- 24 Ağustos 2018
- 4.295
- 10.954
- 208
Birde size soyle soyluyeyim online diyetisyenler suan cok iyi kazaniyor ama sizin is tecrubeniz olmadgi icin ben olsam soyle yapardim sonucta diplomaniz var basarili oldugunuzada inaniyorumm. Suan tecrubeli klinigi olan diyetisyenler onlinede 400 civari aliyorsa bence siz simdilik 250 lira tutarinda baslayin. Yabi ortalama fiyatlari soyluyorum. En azindan bir cok kisi basvurur bir kanal acailirsiniz kendinize. Takipcide kasarsiniz. Bu isler nasil oluyo bilmiyorum kanal filan nasil acilir ama burdaki arkaaslar birine daha boyle tavsiye vermisti.uzulme gecici zamanlar insallah bunlar6 aydır üniversiteden mezun oldum.Birçok yere başvuru yaptım olumlu dönüş olmadı malesef.KPSS puanım da düşük geldi.Diyetisyenim.Klinik açmak da istiyorum ama pandemi sürecinde riskli bir girişimcilik olur biraz özel sektörde çalışıp sonrasinda açmak istiyorum ama iş bulamıyorum.Bu durum canımı çok sıkıyor. Amcamın birkaç hastaneden yakın arkadaşları varmış.CV'mi verdi onlara.Panik yapma sabret diyor ama bilemiyorum. Pandemi de kötü etkiledi zaten.Sizce sabırsızlık mı ediyorum?
Ne tavsiye edersiniz?bir sonraki KPSS iki yılda bir.2022de olacak ona çalışsam daha cok var
Kilo aldırmaya yönelik diyet yazıyorsan hayır demem jadhhahahaKonu içinde reklam yapıyor gibi olmayayım da meslekte yeniyim ama motivasyon ve whatsaptan düzenli takiple danışanlarımdan iki ayda 10 kg, bir ayda 4,5 kg verenler oldu.Eğer düşünürseniz sayfama beklerim
Aslında evet KPSS'den çok yüksek puan almam gerekiyor.ama kendi yerimi açmak için de birikim gerekiyor.Kafam karışık bu konuda.
herkes maalesef bu dönemde zorlandı bende kendi işimi kurup e ticaret yapmaya yöneldim mesela6 aydır üniversiteden mezun oldum.Birçok yere başvuru yaptım olumlu dönüş olmadı malesef.KPSS puanım da düşük geldi.Diyetisyenim.Klinik açmak da istiyorum ama pandemi sürecinde riskli bir girişimcilik olur biraz özel sektörde çalışıp sonrasinda açmak istiyorum ama iş bulamıyorum.Bu durum canımı çok sıkıyor. Amcamın birkaç hastaneden yakın arkadaşları varmış.CV'mi verdi onlara.Panik yapma sabret diyor ama bilemiyorum. Pandemi de kötü etkiledi zaten.Sizce sabırsızlık mı ediyorum?
Ne tavsiye edersiniz?bir sonraki KPSS iki yılda bir.2022de olacak ona çalışsam daha cok var
Kilo aldırmaya yönelik diyet yazıyorsan hayır demem jadhhahaha
Şaka bir yana, bu ara herkes evde olduğu için online diyet çok tuttu, takip ettiğim bir diyetisyen hanım var, gün aşırı tarif yapıp paylaşıyordu bilgiler veriyordu, sonra tutundu normalleşme sürecinde kliniğini açtı çokta güzel işliyor. Sosyal medyada tutunmaya bakın, 10-20bin takipçili satılık hesaplar oluyor onlardan alıp sayfanızı büyütmeyi deneyin, instagrama reklam verin. Hemen pes etmeyin, burada da paylaşın bizde size destek olalım, hatta ilk hastanız ben olayım
Nişanlım tam bir buçuk sene iş aradı, özel bir üniversitede burslu işletme okumuştu. Başlarda seçiciydi sonraları ne iş olsa başvurdu. 6 ay kısa değil ama uzun da değil, üstelik yeni mezunsunuz. Pandemi de malum. Zor biliyorum ama birazcık sabredin ve bol bol cv bırakın. Ayrıca diyetisyenler kpssde çok yüksek puanlarla atanıyor. Ben psikoloğum bizde de aynı şekilde, 87 puan ile 2 sene atanamadım ama sonunda oldu, 3 senedir kamudayım
Evet memnunum:)Kamuda memnun musunuz peki?
Bir de yasadıgınız sehire mi atandınız
InsAllah bana da nasip olur.Evet memnunum:)
Yaşadığım şehir Ankaraydı ve ben atanırken alım yapmadı. Ben 1,5 saat mesafede başka bir şehire atandım haftasonları gidip geliyorum
Konu içinde reklam yapıyor gibi olmayayım da meslekte yeniyim ama motivasyon ve whatsaptan düzenli takiple danışanlarımdan iki ayda 10 kg, bir ayda 4,5 kg verenler oldu.Eğer düşünürseniz sayfama beklerim
Aslında evet KPSS'den çok yüksek puan almam gerekiyor.ama kendi yerimi açmak için de birikim gerekiyor.Kafam karışık bu konuda.
İnşallah:)InsAllah bana da nasip olur.
KPSS'ye ilk girişimde yeterli puani alamadım.Bir sonrakine 2 yıl var.Ama hic KPSS calışasım da yok
Yöneticilere bir sorun belki yasak değildir bilemiyorumKilo alma diyeti de var evet. Burda diyet forumunda paylaşsam mı diye düsündüm ama yasak olur mu ki reklam?
Sosyal medya hesabimi size mesajda atayım
Yöneticilere bir sorun belki yasak değildir bilemiyorumtabi bekliyorum, yolunuz açık olsun umarım çok başarılı olursunuz :)
Dur ayol daha 6 aydır mezunmuşsunuz.. 6 yıldır bekleyen var bu memlekette.. Tanıdık falan varsa özel hastane falan iş imkanınız olabilir inşallah gönlünüze göre olur tabi de şu korona bi çıksın aradan bence sonra yapın girişiminizi tabi ki çalışmak şart bence okuyorsun ve karşılığınıda alırsın elbet.. Ama biraz sabır6 aydır üniversiteden mezun oldum.Birçok yere başvuru yaptım olumlu dönüş olmadı malesef.KPSS puanım da düşük geldi.Diyetisyenim.Klinik açmak da istiyorum ama pandemi sürecinde riskli bir girişimcilik olur biraz özel sektörde çalışıp sonrasinda açmak istiyorum ama iş bulamıyorum.Bu durum canımı çok sıkıyor. Amcamın birkaç hastaneden yakın arkadaşları varmış.CV'mi verdi onlara.Panik yapma sabret diyor ama bilemiyorum. Pandemi de kötü etkiledi zaten.Sizce sabırsızlık mı ediyorum?
Dur ayol daha 6 aydır mezunmuşsunuz.. 6 yıldır bekleyen var bu memlekette.. Tanıdık falan varsa özel hastane falan iş imkanınız olabilir inşallah gönlünüze göre olur tabi de şu korona bi çıksın aradan bence sonra yapın girişiminizi tabi ki çalışmak şart bence okuyorsun ve karşılığınıda alırsın elbet.. Ama biraz sabır
İnşallah canımTanıdık var birkaç hastanede ama bakalım artık.InsAllah olur
2 sene bi fiil bu durumu yasamis biri olarak ne keder elem bir sey bilirim sonra da korona çıkti. Ben çıktım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?