- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi Kizilgonca
Kahvaltı nası ani gelişir ya..sokakta karsılasıp hadi surda oturalım gibi deil ki..aksam konusulmus..yoneticine saka yollu bensiz haa falan desene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni anladiginiz icin tesekkur ederim. Beni yuzsuz gurursuz gibi anladilar ama oyle degil. Calistigim yer cok buyuk bir yer 250 personel barindiriyor. Ama biz 6-7 kisi cok samimiyiz beraber yapariz biseyleri. Kirilmak gercekten gucsuzluk mizmizlik mi oluyor kendimden suphe etmeye basladim. Fazla mi alinganim diye dusunuyorum su an. Ben yarin onlara nasil davranicam ya da onlar bana nasil davranicak bilmiyorum. Detaylari yarin yazicam buraya
Dusunuyorum acaba istemeden kirdim mi ya da hoslanmayacaklari hareketim mi var ama yok. Daha gecen hafta yoneticimiz yanima gelip "kizilgonca yilbasinda bi yemek mi ayarlasak" diye konustu. Simdi neden bunu yaptilar ve mesaj atmama rağmen umurlarında olmadan her yediklerini ictiklerini paylastilar aklim almiyor. Cok uzgunum
Bu tarz şeylerde en baba yalan ani geliştiAni gelişmiş. Bu açıklama![]()
ya hepsinden uzak durmak istiyorum ama öyle lanet bir yer ki "kizilgonca kimseye ayak uyduramiyor herkesle arasi acik" diye bile isten cikarabilirler. uçan kuşa tutanak tutulan bir yer malesef. içimden de iyi davranmak gelmiyor eskisi gibiYarın siz hiç konusunu açmayın. Ama artık mesafeli durun. Kimseye gönül koymuş gibi davranmayın. Bir zaman sonra gözünüzde anlamsızlaşacaklar.
İşyeri arkadaşlıkları gerçekten çok samimiyetsiz. Ben eski stajyerlerimle arada bir görüşürüm o kadar. Hergün gördüğüm halde hiç hayatımda yerleri yok..
Belki buluştuktan sonra konunuz geçti planladığını söyledikleri o kişi benim üstüme atın demiş bile olabilir..
Onlar konu açarsa "hayır hiç önemli değil ben anladım" deyip geçin. Neden diye sormayın. Yanınızda bahsederlerse ilgisiz davranın. Yemeğe çıkarken de kimseye teklif etmeyin, kimseyi beklemeyin..
Cok dogruE ne var bunda?
Benim is arkadaslarim da bensiz konsere, yemege,yatili ev gezmesine falan giderler. Daha takilmak aklima gelmedizaten cagirsalar da gitmem çünkü prensip olarak az sevdigim insanlarla para harcamiyorum birkac yildir.
Bence bosver. Seni zoraki,agiz ucuyla cagirsalar daha mi iyiydi?
Is yerinde de hicbirsey olmamis gibi davran. Neticede onlar senin kendi sectigin - arandaki sevgi bagi icin beraber oldugun insanlar degil. Patronun uygun gördüğü icin ayni ofiste yaşadığınız -birbirinizi secmediginiz insanlar.
Su herkesi sevmeliyiz - herkesle iyi anlasmaliyiz olayini kim buldu bilmiyorum ama oyle bir zorunluluk yok. Is yerinde iyi anlasiyorsunuz,ne ala. Sonrasi icin bir beklentiniz olmasin bence
Bu tarz şeylerde en baba yalan ani gelişti
Hepsi aniden nasılda haberleşmis.
Birde yutmamizi bekliyor
vay arkadaş ben de ne kadar sevilmeyen biriymişim. ay bi de böyle duygusal olmayıp herşeyi takmasam keşkeeBence sizi grupta istemeyen biri var ki cagirilmamissiniz hatta bence sizin dahil olduğunuz ve sizin dahil olmadığınız şeklinde iki ayrı whatsap grubu da var muhtemelen.