İs bankasi bulundugum ilde sinav acmadi maalesefBanka snavlarına giriyor musunuz? Yanılmıyorsam eylülde halkbank geçen ay iş bankası sınav açtı. Takip ediyor musunuz bunları?
İs bankasi bulundugum ilde sinav acmadi maalesefhalk bankasina girdim ama mufettis yardımcılığıydı benim dusundugum bir pozisyon degildi ve sinavda da ingilizce olmasi dolayisiyla basarili olamadim her gun bakiyorum sinav varmi diye ama bulundugum ilde acilmiyo istanbulda yasasaydim bir bankaya girmistim simdiye diyorum bazen
kesinlikle katılıyorumHangi sehirdesin? Bulunduğun şehirde is yoksa mecbur şehir dışına gideceksin. Piyasa çok kötü, kalifiye eleman için iş yok. İşten cikartmalar arttı. Baban ülke ekonomisinden bi haber galiba.
Bu arada dil öğrenmeye bak. Artık yabancı dil istenmeyen meslek kalmadı gibi.
Bursadayım. Evet bankalar suan kuculmeye gidiyorlar sube kapatiyorlar sinav acmiyorlar. Cok kotu bir donemde mezun oldumHangi sehirdesin? Bulunduğun şehirde is yoksa mecbur şehir dışına gideceksin. Piyasa çok kötü, kalifiye eleman için iş yok. İşten cikartmalar arttı. Baban ülke ekonomisinden bi haber galiba.
Bu arada dil öğrenmeye bak. Artık yabancı dil istenmeyen meslek kalmadı gibi.
Ben elbet is bulacagima inaniyorum herseyde bir hayir vardir diyorum. Ama babam inanin her gun aglatiyorbende iş bulamadım çalışmıyorum şuan ama asla kafama kakmıyor ailem
benim babam geçen şey dedi '' baba yaa işsizim yok mu hiç bişey bana göre diye takılıyorum, babamdan gelen cvp ; napcan işi otur evinde işte ''bende iş bulamadım çalışmıyorum şuan ama asla kafama kakmıyor ailem
takma kafana boşver.. sonuçta sen arıyorsun ama iş yok..yaratabileceğin bi durum değil..Ben elbet is bulacagima inaniyorum herseyde bir hayir vardir diyorum. Ama babam inanin her gun aglatiyor
bende bazı yerlerde ilan görüyorum babama söylüyorum orası güzel değil çalışılacak yer değil sana çalış diyende yok diyorbenim babam geçen şey dedi '' baba yaa işsizim yok mu hiç bişey bana göre diye takılıyorum, babamdan gelen cvp ; napcan işi otur evinde işte ''hepsi bi tuhaf ya
inşallah iş arayan herkes iş bulur canımBen elbet is bulacagima inaniyorum herseyde bir hayir vardir diyorum. Ama babam inanin her gun aglatiyor
Ne güzel yakinmissiniz da istanbul a, şanslısın. İstanbul u dene.Bursadayım. Evet bankalar suan kuculmeye gidiyorlar sube kapatiyorlar sinav acmiyorlar. Cok kotu bir donemde mezun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?