- 17 Kasım 2015
- 1.739
- 4.137
- 133
- Konu Sahibi Kizilgonca
-
Hahaha buna güldüm. Hepsi o derece mi özgüvensizmis ? Hepsinin sırasıyla kocasini mi ayartacagini düşünmüşler. Aman o bekar gelmesin bulunmaz hint kumaşı milyarder kocalarımızı ayartir falan gibi bir düşünceleri mi varmışDaha önce çalıştığım ortamda benzer bir durum başıma gelmişti. Sebebi bekar olmammış. Hepsi evliydi o zamanlar..
Kizlar bu da dert mi diyeceksiniz ama o kadar kirgin ve üzgünüm ki anlatamamişten çok iyi anlaştığım arkadaşlarım ve yöneticim kahvaltıya gitmişler storylerinden gördüm. Halbuki hepsiyle hep bir aradayızdır hep iyi anlaşırız. Kalbim o kadar kırıldı ki kendimi çok dışlanmış ve kötü hissediyorum. Yarın onlara surat asmadan nasıl davranıcam bilmiyorum
Bir de benim yanımda dediler, evli olsan seni de çağırırdık diye.. Ne diyeceğimi bilemedim. Yalnız yaşıyordum, doğu görevindeydim, arkadaşım da yoktu başka.. Zor yıllardı benim için..Hahaha buna güldüm. Hepsi o derece mi özgüvensizmis ? Hepsinin sırasıyla kocasini mi ayartacagini düşünmüşler. Aman o bekar gelmesin bulunmaz hint kumaşı milyarder kocalarımızı ayartir falan gibi bir düşünceleri mi varmış
Benim eski iş yerinde evli 2 kadın kocalarını aldatıyordu evli adamlarla :)
Sizin yalnız yasamanızda onlarda bir korku oluşurmuş. Anlıyorum. Ülkemizdeki kadınlar da hep benim eşim bakmaz, kadınlar ayartıyor düşüncesi olduğundan sizi potansiyel olarak görmüşler. Kendi özgüvensizlikleri tamamen.Bir de benim yanımda dediler, evli olsan seni de çağırırdık diye.. Ne diyeceğimi bilemedim. Yalnız yaşıyordum, doğu görevindeydim, arkadaşım da yoktu başka.. Zor yıllardı benim için..
Yorum içinde ana fikir var işte.Ben şahsen her toplanıldığında beni niye çağırmadınız diyen insanlardan hoşlanmıyorum. Öyle gelişmiştir, kaldı ki ani oldu demişler. Sormanız bile abes bence. Kim nerde ne yapmak istiyorsa yapsın. Kimse hesap vermek zorunda değil. Benimde çevremde var böyle birisi. Yapmayın
Keşke canım boşver onlar kaybeder. Tıpış tıpış yazarlar sana teker teker işleri düşünce.vay arkadaş ben de ne kadar sevilmeyen biriymişim. ay bi de böyle duygusal olmayıp herşeyi takmasam keşkee
Kırılmakta haklısın normal hissettiklerin yıl olmuş 2020 aniden gelişti yorumu çok saçma maden yakınsınız bu insanlarla açık ve net yüzlerine söyleyin kırıldığınızı ben olsam bir daha planlarınıza beni katmayın uğurlar ola der keser atarım bıçak gibi çok dost kazığı yedim asla tahammülüm yokkızlar yorumlarınızı tek tek okudum hepiniz haklısınız. ben biraz duygusalım bu konularda bunu da babasız büyümeme sevgi eksikliğime bağlıyorum. şu an işteyim ne gelen oldu ne giden. sanırım kabullenmem gereken şeyler var
kızlar yorumlarınızı tek tek okudum hepiniz haklısınız. ben biraz duygusalım bu konularda bunu da babasız büyümeme sevgi eksikliğime bağlıyorum. şu an işteyim ne gelen oldu ne giden. sanırım kabullenmem gereken şeyler var
yazdım son durumları teşekkür ederimSon durum nedir hicbir sey demediler mi?
Siz nasil davrandiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?