- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
myfaith mobbing daha çok sağlıkta oluyor diye biliyorum ayrıca bu konu zorla yemeğe götürmek değil bence... Konu sahibi istemiyorum başka planlarım var derse zaten ikinci kez çağırılmaz
Sabah sabah çok üzüldüm bunu okuyunca.Belli ki öğretmensiniz. Bunun sizin iş yaşamınızı etkilememesi gayet normal. Ama burada özel sektörden bahsediliyor. Özel sektörde faaliyet gösteren kurumsal firmalarda ekip bütünlüğü önemlidir. Yani ben hoşlanmıyorum gelmek istemiyorum sevmiyorum erkeklerle de aynı ortamda bulunmak istemiyorum derseniz işten çıkarılmaya varacak kadar önem arz eder bazı yerlerde.
Çok yakın zamanda yaşadığımız bir olayı anlatayım. Eşimin 25 kişilik bir ekibi var. Dediğim gibi onları kaynaştırmak, sosyalleştirmek için çeşitli planlar yapar. Yaz aylarında yeni giren bir erkek eleman katılmak istemedi bunlara. Dragon yarışlarına katıldılar sudan korkuyorum dedi, paintballa gittiler hoşlanmıyorum dedi, pikniğe gittiler hastayım dedi. Eşim gözlemlemiş uzun bir süre öğlen yemeklerini tek başına yiyor, kimseyle sohbet etmiyor sürekli bilgisayarda ya da telefonda annesiyle teyzesiyle konuşuyor ya da yazışıyor. En son yılbaşı çekilişine katılmak istemedi, hediye almak kişiliğine aykırıymış diye. 6 Ayı dolmadan işten çıkarttı eşim. Benim ekibime uyum sağlayamayacak adamın işi yok burda dedi. Ve bu firma 6 yıldır tek bir kişiyi işten çıkarmamış olmakla övünen, dünya çapında tanınmış bir firma. Bu olaya müsamaha gösterilmedi.
Ankaranin en iyi universitesi demek
Himmmmm peki gercekten su anda bir kosede agliyorum bu bilgileri aldiktan sonra ..
Demek ankaranin en iyi universitelerinde okuyanlarin ,yuksek lisans yapanlarin konusacak bir seyi olmuyor cok ilginc ..
Bu arada en luks lokantalarda bir porsiyonun 25 lira oldugunu duyunca oraya yerlesesim geldi tesekkur ederim
Son olarak nisanliniz ve size hala guluyorum
Iyi aksamlar
çok üstüne gidiyorsunuz. her hafta insan çağrılmaz. çağırsa da o zaman öder. kimsenin işi gücü yok öğlen boş saatini de onlarla geçirmek zorunda değil. dediği gibi konu sahibinin kimisi çoluğundan çocoğundan, arabadan krediden bahsediyor sanki konuları sanat, politika vs.
belki senin benim için değil ama onun için 100 tl büyük paradır???
bence şefinle konuş her hafta gelemem, arasıra gelebilirim kusura bakmayın de. neden olarak da hem lokantayı hem de vaktini öne sür. düğünhazırlıkları falan (boş vaktimde araştırmalar yapıyorum gibi)
işte tipik TR, tipik insan profilleri.
insan istemese de vizyon sahibi olmak için erkeklerle yemeğe çıkmak zorundaymış. ne ilginç! bana vizyonu, kültürü, bilgeliği sorsalar aklıma bu seçenek gelemzdi. sanki kız iş yerinde çalışırken erkeklerden kaçıyor onlarla konuşmuyor. boş vaktini onlarla geçirmek istemiyor. hayat görüşü erkeklerle yemeğe gitmeyi uygun görmüyor. Çok mu zor bunu anlamak ?
Canisi sorun bizdeErkeklerle yemege cikmiyor
Is yemegiymis
Algilariniz hamilelikten mi tikali ?
Yoksa hep Mi boylesin tatlim sen ?
Erkeklerle bir ogle yemegi yemiyor
Hayat gorusu boyle ama
Arkalarindan gorgusuz demeyi normal goruyor..
Namaz kilacak yer ariyor
Ama milletin arkasindan atip tutuyor ilginc bayaaaaaaaaaaaa
Sabah sabah çok üzüldüm bunu okuyunca.
Belli ki adamın anne ya da teyze ile arasında bir sorunu var.
Anlatmak,paylaşmak zorunda değil.
Kendi iç dünyasında savaşıyor.
Hiç bir aktiviteye de katılmaması hayatından memnun olmadığını gösteriyor.
Bir an kendimi o kadar çok benzettim ki ona!!!!
Ne diyeyim ki; Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah...