- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi Masal lina
Hayirlisi olsun ,oldukca zorlu bir egitim sureci var ,bir deneyin derim,Hayır izmir
Zevkli bir is ,sonradan pisman olmaktan iyi diye dusunuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun ,oldukca zorlu bir egitim sureci var ,bir deneyin derim,Hayır izmir
Siz çalıştınız sanırım bilginiz var mı?Hayirlisi olsun ,oldukca zorlu bir egitim sureci var ,bir deneyin derim,
Zevkli bir is ,sonradan pisman olmaktan iyi diye dusunuyorum
3 vardiya dediler saatleri belli değilmiş henüz kurstan sonra belli olacakmş
İnşallah öyle olur çok sağolunDenemekte fayda var. Hem eğitim de alacakmışsınız. Zaten ilk 2 ay gündüz iştesiniz yani. Eğitim bitince de her gece çalışmayacaksınız muhtemelen. Zaten karşınızda çeşit çeşit işler var da siz içinden vardiyalı olanı seçiyor değilsiniz. Hem belki seversiniz, veya kendinizi ispat ederseniz birkaç yıla terfi edip gündüzlü çalışma veya başka departmana geçme şansı olur belki.
Alışırım o sorun değil herkes nasıl çalışıyor ben işten korkmam eşim görüşemicez diye endişe ediyor sadece gece vardiyasında oluncaSimdi ekmek aslanin agzindan bilinmedik yerlerine indi is secme sansimiz yok ozel sektorun hepsinin bir kulpu var o yuzden is gorusmesine git vardiya o kadar kotu deil alisirsin
Evet ,bikac yil once yalova ofisi denetliyordum ,o yuzden direkt sordum ,is imkani icin lokasyon onemli ,Siz çalıştınız sanırım bilginiz var mı?
Çok şükür tabi benlik sorun yok eşim tedirgin oldu nasip bakalımIzmir gibi is konusunda sıg bi yerde thy gibi saglam is bulmussun tedirginlik yasiosun yapacak bisey yok katlanacaksin herkes nasil calisiyor vardiyali bi tek evli sen olmicaksin herhalde vardiyali calisan bence is bulduguna sukret ...
Hangi şirketti sizin?Evet ,bikac yil once yalova ofisi denetliyordum ,o yuzden direkt sordum ,is imkani icin lokasyon onemli ,
Gecerliligi olan sunu yaptim diyebileceginiz bir is ,sonucta cagri merkezi ,hersey belli kayit sistemi esas,yapilmayacak is degil,baska islerle kiyaslandiginda rahat bile
Vardiyalar nasıldı peki?Thy ,musteri hizmetleriydi ,ben thy icin denetleme yapiyordum o donemde
Kızlar iyi geceler....
Netten iş başvurusu yapmıştım bi şirkete çağırdılar sınava girdim kazandım mülakata çağırdılar kazandım fakat işin vardiyalı olduğunu öğrendim eşim önce kabul etti tamam git dedi fakat şimdi gitmesen mi acaba görüşemicez falan demeye başladı bu işe ihtiyacımız var tek maaş ev kira zor oluyor işin imkanlarıda çok güzel vardiya dışında napacağımı bilemedim :-(