- 30 Mayıs 2022
- 998
- 1.368
- 43
- 32
- Konu Sahibi esracaheleyan
-
Dayanamayıp aradım 7 aylık da değilim amaAramayın , olumlu olursa zaten sizi ararlar.
Kızlar selamlar,
Şu anda çalıştığım işyerinde mobbing uygulanıyor ve ayrılmayı düşünüyorum, ne kadar çabuk çıkarım benim için o kadar iyi olur.
Mobbingle ilgili 2 gün önce açtığım konum burada:İşyerinde yaşadığım mobbing ve yöneticinin üslubu hk.
Kk nın güçlü kadınlarına selam olsun, :rapci: Size işyerinde yaşadığım mobbing ilgili yazmak istedim, şu anda gerçekten çok sinirliyim ama tepki vermiyorum kimseye. Ben 7 senedir özel sektörde çalışıyorum ve yurtdışı ilgili bir iş yapıyorum. 6 aydır çalışanları olsun yöneticileri olsun buraya...www.kadinlarkulubu.com
Dün bir iş görüşmesine gittim, olumlu geçtiğini belli ettiler. Çıkarken ik ve finans yöneticisi elimi sıkıp hayırlı olsun dedi.
işyeri sahibi ise çok havada bıraktı, yarın biz sizi ararız dedi. Arayan soran olmadı
Ben ararsam da olmaz gibi geliyor, tamam ben sizden haber bekliyorum deyip çıktım.
İşe başladığım kesin olsa günü falan konusurduk, evrak lıstesı atarlardı. Pazartesi baslayabileceğimi söyledim, insanları arayıp darlıyormuşum gibi bir izlenim de vermek istemiyorum, sizce ne yapayım bugün haber gelmezse, pazartesi arasam mı?
Aramayın daha yeni görüşmüşsunuzKızlar selamlar,
Şu anda çalıştığım işyerinde mobbing uygulanıyor ve ayrılmayı düşünüyorum, ne kadar çabuk çıkarım benim için o kadar iyi olur.
Mobbingle ilgili 2 gün önce açtığım konum burada:İşyerinde yaşadığım mobbing ve yöneticinin üslubu hk.
Kk nın güçlü kadınlarına selam olsun, :rapci: Size işyerinde yaşadığım mobbing ilgili yazmak istedim, şu anda gerçekten çok sinirliyim ama tepki vermiyorum kimseye. Ben 7 senedir özel sektörde çalışıyorum ve yurtdışı ilgili bir iş yapıyorum. 6 aydır çalışanları olsun yöneticileri olsun buraya...www.kadinlarkulubu.com
Dün bir iş görüşmesine gittim, olumlu geçtiğini belli ettiler. Çıkarken ik ve finans yöneticisi elimi sıkıp hayırlı olsun dedi.
işyeri sahibi ise çok havada bıraktı, yarın biz sizi ararız dedi. Arayan soran olmadı
Ben ararsam da olmaz gibi geliyor, tamam ben sizden haber bekliyorum deyip çıktım.
İşe başladığım kesin olsa günü falan konusurduk, evrak lıstesı atarlardı. Pazartesi baslayabileceğimi söyledim, insanları arayıp darlıyormuşum gibi bir izlenim de vermek istemiyorum, sizce ne yapayım bugün haber gelmezse, pazartesi arasam mı?
Profesyonellikten çok uzak açıkçası bir ik cı olarak bu tarz aramaları gereksiz ve baskıcı buluyorum benDayanamayıp aradım 7 aylık da değilim amabahanem şuydu telefon çekmeyen bir yerde bulunduğumu, aradılarsa ulaşamayacak olabilecekleri aklıma geldiğini bu sebeple aradığımı söyledim.
Bugün arıycaz, ulaşamazsak da mesaj atarım dedi. Patronla görüşüp o şekilde dönüş yapacağını iletti.
Onların sizi yarın arıycaz deyip aramamaları hakkında ne düşünüyorsunuz peki?Profesyonellikten çok uzak açıkçası bir ik cı olarak bu tarz aramaları gereksiz ve baskıcı buluyorum ben
İyide bu işleyiş böyle aramıyorsa anlıyorsun demek olmamış beni arasalar ben olumlu bile olsa olumsuz düşünürdümOnların sizi yarın arıycaz deyip aramamaları hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
Çok bilindik ik taktiği. Hepimiz maalesef bunu yapıyoruz sizi arayacağız diyip dönmüyoruz.Onların sizi yarın arıycaz deyip aramamaları hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
Arasanizda bı bahane bulup daha karar vermedik vs bir şey diyecekler. Beklemenizi söyleyecekler. Bu işe bağlı kalmayın başka yerlere de başvurun. Olumlu olursa size geri dönüş yaparlar zaten.Kızlar selamlar,
Ben de şu anda olmayacak diye düşünüyorum, insallah benım de sizin olayınız gibi geç de olsa dönüş yaparlar. Şuradan bir kurtulayım daŞu an çalıştığım yerde görüşmeye davet ettiler ikcı yoktu yönetici ile görüştüm bir süre geçti olmayacak diye düşündüm diğer yandan yönetici numaramı rehberinden halen silmemişti ama aradan 15-20 gün geçti hiç ummadığım anda dönüş yaptılar ikinci görüşmeye davet ettiler bütçemiz bu maaş kısmı sizin içinde uygunsa görüşelim denildi ( kafamda ki rakam ve çalışma şartları teklif ettikleri şartlarla birebir uyuşuyordu ) 2. Görüşmeye gittim merkez firmada ki yönetici ile de zoom üzerinden görüştüm ardından biz size dönüş yapacağız olumlu olursa maille teklifimizi iletiriz dediler 2-3 saat sonra teklif maili geldi kabul ediyorsanız başlama sürenizi bildirin ve yan haklarınız şunlardır minvalindeki bir maildi.
Başka yerlere basvuru yapmaya devam ediyorum, fazla ilan yok maalesef ayda 3 tane ilan açılıyor, açılmıyor.Arasanizda bı bahane bulup daha karar vermedik vs bir şey diyecekler. Beklemenizi söyleyecekler. Bu işe bağlı kalmayın başka yerlere de başvurun. Olumlu olursa size geri dönüş yaparlar zaten.
AramadılarKullandığınız bahanenin aynısını iş görüşmesine katıldığım bir genç arkadaş söylemişti bana. Telefonun çekmediği bir yerdeydim ulaşmış olabilir misiniz diye. Ben de çok baskıcı bulmuştum
Sonuç ne oldu?
Şu an mevcut işimde çok mutsuzum öyle bir moda girdim ki nereye gidersem gideyim buradan illa ki daha iyidir.İnşallah olumlu dönüş gelir
umutla beklemek nedir iyi bilirim
her telefon çaldığında en sevdiğinizin bile adını görünce insan bir burkuluyor
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canımBen de şu anda olmayacak diye düşünüyorum, insallah benım de sizin olayınız gibi geç de olsa dönüş yaparlar. Şuradan bir kurtulayım da
Çok bilindik ik taktiği. Hepimiz maalesef bunu yapıyoruz sizi arayacağız diyip dönmüyoruz.
Profesyonellikten çok uzak açıkçası bir ik cı olarak bu tarz aramaları gereksiz ve baskıcı buluyorum ben
Ik’nın işi bu değil mi zaten bana da çok garip geliyor. Bir de ısrarcı buluyorum ne demek ola kiBu yazdığınız profesyonelce mi sizce, haber bekleyen insanlar bir telefonu/mesajı hak etmiyor mu? Hayırsa da açıp hayır diyemiyor musunuz? Bunu da yapamıyorsa ne iş yapıyor bu İK tam olarak? İşinizi adam gibi yapıp, olumlu/olumsuz bir cevap dönerseniz insanlar da açıp sormak zorunda kalmazlar. Sizin bu yaptığınız taktik falan olmuyor, işini düzgünce yapmayıp karşıdaki adaya saygı göstermemek oluyor. İnsanlar zamanlarını ayırıp CV yazıyorsa , görüşmeye geliyorsa siz de onlara zamanınızdan 2 dklık bir konuşmayı ya da maili borçlu oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?