- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi Kizilgonca
Ani kararla herkes toplanmış bi siz niye yani ? Anlamadım baska bi sebebi vardır muhakkak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çok önceden verilmiş sözüm vardı, öyle son dakika programlara dahil olamıyorum yoğunum dersinizBana yarin kusura bakma falan derlerse ne diyecegim?
Söylemeden gecemicem hayata bakışınızda kendimi görüyorum:) arkadaş olsak süper anlasirmisiz:)E ne var bunda?
Benim is arkadaslarim da bensiz konsere, yemege,yatili ev gezmesine falan giderler. Daha takilmak aklima gelmedizaten cagirsalar da gitmem çünkü prensip olarak az sevdigim insanlarla para harcamiyorum birkac yildir.
Bence bosver. Seni zoraki,agiz ucuyla cagirsalar daha mi iyiydi?
Is yerinde de hicbirsey olmamis gibi davran. Neticede onlar senin kendi sectigin - arandaki sevgi bagi icin beraber oldugun insanlar degil. Patronun uygun gördüğü icin ayni ofiste yaşadığınız -birbirinizi secmediginiz insanlar.
Su herkesi sevmeliyiz - herkesle iyi anlasmaliyiz olayini kim buldu bilmiyorum ama oyle bir zorunluluk yok. Is yerinde iyi anlasiyorsunuz,ne ala. Sonrasi icin bir beklentiniz olmasin bence
Bana yarin kusura bakma falan derlerse ne diyecegim?
Tabi ki. Kimse haydi kahvaltıya gidiyoruz demez uyanıp. Cumadan planlanmış işte. Çağrılmamış konu sahibi.Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeye gerek yok; sizde tavrınızı ona göre alırsınız. Boşa kendinizi üzmeyin. Ayrıca hafta içi öğle ya da akşam yemeği falan olsa anlarım ama hafta sonu kahvaltısının ani gelişti bir telefon edemedik bahanesi gerçekten komik olmuş.
Iclerinden bir tanesine mesaj attim, ki onunla yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Cok kirildim dedim. O da "x kisisi ayarlayip cagirdi bizi" dedi sadece. Hic kusura bakma bile demedi. Ardindan milyon tane beraber gulup eglendikleri fotolari paylasti. İçim acıdı yahu ne yapabilirimay sordunuz mu neden beni çağırmadınız diye![]()
hormonlarınız devrede olabilir,Iclerinden bir tanesine mesaj attim, ki onunla yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Cok kirildim dedim. O da "x kisisi ayarlayip cagirdi bizi" dedi sadece. Hic kusura bakma bile demedi. Ardindan milyon tane beraber gulup eglendikleri fotolari paylasti. İçim acıdı yahu ne yapabilirim![]()
Iclerinden bir tanesine mesaj attim, ki onunla yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Cok kirildim dedim. O da "x kisisi ayarlayip cagirdi bizi" dedi sadece. Hic kusura bakma bile demedi. Ardindan milyon tane beraber gulup eglendikleri fotolari paylasti. İçim acıdı yahu ne yapabilirim![]()
Iclerinden bir tanesine mesaj attim, ki onunla yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Cok kirildim dedim. O da "x kisisi ayarlayip cagirdi bizi" dedi sadece. Hic kusura bakma bile demedi. Ardindan milyon tane beraber gulup eglendikleri fotolari paylasti. İçim acıdı yahu ne yapabilirim![]()
E ne var bunda?
Benim is arkadaslarim da bensiz konsere, yemege,yatili ev gezmesine falan giderler. Daha takilmak aklima gelmedizaten cagirsalar da gitmem çünkü prensip olarak az sevdigim insanlarla para harcamiyorum birkac yildir.
Bence bosver. Seni zoraki,agiz ucuyla cagirsalar daha mi iyiydi?
Is yerinde de hicbirsey olmamis gibi davran. Neticede onlar senin kendi sectigin - arandaki sevgi bagi icin beraber oldugun insanlar degil. Patronun uygun gördüğü icin ayni ofiste yaşadığınız -birbirinizi secmediginiz insanlar.
Su herkesi sevmeliyiz - herkesle iyi anlasmaliyiz olayini kim buldu bilmiyorum ama oyle bir zorunluluk yok. Is yerinde iyi anlasiyorsunuz,ne ala. Sonrasi icin bir beklentiniz olmasin bence
Sen yarin is yerine giderken cok daha bakimli ol neseli ol. Inan onlari umursamadigin icin şok olurlar. Cok ta tin dermissin gibi ol. Cok guclu gorun inan hayatta cok sey kazanirsin. Sakin konuyu actirma bileKizlar bu da dert mi diyeceksiniz ama o kadar kirgin ve üzgünüm ki anlatamamişten çok iyi anlaştığım arkadaşlarım ve yöneticim kahvaltıya gitmişler storylerinden gördüm. Halbuki hepsiyle hep bir aradayızdır hep iyi anlaşırız. Kalbim o kadar kırıldı ki kendimi çok dışlanmış ve kötü hissediyorum. Yarın onlara surat asmadan nasıl davranıcam bilmiyorum
![]()
İs arkadasiyla kahvaltiya gidilmez dedikodu yapilmaz. İs biter arkadaslik biter. Hatta bana kalsa sosyal medyadan bile takip edilmez. Zararli bence. Stresi tetikliyor. Bu sekilde dusunurseniz daha kolay olur. Sallamayin bundan sonra ona gire davranin soguk davranmayin ama sicak da oomayin. Profesyonel olun.Kizlar bu da dert mi diyeceksiniz ama o kadar kirgin ve üzgünüm ki anlatamamişten çok iyi anlaştığım arkadaşlarım ve yöneticim kahvaltıya gitmişler storylerinden gördüm. Halbuki hepsiyle hep bir aradayızdır hep iyi anlaşırız. Kalbim o kadar kırıldı ki kendimi çok dışlanmış ve kötü hissediyorum. Yarın onlara surat asmadan nasıl davranıcam bilmiyorum
![]()