İş arkadaşlarım kahvaltıya gidip beni çağırmamış :(

Eğer yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyorsa, iş arkadaşı değilde normal dostluklar kurduysak ve ozellikle hepside toplandiysa evet beni çağırmamalarina bozulurdum. Cunku telefon denen bişey var.. ama yinede ayni is ortaminda çalıştığımız için belli etmezdim. En fazla gulerken laf sokustururdum bensiz bogazinizdan gectimi diye 😁

Eğer sadece is arkadaşlariysak asla sorun etmem, istediği gibi takılsınlar

E ne var bunda?
Benim is arkadaslarim da bensiz konsere, yemege,yatili ev gezmesine falan giderler. Daha takilmak aklima gelmedi 😂 zaten cagirsalar da gitmem çünkü prensip olarak az sevdigim insanlarla para harcamiyorum birkac yildir.
Bence bosver. Seni zoraki,agiz ucuyla cagirsalar daha mi iyiydi?
Is yerinde de hicbirsey olmamis gibi davran. Neticede onlar senin kendi sectigin - arandaki sevgi bagi icin beraber oldugun insanlar degil. Patronun uygun gördüğü icin ayni ofiste yaşadığınız -birbirinizi secmediginiz insanlar.
Su herkesi sevmeliyiz - herkesle iyi anlasmaliyiz olayini kim buldu bilmiyorum ama oyle bir zorunluluk yok. Is yerinde iyi anlasiyorsunuz,ne ala. Sonrasi icin bir beklentiniz olmasin bence
Söylemeden gecemicem hayata bakışınızda kendimi görüyorum:) arkadaş olsak süper anlasirmisiz:)

Hemen kötü düşünceler getirmeyin aklınıza..
Bunu umursadıkça kalbiniz daha çok kırılır..
Normal davranın, her zaman ki gibi..
İnsan kendi kendini mutlu edebilmeli..

Hatta gitmenize çok sevindim diyin, üzerine gidin bu duygunuzun..

Surat asmak çocukça olur bence..
Geçen ni tanıdığım da aynısını yaptı yani dışardan bakınca ne gerek var dedim 😏

Pozitif enerjili olduğunuz zaman daha iyi hissedersiniz 🤗🤗

Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeye gerek yok; sizde tavrınızı ona göre alırsınız. Boşa kendinizi üzmeyin. Ayrıca hafta içi öğle ya da akşam yemeği falan olsa anlarım ama hafta sonu kahvaltısının ani gelişti bir telefon edemedik bahanesi gerçekten komik olmuş.
Tabi ki. Kimse haydi kahvaltıya gidiyoruz demez uyanıp. Cumadan planlanmış işte. Çağrılmamış konu sahibi.

Devamli tanisip selamlastigimiz ortamlarda beraber oldugumuz ,esimin de ayri muhabbeti var.bizleri dogum gunune ,mevlute,hatta dugunlere cagirmadilar.
Bir beni cagirmadilar diyeyim ucan kus gitti..
Bozulmadim desem yalan olur.
Cok da takmiyorum ama selam vermek bile icimden gelmiyor.
Bu beni dolayli yoldan etkiliyen birseyken sizin durumunuzda ben de uzulurdum ama ortaligi karistirmanin alemi yok.
Sizi cok onemselerdi mutlaka ararlardi ya da.mesaj
Bazen de sikici oluyor onu bunu cagir belki de oyle bir gundur
Soguk davranin sonra ayni seyi yaparlarsa ozaman dusunursun

Arkadaslar belki de kendimi tam ifade edemedim size. İş arkadasiyiz evet ama gayet samimiyiz beraber dogum gunu kutlamalari, yemekler organize ettik. Kocaman is yerinde 5-6 kisi cok iyi anlasiyoruz bahsettigim insanlar bunlar oluyor. Tabiki sadece is arkadaslarim olsa umrumda olmazdı. Iclerinde bensiz yemekhaneye inip yemek yemeyen var o kadar yakindik. Elimde degil iste kendimi cok dislanmis hissediyorum

ay sordunuz mu neden beni çağırmadınız diye :confused:
Iclerinden bir tanesine mesaj attim, ki onunla yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Cok kirildim dedim. O da "x kisisi ayarlayip cagirdi bizi" dedi sadece. Hic kusura bakma bile demedi. Ardindan milyon tane beraber gulup eglendikleri fotolari paylasti. İçim acıdı yahu ne yapabilirim :(

Iclerinden bir tanesine mesaj attim, ki onunla yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Cok kirildim dedim. O da "x kisisi ayarlayip cagirdi bizi" dedi sadece. Hic kusura bakma bile demedi. Ardindan milyon tane beraber gulup eglendikleri fotolari paylasti. İçim acıdı yahu ne yapabilirim :KK43:
hormonlarınız devrede olabilir,
Her gün gördüğüm insanları haftasonu görmek istemiyorum ben mesela. Teklif edildiğinde kibarca redddeiyorum.
Eskiden görüşürdüm sonra faydalı olmadığına karar verdim. Bağımlı arkadaşlık işlerini üniversitede bıraktım bana çok zararı dokunuyordu. Arkadaşlarıma bağlılık duyduğumu da söyleyemem, kimse ömürlük değil sonuçta. Hayat telaşında herkesin yoku ayrılabiliyor, yerinde mutlu olsun herkes.

Iclerinden bir tanesine mesaj attim, ki onunla yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. Cok kirildim dedim. O da "x kisisi ayarlayip cagirdi bizi" dedi sadece. Hic kusura bakma bile demedi. Ardindan milyon tane beraber gulup eglendikleri fotolari paylasti. İçim acıdı yahu ne yapabilirim :KK43:

bence çok cocukca davranmışsınız. siz yakın hissetseniz de herkes aynı hissetmek zorunda değil zaten kesin o arkadaşınız söylemiştir yazdığınızı diğerlerine. daha fazla uzatmayın bence işte zamanla uzaklaşırsınız isterseniz. ben öyle bin fotograf çekemem eğlendiğim ortamda hem aklıma gelmez hem görmemiş gibi.

Ben size hak veriyorum
Herkesi aramış madem spontane bir sizi aramak mı zormuş?
Bu arkadaş da size niye böyle bir şey diyor yani boşboğazlık. Niye kimse Xe dememiş ki herkes var Kızılgonca yok diye...
Bence yarın hiç alındığınızı belli etmeyin kimseye. Bilemedim ki ne yapılır. Bu X kişisi kimdir bu arada, aranız soğuk mu?

E ne var bunda?
Benim is arkadaslarim da bensiz konsere, yemege,yatili ev gezmesine falan giderler. Daha takilmak aklima gelmedi 😂 zaten cagirsalar da gitmem çünkü prensip olarak az sevdigim insanlarla para harcamiyorum birkac yildir.
Bence bosver. Seni zoraki,agiz ucuyla cagirsalar daha mi iyiydi?
Is yerinde de hicbirsey olmamis gibi davran. Neticede onlar senin kendi sectigin - arandaki sevgi bagi icin beraber oldugun insanlar degil. Patronun uygun gördüğü icin ayni ofiste yaşadığınız -birbirinizi secmediginiz insanlar.
Su herkesi sevmeliyiz - herkesle iyi anlasmaliyiz olayini kim buldu bilmiyorum ama oyle bir zorunluluk yok. Is yerinde iyi anlasiyorsunuz,ne ala. Sonrasi icin bir beklentiniz olmasin bence

Nasıl da ayrıntılı ve güzel bir açıklama vallahi nasıl antatmissiniz tebrikler 😊

Simdiki zamanda arkadaslik dostluk kalmamiski hepsi yapmacik gercek dost arkadaslik zor yani böyle seyler icin neden bu kadar sorun ettiniz anlamadim evet samimiyfiniz ve beklentiniz vardi oda gercekledmeyince kirildiniz gercek fodt olsalardi arar sorarlardi zaten tavrinizi belli edin ama cokta önemseyio kendinizi üzmeyin bence..

Kizlar bu da dert mi diyeceksiniz ama o kadar kirgin ve üzgünüm ki anlatamam :KK43: işten çok iyi anlaştığım arkadaşlarım ve yöneticim kahvaltıya gitmişler storylerinden gördüm. Halbuki hepsiyle hep bir aradayızdır hep iyi anlaşırız. Kalbim o kadar kırıldı ki kendimi çok dışlanmış ve kötü hissediyorum. Yarın onlara surat asmadan nasıl davranıcam bilmiyorum :KK43:
Sen yarin is yerine giderken cok daha bakimli ol neseli ol. Inan onlari umursamadigin icin şok olurlar. Cok ta tin dermissin gibi ol. Cok guclu gorun inan hayatta cok sey kazanirsin. Sakin konuyu actirma bile

Kizlar bu da dert mi diyeceksiniz ama o kadar kirgin ve üzgünüm ki anlatamam :KK43: işten çok iyi anlaştığım arkadaşlarım ve yöneticim kahvaltıya gitmişler storylerinden gördüm. Halbuki hepsiyle hep bir aradayızdır hep iyi anlaşırız. Kalbim o kadar kırıldı ki kendimi çok dışlanmış ve kötü hissediyorum. Yarın onlara surat asmadan nasıl davranıcam bilmiyorum :KK43:
İs arkadasiyla kahvaltiya gidilmez dedikodu yapilmaz. İs biter arkadaslik biter. Hatta bana kalsa sosyal medyadan bile takip edilmez. Zararli bence. Stresi tetikliyor. Bu sekilde dusunurseniz daha kolay olur. Sallamayin bundan sonra ona gire davranin soguk davranmayin ama sicak da oomayin. Profesyonel olun.

Back
X