İş baskısı yapan kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin kv çok değişik ya. Kadı gibi oturmuş bilmediği şeylerin hükmünü veriyor. :KK70:

Boşuna dememişler küçük insanların büyük egosu olur diye. :KK70:
Daha anlatmadığın neler var merak ettim valla..
Konu saplerinin affına sığınarak aralarda dokuyorum icimi böyle 😂😂

Vallaha ben direkt harcıyorum.İyi niyeti olan " maddi yonden sikisacaginizi dusunuyorsaniz veya burcak86 calismayi istiyorsa ben bebekle ilgilenirim" der...İlk evlendigimde de tayinimi liseden ilkokula istemiştim .Ortaokul mezunu kayınvalidem "bir daha ilkokula tayin istemeni istemiyorum,lisede çalış" demişti!! Resmen gelinlerinin meslegi ile statuye ulaşmak istiyorlar. Gunlerde konumları ,mertebeleri değişiyor bence gelinlerinin mesleğine göre 😂
Ay bizimkinde de var aynı kompleks yaa, daha bizim ortada be bebek vardı ne düşüncesi, o zaman bile aman çalışın kızım diyip dururdu😂 Hayır çalışmasak ev geçindiremezdik ki zaten, 5 kuruş yardımlarını görmemiştik hiç bir zaman

Ben olsam çoktan saygımı bozmuştum sanırım.
Çünkü şuanda konunun benimle alakası olmadığı halde çok sinir oldum kadına:KK48:

Mesajlarını okumayın bari. Okumadığınızı görsün.
Hatta arada başka gündelik mesajlar da atıyorsa onları da görmezsiniz, hesabını sorarsa
"senden gelen mesajları okumamaya karar verdim. seni kırmak istemiyorum ama bir türlü anlatamadım iş istemediğimi, böyle yöntem buldum, olmamış mı" dersiniz.
Bak yine saygısızca oldu :KK45:

Benden saygılı cevap çıkmayacak sanırım.
Eşinize söyleyin ona devredin. Madem annesine istediğiniz gibi cevabı verme hakkınız yok,el atsın duruma.

Ah bana kalsa çok önceden söylemiştim ancak kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum. Eşim hafiften düşkün annesine sinsi bir cevap vermeliyim bu yüzden :KK48:
arkadaş yazmış yukarıda gördünüz mü bilmem
"koca parası yemek gibisi var mı valla hiiiiçç düşünmüyorum anneciğim.. ilan atıp durmazsan sevinirim" gibi konuşun

ay gerekirse bağır çağır kavga ederim ama hayatta (büyük konuşuyorum) asla “koca parası yemek gibisi yok anne eheheh” demem herhalde bence siz de buradan gaza gelip demeyin.

benim bir huyum var yanımda birisi hoşlanmadığım bir şey konuşursa suratımı öyle bir asarım ki resmen diz çöküp tövbe ister kendi ruh sağlığı için. tavsiye de ederim. sıfır diyalogla insana kendisini b*k gibi hissettirebiliyorum göz devirmek suretiyle. kayınvalideyi bana yollasanız da haklayıp göndersem size kflfkflfdjs kısacası surat asın bu konu açılınca insansa anlar.

Uzak şehirlerdeyiz, sık görüşsek yapabilirdim bunu ancak bayramdan bayrama:) Telefondan iletişim sağladığımız için bu bana uygun değil.

Üniversitede bile babamın eline bakmayıp çalışan bir insan olarak koca parası yemek biraz dokunuyor zaten ancak şartlar.... diyemem zaten öyle teşekkürler:)

Şimdiye kadar hiç mesajdan engellenmediğim için tam bilmiyorum engel konulunca karşı taraf anlıyor mu bunu?
Engelle ilgili tek tecrübem,
evvelki yıl veli toplantısında, oğlumuzun,babasınının telefonundan,
okulun aramasını ve mesaj göndermesini engellemiş olduğunu öğrenmekti.
Şok olduk.
Eve gelip sorduğumuzda da 'evet,
ben engelledim,bir sorun olursa anneme ulaşmalarını istedim' dedi gayet rahat.

Fotoğrafımı göremiyor engelleyince ve mesajları tek tik oluyor anlar o kafası onlara basıyor. Oğlana koptum maşallah:))

arkadaş yazmış yukarıda gördünüz mü bilmem
"koca parası yemek gibisi var mı valla hiiiiçç düşünmüyorum anneciğim.. ilan atıp durmazsan sevinirim" gibi konuşun

O çok bana uygun bir cümle değil açıkcası, hem sonrasında “koca parası yiyorsun” şeklinde rencide etmeye çalışır küçük aklıyla...

Hayalindeki kariyerli gelin siz değilsiniz demekki.

Ayrıca hakkıda var hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. İmkanınız varsa bencede çalışın ilk günden çocuk planları doğru değil bencede

Benim hayalimdeki kayınvalide de o değil ama sessiz kalıyorum.. :)
Ben ömrümü ev hanımı olarak geçireceğim demiyorum ki. Eşim memur olmamı ya da kurumsal bir yerde çalışmamı istiyor şuan da bu durum mümkün değil vasfım yok çünkü.

Çocuk konusunda da eşimle aramızda yaş farkı olduğu için eşim erken istiyor, zaten ilişkimizin evveliyatı da var erken değil çocuk kararı bizim için..
Ekonomik olarak da kötü değiliz hatta yatırım amaçlı 2. Evimizi alacağız nasipse bu yaz.

Yani ona laf düşmüyor oğlu bu şekilde düşündükten sonra, rahatsız olduğum nokta o.

O çok bana uygun bir cümle değil açıkcası, hem sonrasında “koca parası yiyorsun” şeklinde rencide etmeye çalışır küçük aklıyla...
o şekilde söylemezsiniz de yumuşatarak söylersiniz
koca parası yiyorsun diye de rencide edemez normali evin erkeği geçindirir evi

oğlun istemiyor bir daha bana böyle bir şey söyleme, oğlunla konuş ve lütfen bir yerden sonra duracağın çizgiyi bil *annecim* derdim.
sorunlu mu ne, derdi neyse..

Laftan anlamayana neden cevap veresiniz ki? whatsupptan mi yolluyor görüldü yap bırak açma bile. Kendi kendine cuma mesajı gibi atsin sonra bırakır. Baktın mi diye üstelerse de yine kendini yorma daha once bu konuda konuşmuştum seninle de geç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X