- 15 Temmuz 2019
- 4.497
- 6.933
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Valla yasak mı onu da bilmiyorum ben size özelden yazayımAy hiç anlamadım valla siteyiniye yazmak yasak mı?
Bu arada ne mezunsunuz, ne kadar süredir iş ariyorsunuz
Neyse bununla geçmiş olsun banada arada msj atıp yokluyor bu sahtekarlarAslında her uygun gördüğüm ilanda iş yerini önce araştırıyorum. Bunda numara yoktu. Firmayı da arattım ama bir şey bulamadım. Yine de bir umut diye başvurcaktım
Bu sorunun üstünde mobil bankacılık kullanıyor musunuz da yazıyordu sorular saçmaydı sankiKonu dikkatimi çekti. Sağlam bir iş ilanı olmadığı belli. Ama nasıl dolandırabileceklerini anlamadım. Dikkatli okuduysanız sizden para istemiyor, IBAN'ininizi verin biz para gönderelim bize geri iade edin diyor. İade etmeyip siz dolandırabilirsiniz bu durumda.IBAN vermenin de öyle tehlikeli bir yanı yok ellerine geçse ne olacak. Ha formda farklı kişisel bilgiler istiyorlarsa TC no gibi o ayrı tabi.
Sorular saçma evet. Ben olsam IBAN verir parayı alır fakir fukaraya verirdim. Cin olanı çarpmak lazım.Bu sorunun üstünde mobil bankacılık kullanıyor musunuz da yazıyordu sorular saçmaydı sankibu yöntem sanki paketleme işlerinde vardı ordan hatırlıyorum o yüzden direkt dolandırıcı dedim.
Parayı alıp engelleseydiniz bariŞikayet edip engelledim
Bulunduğunuz şehirde müşavirlik büroları varsa oranlarla görüşün, aslında çok geniş bir alana sanayisi falan vardır diye düşünüyorum. Oradaki firmalara başvurabilirsiniz, su dönem durgundur belki Eylül ayında tekrar saldırın işlereValla yasak mı onu da bilmiyorum ben size özelden yazayımMaliye mezunuyum muhasebe üzerine iş arıyorum. Geçen sene bu ay işimden ayrıldım. Çünkü 2 ay sonrası başka şehire gelin olarak geldim :) bir kaç aydır arıyorum.
İstanbul'da mısınız? Geçen linkedinde iyi bir firmanın ilanını görmüştüm ama neresiydi?Valla yasak mı onu da bilmiyorum ben size özelden yazayımMaliye mezunuyum muhasebe üzerine iş arıyorum. Geçen sene bu ay işimden ayrıldım. Çünkü 2 ay sonrası başka şehire gelin olarak geldim :) bir kaç aydır arıyorum.
Aynen tan dolandırıcı yazması ama gözüm kör olmus resmen inanmıştım ilanaSoruların saçmalığını boşverin de yazıyı okurken gözüm kanadı. Ben böyle bir iş yerinde de çalışmak istemezdim. Yazmayı öğrenip de iş kursunlar. Bunlar ibanın da ekran fotosunu atarlar anca.
Aslında büro istiyorum ben de ama burda pek ilan açılmıyor. Tanıdıkla dönüyormuş öyle diyorlar ama eşim de bu ilçede yeni. Ailesinin yaşadığı ilçede yaşamak istemedim ayıptır söylemesiBulunduğunuz şehirde müşavirlik büroları varsa oranlarla görüşün, aslında çok geniş bir alana sanayisi falan vardır diye düşünüyorum. Oradaki firmalara başvurabilirsiniz, su dönem durgundur belki Eylül ayında tekrar saldırın işlere
İstanbuldan taşınıp geldimİstanbul'da mısınız? Geçen linkedinde iyi bir firmanın ilanını görmüştüm ama neresiydi?kurcalamam lazım hiring yazıp.
Eski telimden girdim linke önlem alıpKizlar ibandan ne olur demeyin hatta tikladiginiz an istediklerini almış oluyorlar.bana bı gün mail geldi işte güya ürün almışım ödenemisim ürün içeriği vs için link atmış direk 155 aradim sakin linke girmeyin bilgilerinize ulaşıyorlar demisti haberiniz olsun
Kısmet. Oralarda da vardır ama başvuracağınız yerler. İş ilanlarında en çok gözüme ön ve genel muhasebe batıyor.İstanbuldan taşınıp geldim
Allah belalarını versin.Bende böyle birkere tuzağa düşüyordum.Hanımlar bugün bir iş sitesinde bir ilan gördüm. Aylardır iş arayan ben tabiki bodoslama atladım ama Allahtan o kadar da atlamamışım. Neyse ben başvurdum ilana ardından bana şöyle bir mesaj geldi.
Merhaba sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Lütfen insan kaynakları birimimizin sizinle daha fazla bilgiye sahip olması için formu eksiksiz bir şekilde doldurunuz .
[burda link var]
FORMU DOLDURMAYANLARLA İLETİŞİME GEÇİLMEYECEKTİR
Alttaki ibare çok şüpheli geldi en başta. Linke tıklamadım pinpirikliğimden. Eski telimden tıkladım normal yönlendirdi google hesabı girmem lazımdı. Kullanmadığım hesabımdan giriş yaptım. Orada bir form var evet ama sorulardan biri de aşağıdaki bu saçma şey???
Daha önce karşılaşan var mı yani kesinlikle dolandırıcılar belli de. İş bana uyuyordu ya üzüldüm hevesim kursağımda kaldım bildiğin
Iyi yapmışsınız.ben online çok alışveriş yaparım en basiti market alışverişi bile gmail yazıyoruz .gelen maillerede pek bakmam.dikkatimi çekti birgün yok alisveris yapmış ödememisim güya merak ettim Allah'tan girmemiştim detayına. mailden hesaplara ulaşmak nedir yahu şeytan bunlarEski telimden girdim linke önlem alıp
Aynen valla iş başvurularına kadar uzanmış kolları çok dikkat etmek lazımIyi yapmışsınız.ben online çok alışveriş yaparım en basiti market alışverişi bile gmail yazıyoruz .gelen maillerede pek bakmam.dikkatimi çekti birgün yok alisveris yapmış ödememisim güya merak ettim Allah'tan girmemiştim detayına. mailden hesaplara ulaşmak nedir yahu şeytan bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?