• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş başka dostluk başka mı???

İş başka dostluk başka mı?

• Kuaföre gidip para vericek sonuçta

OY: 38 77,6%
  • Kaç senelik arkadaşın para almamalısın artık

OY: 3 6,1%
  • Yaptığın işe göre değişir

OY: 8 16,3%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .

MAKE UP_

Baslangic:65/güncel:62,55/hedef/55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
7.188
33.913
548
Hanımlar iyi akşamlar derdim şu ki;
beş senedir tanıdığım bi arkadaşım var çocuklarımız aynı sınıfta,ailece de görüşürüz hamileyken bana çok desteği oldu hala da oluyo iyi bi arkadaşlığımız var.
Asıl sorum ben bayan kuaförüyüm ve her kadın çeşitli hizmetler için kuaföre gider ve ben bu hizmetleri evde veriyorum,bu arkadaşımda bana gelir işleri neyse yaparız kaş,manikür,boya,mKyaj v.s ücretini öder gider ama ben hiç fiyat vermem içinden geleni bırak derim sorun değil ama bu para mevsusu beni rahatsız ediyo artık almak istemiyorum para ama sorduklarımda iş başka dostluk başka diyo sonuçta o kuaföre gidip para veriyo ha sen ha kuaför diyolar sizce de öylemi iş başka arkadaşlık başkamı?

Evet başka. Al tabi paranı. Benim yengem evde igneli epilasyon yapardı parasını kurusuna kadar verirdim o da alırdi. İndirim de yapmazdı hiç. Ben de istemedim indirim felan..

Tabi iş başka arkadaşlık başka ama rahatsız oluyorsan açıkça şöyle hiç değilse daha az alayim de:) ayrıca çok incesin çoğu kişi böyle dusunmezHoppa

Yani ne yaptığına da bağlı biraz , ne sıklıkta geldiğine de .

Şimdi gelmiş sohbet muhabbet , kahve .. arada bir de kaşını aldıysam arkadaşımın para almam .

Sonuçta tek arkadaşınız bu kadın değil değil mi ? Yani tüm arkadaşlarınzdan almayacak olsanız , amme hizmetleri kuaför a.ş olur çıkarsınız :KK48:

Evet is başka dostluk başka emeğinin karşılığini alacaksın.

Tabi iş başka arkadaşlık başka ama rahatsız oluyorsan açıkça şöyle hiç değilse daha az alayim de:) ayrıca çok incesin çoğu kişi böyle dusunmezHoppa
Zaten fiyat bile veremiyorum fazla bırakırsa geri vermeye çalışıyorum ama almıyo teşekkürler

Kuaför işi için ayrı zamanda geliyo hiç çay muhabbetinde kaşımı al demedi

Yaptığın işe göre değişir diyorum.
Küçük bir saç boyama ya da kaş alma işi için para kabul etme ama
bir ağda işi, uzun süren işler için verilene itiraz etme.

Haa ücret bu demezsin ama onlar bırakır.
Karşılıklı rahat etmenin yolu bu bence.

Yaptığın işe göre değişir diyorum.
Küçük bir saç boyama ya da kaş alma işi için para kabul etme ama
bir ağda işi, uzun süren işler için verilene itiraz etme.

Haa ücret bu demezsin ama onlar bırakır.
Karşılıklı rahat etmenin yolu bu bence.
Teşekkürler

İndirimli olarakta olsa almalısın paranı bence. Arkadaşının yerinde ben olsam ve benden para istemesen ben kendimi kötü hissedip başka koaföre giderdim :-) Fakat şunuda söylemeden geçemeyeceğim çok düşüncelisin arkadaşın çok şanslı :)

merhaba papatyacimm ablacimm, almalisin tabii paranı. Sonuçta işin o senin sadece normalden az ücret alırsın dostluğun hatrına. Hiç rahatsız olma sen çünkü normal olanı bu. Hani bir yön çeksen neyse ama baştan aşağı işini yapıyorsun sen hakkını almalısın..

Back
X