Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş sevilen bir şey olsaydı karşılığında para vermezlerdi. Kimse sevmiyor ama mecbur gidiceksin, hele de doğum izninden sonra annelik hisleri bebeğine bakmak istiyor çalışmak Zül geliyor ama ne yapacaksın gidiceksin kendini böyle telkin et
Türkiye'deki çalışma ortamları o kadar berbat ki herkes aynı anda herkesin arkasından konusuyo o onun bu bunun dur durak yok çözüm ne bende bilmiyorum yorumları takipteyim.Zaten hiç sevemedigim bir isim vardi şuan doğum iznindeyim ve son günlerim asla dönmek istemiyorum çalıştığım yerde insanları kaldıramıyorum artık nasıl yapicam bilmiyorum istifa edemem çalışmak zorundayım ama hiç mutlu değilim bunları yaşayanlar nasıl idare ediyorsunuz
Keşke öyle olsa şuan kısmen mobbing bile yiyorum doğum iznindeyim diyeHiç bir şey yapmıyorum.
Öpe öpe gidiyorum işe.
Başka çare yok ki.
Az muhatap çok iş, benim çözüm yolum bu!
Çok yoruldum gerçekten öyle herkes işine baksa problem olmayacak ama o kadar zor ki neticede bu insanları ailemizden daha çok görüyoruzTürkiye'deki çalışma ortamları o kadar berbat ki herkes aynı anda herkesin arkasından konusuyo o onun bu bunun dur durak yok çözüm ne bende bilmiyorum yorumları takipteyim.
Nasıl olsa anlamadım?Keşke öyle olsa şuan kısmen mobbing bile yiyorum doğum iznindeyim diye
Malesef birde öyle bı sıkıntı var çalıştığım yer işyerinin gözde bölümlerinden biri değiştirsem daha kötü olur herşey çalışma saatim değişir belkiİş yerinizi değiştirme şansınız yok mu?
Degistiremeyecegim biryerdeyim malesefDoğum iznin bitmeden tekrar iş arayışına başlayabilirsin izin sonrası hemen istifa eder diğer yere geçersin
Güzel sözmüş. Ama bazen karşılığını da alamıyor insan ne maddi ne manevi. Sinir stres cabası .İş sevilen bir şey olsaydı karşılığında para vermezlerdi.
Benzer durumdayım sabretmekten ve iyi şartlarda iş aramaktan başka çare yok gibi bu ekonomik ortamdaKeşke öyle olsa şuan kısmen mobbing bile yiyorum doğum iznindeyim diye
Çok haklısınız elden birşey gelmiyor keşke gelse ama o kadar kafama takılıyor ki buraya yazma gereksinimi duydumGüzel sözmüş. Ama bazen karşılığını da alamıyor insan ne maddi ne manevi. Sinir stres cabası .
Benzer durumdayım sabretmekten ve iyi şartlarda iş aramaktan başka çare yok gibi bu ekonomik ortamda
Az muhatap çok iş yazmış ya arkadaş onun için keşke öyle olsa yazdım . Yani işimi yapıp cekiliyim gibi bı durum olsa amenna istediğimde bu zaten ama çok farklı boyutlarda işler. Herkes çıkar peşindeNasıl olsa anlamadım?
Ben yazdım az muhatap çok iş diye.Az muhatap çok iş yazmış ya arkadaş onun için keşke öyle olsa yazdım . Yani işimi yapıp cekiliyim gibi bı durum olsa amenna istediğimde bu zaten ama çok farklı boyutlarda işler. Herkes çıkar peşinde
Pardon karıştırdım . Malesef farklı şeyler dönüyor adam kayırma hırs savaşları vs. Amirim değil ama yalanla dolanla işini çevirip amirim derecesinde üzerimde söz hakkı olan insanlar falanBen yazdım az muhatap çok iş diye.
Şimdi ne iş yaptığınızı bilmediğim için havaya konuşuyorum tabii.
Ben kendi işime göre yazdım. İşimi yaparım, en fazla “günaydın,iyi çalışmalar,kolay gelsin,aaa süpermiş,tabii görüşürüz” gibi cümleler kurarım.
Yani sizin farklı boyutları bilmiyorum tabii.
Evet işte pek idare edilcek bı durumda değil çünkü her gün saatlerce goruyosun iş arkadaşlarını ve noluyo yani arkadan konuşunca ben anlamiyorum. Yok yere huzursuzluk ortamı oluşturuyorlar. Ama benim gözlemlediğim biraz sert ve mesafeli olmak lazım o zaman insanlar hadlerini asamiyolar. Sakin, tatlı bir insan olunca aman her şeyi ben yaparım hallederim deyince (tesbihte hata olmaz) aa bu salakmis ezelim bunu oluyo. Bı daha çalışırsam bir tık sert olmayı düşünüyorum mesela.Çok yoruldum gerçekten öyle herkes işine baksa problem olmayacak ama o kadar zor ki neticede bu insanları ailemizden daha çok görüyoruz