İs bulabilirmiyim ?

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
kizlar merhaba ben 25 yasindayim 1 kiizm var bu yasa kadar hic calismadim onceden babam birakmazdi simdi kizim kucuk ama bir kac yil sonra calismak istiyorum ama hicbir iste calismayan birine is verirlermi yada ne gibi islerde calismak hem maddi acidan hemde evli cocuklu biri acisindan uygun olur

not: acik liseyi biraktim ama devam etmeyi dusunuyorum

Her sektorde okadar calisan bayan varken beni bilgilendireck ve motive edecek kimse yokmu ya

Bence çalışmayı değil de öncelikle eğitiminizi ilerletmeyi düşünmelisiniz. Bu devirde üniversite mezunları bile işsiz gezerken, ortaokul mezunları için çok da seçenek YÖK açıkçası. Lise diplomasını bir an önce almaya bakın..

Liseye devam edin. Marketlerde şansınız olabilir, iş bulma uygulamalarını indirin elbette iş vardır, bulursunuz. Ama bulsanız bile liseyi bitirin.

Birkaç yıl içinde iş bulmayı düşünüyorsan evvela açık liseyi bitir sonra da pek çok yerde iş arayabilirsin

Oncelikle bebegini buyuturken, liseyi bitir.

Yavrun buyuyunce de is bakarsin. Gerek avmlerde satis temsilciligi, gerek marketlerde kasiyerlik... vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…