İş bulamama konusu

Birde size soyle soyluyeyim online diyetisyenler suan cok iyi kazaniyor ama sizin is tecrubeniz olmadgi icin ben olsam soyle yapardim sonucta diplomaniz var basarili oldugunuzada inaniyorumm. Suan tecrubeli klinigi olan diyetisyenler onlinede 400 civari aliyorsa bence siz simdilik 250 lira tutarinda baslayin. Yabi ortalama fiyatlari soyluyorum. En azindan bir cok kisi basvurur bir kanal acailirsiniz kendinize. Takipcide kasarsiniz. Bu isler nasil oluyo bilmiyorum kanal filan nasil acilir ama burdaki arkaaslar birine daha boyle tavsiye vermisti.uzulme gecici zamanlar insallah bunlar

Kilo aldırmaya yönelik diyet yazıyorsan hayır demem jadhhahaha

Şaka bir yana, bu ara herkes evde olduğu için online diyet çok tuttu, takip ettiğim bir diyetisyen hanım var, gün aşırı tarif yapıp paylaşıyordu bilgiler veriyordu, sonra tutundu normalleşme sürecinde kliniğini açtı çokta güzel işliyor. Sosyal medyada tutunmaya bakın, 10-20bin takipçili satılık hesaplar oluyor onlardan alıp sayfanızı büyütmeyi deneyin, instagrama reklam verin. Hemen pes etmeyin, burada da paylaşın bizde size destek olalım, hatta ilk hastanız ben olayım

Nişanlım tam bir buçuk sene iş aradı, özel bir üniversitede burslu işletme okumuştu. Başlarda seçiciydi sonraları ne iş olsa başvurdu. 6 ay kısa değil ama uzun da değil, üstelik yeni mezunsunuz. Pandemi de malum. Zor biliyorum ama birazcık sabredin ve bol bol cv bırakın. Ayrıca diyetisyenler kpssde çok yüksek puanlarla atanıyor. Ben psikoloğum bizde de aynı şekilde, 87 puan ile 2 sene atanamadım ama sonunda oldu, 3 senedir kamudayım

herkes maalesef bu dönemde zorlandı bende kendi işimi kurup e ticaret yapmaya yöneldim mesela

Kilo alma diyeti de var evet. Burda diyet forumunda paylaşsam mı diye düsündüm ama yasak olur mu ki reklam?
Sosyal medya hesabimi size mesajda atayım

Kamuda memnun musunuz peki?
Bir de yasadıgınız sehire mi atandınız

zaten bu aşamada yerini açsan da gelen giden az olacak üstüne de masraflar

online diyet sürecini biraz birikim süreci gibi düşün

tabii ki kan testi yapmak, tartmak vs bu sistemde çok olanaklı değil ama zaten insanlar hasta olunca dahi hastaneye gitmiyor bu aşamada kan tahlili vs için de gitmez

sen online oluştur sistemini virüs düze çıkınca açarsın yerini

isteyen yüz yüze isteyen online gelir

yüz yüze görüşür online devam edersiniz vs vs

InsAllah bana da nasip olur.
KPSS'ye ilk girişimde yeterli puani alamadım.Bir sonrakine 2 yıl var.Ama hic KPSS calışasım da yok
İnşallah:)
Benim de çalışasım yoktu, atanmak istediğim konusunda da çok emin değildim baktım ki özelde çok zor öyle bir çalışmaya başladım ki çünkü sürem çok azdı (4ay) üç ay boyunca her gün on saate yakın ders çalıştım aman benzeri bir hataya düşmeyin:)

Kilo alma diyeti de var evet. Burda diyet forumunda paylaşsam mı diye düsündüm ama yasak olur mu ki reklam?
Sosyal medya hesabimi size mesajda atayım
Yöneticilere bir sorun belki yasak değildir bilemiyorum tabi bekliyorum, yolunuz açık olsun umarım çok başarılı olursunuz :)

Mezun olup yıllarca işsiz olanlar var bence 6 ay kısa bi süre ve birde covidden dolayı iş bulmak zaten zor inşallah karşına bi fırsat çıkar ama üzme kendini yinede

Dur ayol daha 6 aydır mezunmuşsunuz.. 6 yıldır bekleyen var bu memlekette.. Tanıdık falan varsa özel hastane falan iş imkanınız olabilir inşallah gönlünüze göre olur tabi de şu korona bi çıksın aradan bence sonra yapın girişiminizi tabi ki çalışmak şart bence okuyorsun ve karşılığınıda alırsın elbet.. Ama biraz sabır

Tanıdık var birkaç hastanede ama bakalım artık.InsAllah olur

Bende aynı şekilde,bu senenin başında mezun oldum ama yok...iş yok...iyi kötü hobi amaçlı gördüğüm bi işim vardı artık o da yok,abi evine sığınmak zorunda kaldım.Allah sonumuzu hayır etsin.

Şu an dünya anormal bir dönemden geçiyor doğal olarak sizin için de normal bir dönem değil bu. 6 ay ise işsizlik için normalde de uzun sayılmaz. Sosyal medya ve internet üzerinden yürüyebilirsiniz. Bazı sağlık sitelerine üye olun. Mesleğiniz buna uygun internetten iş görebilirsiniz. işsiz kaldım diye kahrolmayın kendinize yatırım yapın krizi fırsata çevirin. o arkadaşınızla da aranıza mesafe koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…