başbaşayken konuştuğunuz bir sır ufak tefek dedi kodu yada bire bin katmış olabilir. yada uydurmuş olabilir. bu aldatmayla alakalı bişey değil. benim için bu durum çok can sıkıcıdır ama ben aldatmam ben aldatılmak sitemem. bu konulardada birçok insana göre geri kafalıyımdır. ama haftasonu öğle arası yemek yediğim kişinin nişanlısını aldatmasından banane. diyelimki aldattığını söyledi buadar kişiden hiçmi biri gelip sana noldu diye sormıycak. bukadar mesafe varsa başka şeyler konuşulmuş demektir. sizin ilişkinz dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…