• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arkadaşlarımın rahatsız edici sözleri...

gelbebegim2

BağrımaTaşBastırmaAllahım
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
524
2
66
Bursa
arkadaşlar işyerindeki bazı arkadaşlar özellikle bir bölümdekiler
bana sürekli şakayla karışık küçümser gibi konuşmalar yapıyor ve
bu şekilde davranıyorlar..
işe yeni başladım sayılır (8 ay oldu) işim hakkında yenisin bilmezsin yapamazsın falan gibi aşağılayıcı laflar,
bir hata olduğunda insanların içinde gelip yüzüme çarpmalar,
eşimle ilgili konu açıldığında eşimin sakin bi insan olmasını light erkeklik gibi yorumlamaları
beni çok rahatsız ediyor ..
geçenlerde aldatma ile ilgili konu açıldı
eşim yapmaz öle şey dedim..
iki arkadaş birbirine bakarak manalı manalı güldüler..
bişey bildiklerinden değil yanlış anlamayın eşimi sadece benm yanıma gelince görüyolar zaten..
ne yapayım ben bunlara güzel bi laf kondurmak istiyorum ne yapalaım böyle insanlara sizce..

kendini ezdirme yeri geldiğinde söylenecek lafları abartmadan söyle

ayrıca her dediklerini ciddiye alıp laf dalaşına girmene gerek yok duymamazlıktan gel

ne psikopat insanlarla doldu dünya yaaa

o şekilde tavır yaptıklarında tepkini göster. Bırak aran kötü olsun. Neden ezidrmelerine izin veriyorsun kendini? Kendine verdiğin deger bu mu. Onları kırmamak için yaptıgın çabayı onlar sana göstermiyor. Ben olsam neden imalı imalı bakıyorsunuz çok aldatyılmışsınız herhalde şükür ki ben eşime güveniyorum gerisi umrumda değil vs gibilerinden konuşurdummm Vee şunu unutma kıskanıyor olabılırler seni eşine light falan demişler. Onlara ne?? te allam ya ne insanlar var.

yeni gelenlere hep yaparlar zaten sinir olurum bende .
yok sen anlamazsın yok şöle bir tanesi bana senin emekliliğin geldi demişti ya nasıl sinir oldum sanki işveren oymuş gibi .aptal kadın .
valla orda yolasım geldi ama yapamadım yani.

işe yeni başladım sayılır (8 ay oldu) işim hakkında yenisin bilmezsin yapamazsın falan gibi aşağılayıcı laflar,
eşimle ilgili konu açıldığında eşimin sakin bi insan olmasını light erkeklik gibi yorumlamaları
bişey bildiklerinden değil yanlış anlamayın eşimi sadece benm yanıma gelince görüyolar zaten..
ne yapayım ben bunlara güzel bi laf kondurmak istiyorum ne yapalaım böyle insanlara sizce..
ne boş insanlarsınız benden başka işiniz yokmu sizin de onlara

kendini ezdirme yeri geldiğinde söylenecek lafları abartmadan söyle

ayrıca her dediklerini ciddiye alıp laf dalaşına girmene gerek yok duymamazlıktan gel

ne psikopat insanlarla doldu dünya yaaa
ara ara söylüyorum ama şaka ile karışık olunca kırıldığımı anlamıyor ileri zekalılar...
o şekilde tavır yaptıklarında tepkini göster. Bırak aran kötü olsun. Neden ezidrmelerine izin veriyorsun kendini? Kendine verdiğin deger bu mu. Onları kırmamak için yaptıgın çabayı onlar sana göstermiyor. Ben olsam neden imalı imalı bakıyorsunuz çok aldatyılmışsınız herhalde şükür ki ben eşime güveniyorum gerisi umrumda değil vs gibilerinden konuşurdummm Vee şunu unutma kıskanıyor olabılırler seni eşine light falan demişler. Onlara ne?? te allam ya ne insanlar var.

yeni gelenlere hep yaparlar zaten sinir olurum bende .
yok sen anlamazsın yok şöle bir tanesi bana senin emekliliğin geldi demişti ya nasıl sinir oldum sanki işveren oymuş gibi .aptal kadın .
valla orda yolasım geldi ama yapamadım yani.

ne boş insanlarsınız benden başka işiniz yokmu sizin de onlara
tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar....

Son düzenleme:
Söyledikleri şeylere yada yaptıkları şeylere mutlaka cevap verin siz ne kadar susarsanız onlar o kadar üzerinize gelirler. her iş yerinde malesef olabiliyo böyle şeyler. ben de çalışırken ilk işe girdiğimde hep yaşadım ama asla boyun eğmedim. ofisten sorumlu bir kız vardı bende farklı bir bölümde satışdaydım bana hep laf sokmaya çalışırdı altında kalmazdım. ben işe girdikten 2 ay sonra ayrıldı başedemedi :52:

Duzeltme yapma ıhtıyacı hıssettım ben olsam açında g.tünuze gulun derdım:27: NEFRET EDERIM BOLE FASAT INSANLARDAN BEN OLSAM YABANCILIK CEKMESIN DIYE ELIMDEN GELDIGINCE IYI DAVRANIR YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM CUNKU DIZILERDEKI KOTU KIZLAR CANLANDI GOZUMDE BIRDEN DALGA GECMELER ASSALAMALAR SILLIK SILLIK GULMELER:47:EZDIRMEYIN KENDINIZI ONLARA KENDILERININDE SIZIN GIBI BIR CALISAN OLDUKLARINI HATIRLATIN HADLERINI BILSINLER GELMIYEYIM ORAYA:41::41::41::41:HAKSIZLIKTAN NEFRET EDERIM:19:

Son düzenleme:
bence sessizliğinizi sürdürün, hiçbirşey söylemeyin..bırakın ne halleri varsa görsünler..bazı şeyleri duymamazlıktan gelin biliyorum zor ama karşılık verirseniz işler daha da büyür- ha ayrıca susmak erdemliktir kimi , bu sizi asil yapar ;)) nasıl olsa köpekler havlarlar havlarlar sonra susarlar =))

Aynı derdi bende çekiyorum işe başlayalı 6 ay kadar oldu ama sen hep yenisin sen bilmezsin hata yaparsın bunları duymak insanı sinirini çok bozuyor tabiki.birde kendi hatalarını asla görmeyip ben mükemmelim tavırları dahada sinir en iyisi takmamak diyorum ama bazende çok üzülüyorumm kızlar banada bir akıl verinnnn:43:

Bence hiç birşey demeyin, muhatap bile olmayın. 8 aydır tanıdğınız, hele ki iş ortamını paylaştığınız insanlara neden eşiniz aileniz veya özel hayatınız ile ilgili bilgi verirsiniz ki. Neyse, olmuş artık, bundan sonra mesafeli olmanızda fayda var derim, Haa bir de, en güzel tepki ve yıldırma tepkisizliktir. Boşverin onlar size laf atsın, sataşsınlar, bir yapar iki yaparlar, karşılarında duvara çarpmaktan er geç bıkarlar birgün. sevgiler..

Aynı derdi bende çekiyorum işe başlayalı 6 ay kadar oldu ama sen hep yenisin sen bilmezsin hata yaparsın bunları duymak insanı sinirini çok bozuyor tabiki.birde kendi hatalarını asla görmeyip ben mükemmelim tavırları dahada sinir en iyisi takmamak diyorum ama bazende çok üzülüyorumm kızlar banada bir akıl verinnnn:43:

takmayacaksın diyorum tatlım, takmayacaksın, tecrübe konuşuyor burada;) sakın cevap verme, boşver mükemmelliklerini düşünüp mutlu olsunlar, ne güzel sen de onları mutlu etmiş olursun.

8 ay az bi vakit değil. eşin seni onlarlamı aldatıyo nerden biliyolarda guluyolar.

off gercekten her ortam da var boyle cıvık ınsanlar .
bır saka yapıır ıkı saka yapılır da sureklı sureklı oldugun da da sınır basıyor ınsanı .
hanı espırı de espırı olsa keske ..lafı kendı soyler kendı guler .
boyle tıplere prım verme cnm .eger sen sessız kaldıysan her soze karsılık ,
yuz buluyorlar o zaman .ne prım verıyorsun kı allah askına
kım onlar yaa .

Back
X