• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş başka dostluk başka mı???

İş başka dostluk başka mı?

• Kuaföre gidip para vericek sonuçta

OY: 38 77,6%
  • Kaç senelik arkadaşın para almamalısın artık

OY: 3 6,1%
  • Yaptığın işe göre değişir

OY: 8 16,3%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
E tabiki başkasına vereceğine size veriyor.. bu devirde böyle arkadaşlarınız olduğu için şanslısınız.. başkası olsa tam tersini yapar ne de olsa dostuz ayağına..

Arkadaşınuzı takdir ettim. İş başka, dostluk başka, evet.

İndirimli olarakta olsa almalısın paranı bence. Arkadaşının yerinde ben olsam ve benden para istemesen ben kendimi kötü hissedip başka koaföre giderdim :-) Fakat şunuda söylemeden geçemeyeceğim çok düşüncelisin arkadaşın çok şanslı :)
Teşekkürler:)

merhaba papatyacimm ablacimm, almalisin tabii paranı. Sonuçta işin o senin sadece normalden az ücret alırsın dostluğun hatrına. Hiç rahatsız olma sen çünkü normal olanı bu. Hani bir yön çeksen neyse ama baştan aşağı işini yapıyorsun sen hakkını almalısın..
Saol kuzum düşüncen için mucks

Arkadasin seni cok sevdigi icin emegine de cok saygi duyuyor vermese bu yuzden kendini kötü hissedecek. Herkese ücretli yaptigin bir is ve de bir kerelik bir sey degil surekli geliyor. Arkadassiniz diye senin cabani karsiliksiz birakmak icine sinmemistir. Ben olsam ben de oyle yapardım iş baska arkadaslik baska diye düşündüğümden degil.

esnaflar para dosttan kazanılır derler canım. bu dosta kazık atmak değil. dost alış verişi dostla yapar ki, onun kalkınmasına yardımcı olur. seni kullanmaya kalksa daha mı iyi? hem arkadaşının hem senin tavrını çok beğendim. o seni kullanmaya kalkmıyor, sen de ince düşünüp para almasam mı diyorsun? evine bu iş için gelenler genelde yakın çevrendir. ondan alma, bundan alma sen nasıl kazanacaksın?:KK66:
ayrıca sen para almam diye diretirsen ince düşünceli bu arkadaşın bir daha sana gelmez. şahsen ben gitmezdim. parasını verir başka bir kuaföre giderdim. arkadaşımın emeğini de bu şekilde sömürmemiş olurdum.

Son düzenleme:
Hanımlar iyi akşamlar derdim şu ki;
beş senedir tanıdığım bi arkadaşım var çocuklarımız aynı sınıfta,ailece de görüşürüz hamileyken bana çok desteği oldu hala da oluyo iyi bi arkadaşlığımız var.
Asıl sorum ben bayan kuaförüyüm ve her kadın çeşitli hizmetler için kuaföre gider ve ben bu hizmetleri evde veriyorum,bu arkadaşımda bana gelir işleri neyse yaparız kaş,manikür,boya,mKyaj v.s ücretini öder gider ama ben hiç fiyat vermem içinden geleni bırak derim sorun değil ama bu para mevsusu beni rahatsız ediyo artık almak istemiyorum para ama sorduklarımda iş başka dostluk başka diyo sonuçta o kuaföre gidip para veriyo ha sen ha kuaför diyolar sizce de öylemi iş başka arkadaşlık başkamı?

Başka olmalı bence ..

cnm o senin hakkın. emek veriyorsun.
bir kerelik olsa neyse...

benim başıma da yakın zamanda iş başka arkadaşlık başka mı üzerine bir şey geldi de benim kii çokk ayrı...
bana göre iş yerinde başka türlü sosyal hayatta başka türlü davranmayı ben çok da doğru bulmuyorum.

ben bu kadar hesapın olduğu yerde dostluk olmaz dıye düşünüyorum,ha ona yemek ısmarlamışsın,hada bir iş yapmışın,benım mesleğim dğeil,ama bu tarz şeyler yapıyorum,para aklıma bile gelmedi bugune kadar,

beş senedir tanıdığım bi arkadaşım var çocuklarımız aynı sınıfta,ailece de görüşürüz hamileyken bana çok desteği oldu hala da oluyo iyi bi arkadaşlığımız var.
Asıl sorum ben bayan kuaförüyüm ve her kadın çeşitli hizmetler için kuaföre gider ve ben bu hizmetleri evde veriyorum,bu arkadaşımda bana gelir işleri neyse yaparız kaş,manikür,boya,mKyaj v.s ücretini öder gider ama ben hiç fiyat vermem içinden geleni bırak derim sorun değil ama bu para mevsusu beni rahatsız ediyo artık almak istemiyorum para ama sorduklarımda iş başka dostluk başka diyo sonuçta o kuaföre gidip para veriyo ha sen ha kuaför diyolar sizce de öylemi iş başka arkadaşlık başkamı?

E heralde yani ne var bunda en doğal hakkınız.
Rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum yok ortada.

Siz istemiyorsunuz ama veriyor,bence olması gerekende bu. Sonuçta emek veriyorsunuz birde bir değil iki değil sürekli tekerrür ediyor,dolayısıyla kuaföre gitse size verdiğinden fazlasını verecek muhakkak. Alın arkadaşınızda huzurlu olsun. Ben arkadaşınız olsam ve para almasanız gelmem bir daha açıkçası,rahatsız olurum.

Yukarıda şıklarda da var "kuaföre gitse de para verecek". O her ay kuaföre gitmiyor, sana geliyor sen de emeğinin karşılığını alıyorsun. Ne var ki bunda? Kafana takma gayet doğal şeyler bunlar.

Back
X