İş arkadaşlarım kahvaltıya gidip beni çağırmamış :(

Valla zoruma giderdi belli de ederdim buna da trip atılmayacaksa neye atılacak. Yarın ne kadar saklamak isteseniz de belli edeceksiniz bırakın açıklama yapsınlar belki gerçekten anlık bir şeydir.

Benimde aklıma davet eden kişinin hesabı ödeyeceği geldi bu da bi ihtimal çünkü
Belki önceden sözü vardır onlara size bi kahvaltı ısmarlayım vs diye
Çok mu iyimserim bilmiyorum ama olmayacak şey değil bence

Aniden gelişti ifadesinin bir bahane olduğu açık. Muhtemelen en az bir kişi sizi o ortamda istemiyor.
Ancak kendinizi bu kadar üzeceğiniz bir durum da değil bu. Sorduğunuz arkadaşınız büyük ihtimal diğerlerine de anlatmıştır. Bu saatten sonra yarın konusu açılırsa ne diyeceğinizi düşünmenin de anlamı yok. Siz ne deseniz de herkes gerçek düşüncelerinizi biliyor olacak.

Yerinizde olsam asla sormazdım. Böylece onlar konusunu açtığında da önemsemediğimi hissettirebilirdim. Ben nasıl ki herkesle vakit geçirmeyi istemiyorsam, birileri de (o anda ya da hiç bir zaman) benle vakit geçirmek istemeyebilir. Bana normal geliyor bu.

Beni anladiginiz icin tesekkur ederim. Beni yuzsuz gurursuz gibi anladilar ama oyle degil. Calistigim yer cok buyuk bir yer 250 personel barindiriyor. Ama biz 6-7 kisi cok samimiyiz beraber yapariz biseyleri. Kirilmak gercekten gucsuzluk mizmizlik mi oluyor kendimden suphe etmeye basladim. Fazla mi alinganim diye dusunuyorum su an. Ben yarin onlara nasil davranicam ya da onlar bana nasil davranicak bilmiyorum. Detaylari yarin yazicam buraya

Yarın siz hiç konusunu açmayın. Ama artık mesafeli durun. Kimseye gönül koymuş gibi davranmayın. Bir zaman sonra gözünüzde anlamsızlaşacaklar.

İşyeri arkadaşlıkları gerçekten çok samimiyetsiz. Ben eski stajyerlerimle arada bir görüşürüm o kadar. Hergün gördüğüm halde hiç hayatımda yerleri yok..

Belki buluştuktan sonra konunuz geçti planladığını söyledikleri o kişi benim üstüme atın demiş bile olabilir..

Onlar konu açarsa "hayır hiç önemli değil ben anladım" deyip geçin. Neden diye sormayın. Yanınızda bahsederlerse ilgisiz davranın. Yemeğe çıkarken de kimseye teklif etmeyin, kimseyi beklemeyin..

Onlar demekki sizin dediginiz gibi yakın arkadaş olarak görmüyorlar sizi.

Ben buradaki bazi arkadaslar kadar " cool "olamıyorum. Ben de üzülürdüm ama sormazdım tabi neden çağırilmadim diye. Çokta yakın olmadığınızı ögrenmiş oldunuz en azından.

Aa bu arada bence de çok gereksiz iş arkadaşı dediğin işte kalsa yeter 😁

Dusunuyorum acaba istemeden kirdim mi ya da hoslanmayacaklari hareketim mi var ama yok. Daha gecen hafta yoneticimiz yanima gelip "kizilgonca yilbasinda bi yemek mi ayarlasak" diye konustu. Simdi neden bunu yaptilar ve mesaj atmama rağmen umurlarında olmadan her yediklerini ictiklerini paylastilar aklim almiyor. Cok uzgunum

"Ne demek beni umursamadan yediklerini içtiklerini paylaştılar", ee kahvaltı boşuna mı gitsin 😂

Sırf yediğini içtiğini gezmeye gittiğini göstermek ve paylaşmak için kahvaltıya yemeğe giden var, paylaşmasalar olur mu boşuna mı biraraya geldiler 😂😂

Ani gelişmiş. Bu açıklama :KK43:
Bu tarz şeylerde en baba yalan ani gelişti 😃
Hepsi aniden nasılda haberleşmis.
Birde yutmamizi bekliyor bu yalanı atanlar.
Sizi istememisler malesef. Bence o kadar iyi arkadas değilmişsiniz ona göre davranın artık.

G
Yarın siz hiç konusunu açmayın. Ama artık mesafeli durun. Kimseye gönül koymuş gibi davranmayın. Bir zaman sonra gözünüzde anlamsızlaşacaklar.

İşyeri arkadaşlıkları gerçekten çok samimiyetsiz. Ben eski stajyerlerimle arada bir görüşürüm o kadar. Hergün gördüğüm halde hiç hayatımda yerleri yok..

Belki buluştuktan sonra konunuz geçti planladığını söyledikleri o kişi benim üstüme atın demiş bile olabilir..

Onlar konu açarsa "hayır hiç önemli değil ben anladım" deyip geçin. Neden diye sormayın. Yanınızda bahsederlerse ilgisiz davranın. Yemeğe çıkarken de kimseye teklif etmeyin, kimseyi beklemeyin..
ya hepsinden uzak durmak istiyorum ama öyle lanet bir yer ki "kizilgonca kimseye ayak uyduramiyor herkesle arasi acik" diye bile isten cikarabilirler. uçan kuşa tutanak tutulan bir yer malesef. içimden de iyi davranmak gelmiyor eskisi gibi

Yapacağınız şey basit umursamamak ve konusunu açmamak. Bundan sonra onlarla ilişkilerinize de bu kadar anlam yüklemeyin; zira dediğiniz kadar samimi ve yakın arkadaşınız olsalar böyle birşey yapmaz; en azından o resimleri sizin gözünüze sokar gibi paylaşmazlardı. Demek ki onlar sizi sadece iş arkadaşı gibi görüyor, işlerine geldiği için size yakın davranıyorlarmış sizde öyle davranırsınız bundan sonra.

E ne var bunda?
Benim is arkadaslarim da bensiz konsere, yemege,yatili ev gezmesine falan giderler. Daha takilmak aklima gelmedi 😂 zaten cagirsalar da gitmem çünkü prensip olarak az sevdigim insanlarla para harcamiyorum birkac yildir.
Bence bosver. Seni zoraki,agiz ucuyla cagirsalar daha mi iyiydi?
Is yerinde de hicbirsey olmamis gibi davran. Neticede onlar senin kendi sectigin - arandaki sevgi bagi icin beraber oldugun insanlar degil. Patronun uygun gördüğü icin ayni ofiste yaşadığınız -birbirinizi secmediginiz insanlar.
Su herkesi sevmeliyiz - herkesle iyi anlasmaliyiz olayini kim buldu bilmiyorum ama oyle bir zorunluluk yok. Is yerinde iyi anlasiyorsunuz,ne ala. Sonrasi icin bir beklentiniz olmasin bence
Cok dogru 👍

Bu tarz şeylerde en baba yalan ani gelişti 😃
Hepsi aniden nasılda haberleşmis.
Birde yutmamizi bekliyor
Bence sizi grupta istemeyen biri var ki cagirilmamissiniz hatta bence sizin dahil olduğunuz ve sizin dahil olmadığınız şeklinde iki ayrı whatsap grubu da var muhtemelen.
vay arkadaş ben de ne kadar sevilmeyen biriymişim. ay bi de böyle duygusal olmayıp herşeyi takmasam keşkee 😏

Ani gelişti cok abes bi açıklama olmus. Organizasyonu yapan x kişisi sizi dahil etmek istememiş belli ki. Is arkadaşından gerçek dost pek olmuyor. Oluyorsa da azdir bence. Cok iyi anlaştığımız düşündüğüm iki kadın vardi is yerinde mesela ben samimiyiz sanıyordum ama baktim benden habersiz planlar yapılıyor hatta öğlearası yemeğe çıkılıyor hic oralı olmadim. Başta bi bozuldum ama sonra önemsemedim . Demek ki onlar daha yakın hissediyorlar niye üçüncü tekerlek olayim ki? Hala sohbetimiz var ama sadece o kdr.

Back
X