- 15 Temmuz 2019
- 4.497
- 6.933
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Baktım öyle bir şirket bile yok bulamadımPegasus muydu hatırlamıyorum o tarz kurumsal bir şirket de yapıyordu sanki böyle bir şey. Önüne gelen başvurmasın diye yapanlar var diye biliyorum. Şirket bilinen bir yer değilse uğraşma.
Baktım öyle bir şirket bile yok bulamadımüyeliği de bugün oluşturmuş
Robotun da işi gücü yok bunların ilanına başvurcaktı sankia)herkesten korkuyoruz cuzi miktarda parayi geri iade ederseniz bizde guvenilir oldugunuzu dusunecegiz cunku memlekette baska yontem kalmadi
b)robot oldugunuzu zannediyoruz neden insan olasiniz
c)az insan olun
Şikayet edip engelledimDolandırıcılar. Hesap aktive ediyorlar bu yolla. Arkadaşıma para gönderdiler ve geri başka bir hesaba yollamasını istediler. O, dolandırıcı olduklarını anlayıp geri göndermeyince de tehdit ettiler kimlik bilgilerin elimizde vs diye. Dikkatli olun.
İlan gördüğünüz iş sitesi neydi merak ettim. Hani bu çok kullandığımız bazı siteler var indeed, kariyer falan gibiHanımlar bugün bir iş sitesinde bir ilan gördüm. Aylardır iş arayan ben tabiki bodoslama atladım ama Allahtan o kadar da atlamamışım. Neyse ben başvurdum ilana ardından bana şöyle bir mesaj geldi.
Merhaba sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Lütfen insan kaynakları birimimizin sizinle daha fazla bilgiye sahip olması için formu eksiksiz bir şekilde doldurunuz .
[burda link var]
FORMU DOLDURMAYANLARLA İLETİŞİME GEÇİLMEYECEKTİR
Alttaki ibare çok şüpheli geldi en başta. Linke tıklamadım pinpirikliğimden. Eski telimden tıkladım normal yönlendirdi google hesabı girmem lazımdı. Kullanmadığım hesabımdan giriş yaptım. Orada bir form var evet ama sorulardan biri de aşağıdaki bu saçma şey???
Daha önce karşılaşan var mı yani kesinlikle dolandırıcılar belli de. İş bana uyuyordu ya üzüldüm hevesim kursağımda kaldım bildiğin
İlan gördüğünüz iş sitesi neydi merak ettim. Hani bu çok kullandığımız bazı siteler var indeed, kariyer falan gibiHanımlar bugün bir iş sitesinde bir ilan gördüm. Aylardır iş arayan ben tabiki bodoslama atladım ama Allahtan o kadar da atlamamışım. Neyse ben başvurdum ilana ardından bana şöyle bir mesaj geldi.
Merhaba sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Lütfen insan kaynakları birimimizin sizinle daha fazla bilgiye sahip olması için formu eksiksiz bir şekilde doldurunuz .
[burda link var]
FORMU DOLDURMAYANLARLA İLETİŞİME GEÇİLMEYECEKTİR
Alttaki ibare çok şüpheli geldi en başta. Linke tıklamadım pinpirikliğimden. Eski telimden tıkladım normal yönlendirdi google hesabı girmem lazımdı. Kullanmadığım hesabımdan giriş yaptım. Orada bir form var evet ama sorulardan biri de aşağıdaki bu saçma şey???
Daha önce karşılaşan var mı yani kesinlikle dolandırıcılar belli de. İş bana uyuyordu ya üzüldüm hevesim kursağımda kaldım bildiğin
Pek kullanılmıyor sanırsam konuda yazsam mı bilemedim. İşin o… ismi yine de açıkça yazmayayım dedimİlan gördüğünüz iş sitesi neydi merak ettim. Hani bu çok kullandığımız bazı siteler var indeed, kariyer falan gibi
Ay hiç anlamadım valla siteyiPek kullanılmıyor sanırsam konuda yazsam mı bilemedim. İşin o… ismi yine de açıkça yazmayayım dedimdaha önce de sapık denk gelmişti. İş bulmak uğruna kullanıyorum hala
Aslında her uygun gördüğüm ilanda iş yerini önce araştırıyorum. Bunda numara yoktu. Firmayı da arattım ama bir şey bulamadım. Yine de bir umut diye başvurcaktımSize tavsiyem bulduğunuz iş ilanın numarasını alıp doğrudan iletişime geçmeniz (bu ilandan bahsetmiyorum bunun ne olduğu belli).Google üzerinden iş yeri ile ilgili aratma yapıp kontrol etmeniz güvenilir gelirse formu doldurmanız en doğrusu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?