İş bulamama konusu

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.351
2.286
133
6 aydır üniversiteden mezun oldum.Birçok yere başvuru yaptım olumlu dönüş olmadı malesef.KPSS puanım da düşük geldi.Diyetisyenim.Klinik açmak da istiyorum ama pandemi sürecinde riskli bir girişimcilik olur biraz özel sektörde çalışıp sonrasinda açmak istiyorum ama iş bulamıyorum.Bu durum canımı çok sıkıyor. Amcamın birkaç hastaneden yakın arkadaşları varmış.CV'mi verdi onlara.Panik yapma sabret diyor ama bilemiyorum. Pandemi de kötü etkiledi zaten.Sizce sabırsızlık mı ediyorum?
Ne tavsiye edersiniz?bir sonraki KPSS iki yılda bir.2022de olacak ona çalışsam daha cok var

Şu an pandemi dolayısıyla kimse önünü göremiyor. Bir de yeni mezunsunuz ne yazıkki deneyim arayanlar direkt eliyor bu durumda. Sabredin evet.. inşallah bulursunuz..

Kpss de kaç birikimişiniz bekliyor? Başka çözüm arayın.

Şu an pandemi dolayısıyla kimse önünü göremiyor. Bir de yeni mezunsunuz ne yazıkki deneyim arayanlar direkt eliyor bu durumda. Sabredin evet..
Maddi sıkıntın yoksa yayılıp otur bence ortalıh çoh garışıh

Maddi ve manevi açıdan gerekli bence.Bir sorun yaşadıgım ve aramıza mesafe koydugum bir arkadasım var. zorunlu olarak aynı ortamda bulunuyoruz bazen. iş konusunda canım sıkkın oldugunu biliyordu.Gelip bana gelecek ay çift maaş alacağını söylüyor.Ben mi bu konuda çok alıngan oldum bilmiyorum ama aldıgı maaşı durup durup söylemesi de bıktırdı.
Ama işim olsa hiç takmam onun laflarını mesela

Bunu neden yaptığını sordun mu ? Çünkü aşırı gıcık bir durum.
sanki sen ne kadar maaş alıyorsun demişsin gibi. Özel klinik açacak durumunuz varsa bence şansınızı denemeye değer. Çok başarılı isimler var bu alanda. Pek Sayın sağlık bakanımızın hastanesine de başvurdunuz mu?
Bayağı yoğun bir yer illaki açıkları vardır diye düşünüyorum.

Instagramdan online diyet yazıyorum ama ondan gelen para da bir yere kadar yani.Bir hastanede olsam cok daha guzel olur.

Arkadaşım dedigim kisi de zaten artık boşverdigim biri.mecburen aynı ortamda bulunmamız gerekiyor nadiren.Tenezzül edip bir sey demedim umrumda degil.ama iş konusunda bu da sıkıntı benim için.Işim olsa o da gelip böyle nispet yapıp "çift maaş alıcam" demez.bilemiyorum belki de ben abartıyorum

2 sene bi fiil bu durumu yasamis biri olarak ne keder elem bir sey bilirim sonra da korona çıkti. Ben çıktım zaten.

su an yeni mezularin, atama bekleyenlerin malesef imtihani bu.. virusten dolayi hayatin akisi askiya alindi. nice kariyerliler issiz kaldi, esnaf dukkan kapatti.. size de boyle vurdu piyango.. bir siz degilsiniz. gec kalmis gibi, zararda gibi hissetmeyin.. sabretmenizi oneririm. 6 ay erken.. kiz cocugu biraz daha rahat oluyor evde. ailenizle de iyi geciniyorsaniz huzurla, saglikla yasamaya bakin. kendinizi gelistirin bu arada.

Haklısınız ama belirsizlikten bunaldım biraz

Haklısınız ama belirsizlikten bunaldım biraz
bu bir teselli olamaz belki ama inanin herkes o durumda.. ev gecindiren, cocuklu insanlar o durumda.. hayat pahali, is yok, faturalarini odeyemiyor insanlar, ustune virus tuz biber oldu.. ekonomisi guclu ulkeler sadece virusle mucadele ediyor. uzerine devletten destek goruyor. bizim yasadigimiz ulke de dahil.. kisi basi para dagitti. dukkani kapananlara yardimda bulundu. bizim memleketimizde gencler carklarin dislileri arasinda eziliyor malesef. masallah okumussunuz bitirmissiniz.. bugun olmasa yakin gelecekte insallah siz de mesleginizi icra edersiniz. cok dua edin.. elinizden gelen basvuruyu, calismayi da yapin.. Allah bir kapi acar darda koymaz kullarini.

bosveer kpssyi. yuru online diyetten..ben ve pek cok kisi online iyi diyetisyen arastiriyoruz, deniyoruz ve hep memnun kalmayip birakiyoruz. benim cevremdeki insanlarin online diyetisyen beklentisi diyetisyenin takipte olmasi, kontrol etmesi, elini uzerinde hissettirmesi. bence cok basarili online diyetisyenler var. onlarin yaklasimlarini inceleyip kendi markanizi gelistirmeye calisin. basari basariyi getirir.

Konu içinde reklam yapıyor gibi olmayayım da meslekte yeniyim ama motivasyon ve whatsaptan düzenli takiple danışanlarımdan iki ayda 10 kg, bir ayda 4,5 kg verenler oldu.Eğer düşünürseniz sayfama beklerim
Aslında evet KPSS'den çok yüksek puan almam gerekiyor.ama kendi yerimi açmak için de birikim gerekiyor.Kafam karışık bu konuda.

Haklısınız.insAllah bulurum en kısa zamanda hayırlı bir iş.bana dua edin

atsana sayfani ozelden bakayim..bu ara diyetisyen modunda degilim ama aklimda ol.

saglik.sektorunden cikma bir ablan olarak.tavsiyem kendine yatirim yap. kendi markani buyut. ozel hastaneye gir 3 5 paraya isim yapmaya calis. instagramdan da kendini buyut. takipci satin alma bence guvenilir olmuyor ama diger diyetisyenlerin sayfalarina.yorum yapan kisilere ekleme talebi gonder, samimi ve profesyonel ol, elin danisanlarinin uzerinde olsun, basarilari sık sık paylas, mesai ve emek harca ve basariyi hedefle

Tamam.Teşekkürler tavsiyeleriniz için

Mesaj atmak icin baktım ama profiliniz gizli oldugu icin atamadım

Aslında online doktorlar çok revaçta su sıralar , insanlar doktorlara hastanelere gitmekten kaçınıyor pandemi dolayısıyla . Kaç kez çocuklar ve kendim için Online görüştüm bence kim ürettiyse bu fikri gerçekten süper olmuş. Hatta pandemiden sonra bile kesinlikle devam edilebilir. Tabi bu diyetisyenler içinde geçerli. Benim diyetisyenim kişisel görüşmeleri iptal edip telefonla seansları yapmaya başkadı ve bence pek bir farkı yok açıkçası . Sizde Online şekilde yapmaya devam edebilirsiniz , tek yapmanız gereken şey biraz reklam

Çok ters zaman bence de klinik açmak için. Arkadaşa katılıyorum online diyet mevzusu şuan çok gündemde.

Allah Allah hangi meslek hangi firmaymis bu donemde cift maas veren. Hayret herkes iki goz iki cesme agliyor patronlar on kisinin isini bir kisiye yaptrmaya basladilar kan kusturuyolar iscilerin coguna. Merak ettm iyiyimis arkadasinizn isi vallahi cift maas soyleyinde bsri koala gibi yapissin ben olsam oyle derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…