İş başvurusunda başıma gelen🤦‍♀️

Ay hiç anlamadım valla siteyi niye yazmak yasak mı?
Bu arada ne mezunsunuz, ne kadar süredir iş ariyorsunuz
Valla yasak mı onu da bilmiyorum ben size özelden yazayım Maliye mezunuyum muhasebe üzerine iş arıyorum. Geçen sene bu ay işimden ayrıldım. Çünkü 2 ay sonrası başka şehire gelin olarak geldim :) bir kaç aydır arıyorum.

Aslında her uygun gördüğüm ilanda iş yerini önce araştırıyorum. Bunda numara yoktu. Firmayı da arattım ama bir şey bulamadım. Yine de bir umut diye başvurcaktım
Neyse bununla geçmiş olsun banada arada msj atıp yokluyor bu sahtekarlardirek polise veriyorum noyu

Bu sorunun üstünde mobil bankacılık kullanıyor musunuz da yazıyordu sorular saçmaydı sanki bu yöntem sanki paketleme işlerinde vardı ordan hatırlıyorum o yüzden direkt dolandırıcı dedim.

Bu sorunun üstünde mobil bankacılık kullanıyor musunuz da yazıyordu sorular saçmaydı sanki bu yöntem sanki paketleme işlerinde vardı ordan hatırlıyorum o yüzden direkt dolandırıcı dedim.
Sorular saçma evet. Ben olsam IBAN verir parayı alır fakir fukaraya verirdim. Cin olanı çarpmak lazım.

Bulunduğunuz şehirde müşavirlik büroları varsa oranlarla görüşün, aslında çok geniş bir alana sanayisi falan vardır diye düşünüyorum. Oradaki firmalara başvurabilirsiniz, su dönem durgundur belki Eylül ayında tekrar saldırın işlere

Kizlar ibandan ne olur demeyin hatta tikladiginiz an istediklerini almış oluyorlar.bana bı gün mail geldi işte güya ürün almışım ödenemisim ürün içeriği vs için link atmış direk 155 aradim sakin linke girmeyin bilgilerinize ulaşıyorlar demisti haberiniz olsun

İstanbul'da mısınız? Geçen linkedinde iyi bir firmanın ilanını görmüştüm ama neresiydi? kurcalamam lazım hiring yazıp.

Aslında büro istiyorum ben de ama burda pek ilan açılmıyor. Tanıdıkla dönüyormuş öyle diyorlar ama eşim de bu ilçede yeni. Ailesinin yaşadığı ilçede yaşamak istemedim ayıptır söylemesi Burda ilçe ilçe her şey İstanbul gibi değil

Eski telimden girdim linke önlem alıp

Allah belalarını versin.Bende böyle birkere tuzağa düşüyordum.

Eski telimden girdim linke önlem alıp
Iyi yapmışsınız.ben online çok alışveriş yaparım en basiti market alışverişi bile gmail yazıyoruz .gelen maillerede pek bakmam.dikkatimi çekti birgün yok alisveris yapmış ödememisim güya merak ettim Allah'tan girmemiştim detayına. mailden hesaplara ulaşmak nedir yahu şeytan bunlar

zeka testi olmasın kız bu?
burada yazanı yapanla işimiz olmaz
bize akıllı adam lazım diye düşünmüş olamazlar mı

Aynen valla iş başvurularına kadar uzanmış kolları çok dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…