- Konu Sahibi gelbebegim2
-
ne boş insanlarsınız benden başka işiniz yokmu sizin de onlaraarkadaşlar işyerindeki bazı arkadaşlar özellikle bir bölümdekiler
bana sürekli şakayla karışık küçümser gibi konuşmalar yapıyor ve
bu şekilde davranıyorlar..
işe yeni başladım sayılır (8 ay oldu) işim hakkında yenisin bilmezsin yapamazsın falan gibi aşağılayıcı laflar,
bir hata olduğunda insanların içinde gelip yüzüme çarpmalar,
eşimle ilgili konu açıldığında eşimin sakin bi insan olmasını light erkeklik gibi yorumlamaları
beni çok rahatsız ediyor ..
geçenlerde aldatma ile ilgili konu açıldı
eşim yapmaz öle şey dedim..
iki arkadaş birbirine bakarak manalı manalı güldüler..
bişey bildiklerinden değil yanlış anlamayın eşimi sadece benm yanıma gelince görüyolar zaten..
ne yapayım ben bunlara güzel bi laf kondurmak istiyorum ne yapalaım böyle insanlara sizce..
ara ara söylüyorum ama şaka ile karışık olunca kırıldığımı anlamıyor ileri zekalılar...kendini ezdirme yeri geldiğinde söylenecek lafları abartmadan söyle
ayrıca her dediklerini ciddiye alıp laf dalaşına girmene gerek yok duymamazlıktan gel
ne psikopat insanlarla doldu dünya yaaa
o şekilde tavır yaptıklarında tepkini göster. Bırak aran kötü olsun. Neden ezidrmelerine izin veriyorsun kendini? Kendine verdiğin deger bu mu. Onları kırmamak için yaptıgın çabayı onlar sana göstermiyor. Ben olsam neden imalı imalı bakıyorsunuz çok aldatyılmışsınız herhalde şükür ki ben eşime güveniyorum gerisi umrumda değil vs gibilerinden konuşurdummm Vee şunu unutma kıskanıyor olabılırler seni eşine light falan demişler. Onlara ne?? te allam ya ne insanlar var.
yeni gelenlere hep yaparlar zaten sinir olurum bende .
yok sen anlamazsın yok şöle bir tanesi bana senin emekliliğin geldi demişti ya nasıl sinir oldum sanki işveren oymuş gibi .aptal kadın .
valla orda yolasım geldi ama yapamadım yani.
tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar....ne boş insanlarsınız benden başka işiniz yokmu sizin de onlara
Aynı derdi bende çekiyorum işe başlayalı 6 ay kadar oldu ama sen hep yenisin sen bilmezsin hata yaparsın bunları duymak insanı sinirini çok bozuyor tabiki.birde kendi hatalarını asla görmeyip ben mükemmelim tavırları dahada sinir en iyisi takmamak diyorum ama bazende çok üzülüyorumm kızlar banada bir akıl verinnnn
arkadaşlar işyerindeki bazı arkadaşlar özellikle bir bölümdekiler
bana sürekli şakayla karışık küçümser gibi konuşmalar yapıyor ve
bu şekilde davranıyorlar..
işe yeni başladım sayılır (8 ay oldu) işim hakkında yenisin bilmezsin yapamazsın falan gibi aşağılayıcı laflar,
bir hata olduğunda insanların içinde gelip yüzüme çarpmalar,
eşimle ilgili konu açıldığında eşimin sakin bi insan olmasını light erkeklik gibi yorumlamaları
beni çok rahatsız ediyor ..
geçenlerde aldatma ile ilgili konu açıldı
eşim yapmaz öle şey dedim..
iki arkadaş birbirine bakarak manalı manalı güldüler..
bişey bildiklerinden değil yanlış anlamayın eşimi sadece benm yanıma gelince görüyolar zaten..
ne yapayım ben bunlara güzel bi laf kondurmak istiyorum ne yapalaım böyle insanlara sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?