Şu an pandemi dolayısıyla kimse önünü göremiyor. Bir de yeni mezunsunuz ne yazıkki deneyim arayanlar direkt eliyor bu durumda. Sabredin evet..
Maddi sıkıntın yoksa yayılıp otur bence ortalıh çoh garışıh
Bunu neden yaptığını sordun mu ? Çünkü aşırı gıcık bir durum.Maddi ve manevi açıdan gerekli bence.Bir sorun yaşadıgım ve aramıza mesafe koydugum bir arkadasım var. zorunlu olarak aynı ortamda bulunuyoruz bazen. iş konusunda canım sıkkın oldugunu biliyordu.Gelip bana gelecek ay çift maaş alacağını söylüyor.Ben mi bu konuda çok alıngan oldum bilmiyorum ama aldıgı maaşı durup durup söylemesi de bıktırdı.
Ama işim olsa hiç takmam onun laflarını mesela
Bunu neden yaptığını sordun mu ? Çünkü aşırı gıcık bir durum.
sanki sen ne kadar maaş alıyorsun demişsin gibi. Özel klinik açacak durumunuz varsa bence şansınızı denemeye değer. Çok başarılı isimler var bu alanda. Pek Sayın sağlık bakanımızın hastanesine de başvurdunuz mu?
Bayağı yoğun bir yer illaki açıkları vardır diye düşünüyorum.
su an yeni mezularin, atama bekleyenlerin malesef imtihani bu.. virusten dolayi hayatin akisi askiya alindi. nice kariyerliler issiz kaldi, esnaf dukkan kapatti.. size de boyle vurdu piyango.. bir siz degilsiniz. gec kalmis gibi, zararda gibi hissetmeyin.. sabretmenizi oneririm. 6 ay erken.. kiz cocugu biraz daha rahat oluyor evde. ailenizle de iyi geciniyorsaniz huzurla, saglikla yasamaya bakin. kendinizi gelistirin bu arada.
bu bir teselli olamaz belki ama inanin herkes o durumda.. ev gecindiren, cocuklu insanlar o durumda.. hayat pahali, is yok, faturalarini odeyemiyor insanlar, ustune virus tuz biber oldu.. ekonomisi guclu ulkeler sadece virusle mucadele ediyor. uzerine devletten destek goruyor. bizim yasadigimiz ulke de dahil.. kisi basi para dagitti. dukkani kapananlara yardimda bulundu. bizim memleketimizde gencler carklarin dislileri arasinda eziliyor malesef. masallah okumussunuz bitirmissiniz.. bugun olmasa yakin gelecekte insallah siz de mesleginizi icra edersiniz. cok dua edin.. elinizden gelen basvuruyu, calismayi da yapin.. Allah bir kapi acar darda koymaz kullarini.Haklısınız ama belirsizlikten bunaldım biraz
bosveer kpssyi. yuru online diyetten..ben ve pek cok kisi online iyi diyetisyen arastiriyoruz, deniyoruz ve hep memnun kalmayip birakiyoruz. benim cevremdeki insanlarin online diyetisyen beklentisi diyetisyenin takipte olmasi, kontrol etmesi, elini uzerinde hissettirmesi. bence cok basarili online diyetisyenler var. onlarin yaklasimlarini inceleyip kendi markanizi gelistirmeye calisin. basari basariyi getirir.6 aydır üniversiteden mezun oldum.Birçok yere başvuru yaptım olumlu dönüş olmadı malesef.KPSS puanım da düşük geldi.Diyetisyenim.Klinik açmak da istiyorum ama pandemi sürecinde riskli bir girişimcilik olur biraz özel sektörde çalışıp sonrasinda açmak istiyorum ama iş bulamıyorum.Bu durum canımı çok sıkıyor. Amcamın birkaç hastaneden yakın arkadaşları varmış.CV'mi verdi onlara.Panik yapma sabret diyor ama bilemiyorum. Pandemi de kötü etkiledi zaten.Sizce sabırsızlık mı ediyorum?
Ne tavsiye edersiniz?bir sonraki KPSS iki yılda bir.2022de olacak ona çalışsam daha cok var
bosveer kpssyi. yuru online diyetten..ben ve pek cok kisi online iyi diyetisyen arastiriyoruz, deniyoruz ve hep memnun kalmayip birakiyoruz. benim cevremdeki insanlarin online diyetisyen beklentisi diyetisyenin takipte olmasi, kontrol etmesi, elini uzerinde hissettirmesi. bence cok basarili online diyetisyenler var. onlarin yaklasimlarini inceleyip kendi markanizi gelistirmeye calisin. basari basariyi getirir.
Haklısınız.insAllah bulurum en kısa zamanda hayırlı bir iş.bana dua edinbu bir teselli olamaz belki ama inanin herkes o durumda.. ev gecindiren, cocuklu insanlar o durumda.. hayat pahali, is yok, faturalarini odeyemiyor insanlar, ustune virus tuz biber oldu.. ekonomisi guclu ulkeler sadece virusle mucadele ediyor. uzerine devletten destek goruyor. bizim yasadigimiz ulke de dahil.. kisi basi para dagitti. dukkani kapananlara yardimda bulundu. bizim memleketimizde gencler carklarin dislileri arasinda eziliyor malesef. masallah okumussunuz bitirmissiniz.. bugun olmasa yakin gelecekte insallah siz de mesleginizi icra edersiniz. cok dua edin.. elinizden gelen basvuruyu, calismayi da yapin.. Allah bir kapi acar darda koymaz kullarini.
atsana sayfani ozelden bakayim..bu ara diyetisyen modunda degilim ama aklimda ol.Konu içinde reklam yapıyor gibi olmayayım da meslekte yeniyim ama motivasyon ve whatsaptan düzenli takiple danışanlarımdan iki ayda 10 kg, bir ayda 4,5 kg verenler oldu.Eğer düşünürseniz sayfama beklerim
Aslında evet KPSS'den çok yüksek puan almam gerekiyor.ama kendi yerimi açmak için de birikim gerekiyor.Kafam karışık bu konuda.
Tamam.Teşekkürler tavsiyeleriniz içinatsana sayfani ozelden bakayim..bu ara diyetisyen modunda degilim ama aklimda ol.
saglik.sektorunden cikma bir ablan olarak.tavsiyem kendine yatirim yap. kendi markani buyut. ozel hastaneye gir 3 5 paraya isim yapmaya calis. instagramdan da kendini buyut. takipci satin alma bence guvenilir olmuyor ama diger diyetisyenlerin sayfalarina.yorum yapan kisilere ekleme talebi gonder, samimi ve profesyonel ol, elin danisanlarinin uzerinde olsun, basarilari sık sık paylas, mesai ve emek harca ve basariyi hedefle
atsana sayfani ozelden bakayim..bu ara diyetisyen modunda degilim ama aklimda ol.
saglik.sektorunden cikma bir ablan olarak.tavsiyem kendine yatirim yap. kendi markani buyut. ozel hastaneye gir 3 5 paraya isim yapmaya calis. instagramdan da kendini buyut. takipci satin alma bence guvenilir olmuyor ama diger diyetisyenlerin sayfalarina.yorum yapan kisilere ekleme talebi gonder, samimi ve profesyonel ol, elin danisanlarinin uzerinde olsun, basarilari sık sık paylas, mesai ve emek harca ve basariyi hedefle
Allah Allah hangi meslek hangi firmaymis bu donemde cift maas veren. Hayret herkes iki goz iki cesme agliyor patronlar on kisinin isini bir kisiye yaptrmaya basladilar kan kusturuyolar iscilerin coguna. Merak ettm iyiyimis arkadasinizn isi vallahi cift maas soyleyinde bsri koala gibi yapissin ben olsam oyle derdimMaddi ve manevi açıdan gerekli bence.Bir sorun yaşadıgım ve aramıza mesafe koydugum bir arkadasım var. zorunlu olarak aynı ortamda bulunuyoruz bazen. iş konusunda canım sıkkın oldugunu biliyordu.Gelip bana gelecek ay çift maaş alacağını söylüyor.Ben mi bu konuda çok alıngan oldum bilmiyorum ama aldıgı maaşı durup durup söylemesi de bıktırdı.
Ama işim olsa hiç takmam onun laflarını mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?