İş bulamıyorum çok çaresizim ne yapmalıyım ?

sanslikiz1483

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
120
33
18
27
2 hafta önce işten çıkartıldım 1.5 yıldır avukatlık yapıyorum şimdi adli tatil geldi ilanlar çok az cv atıyorum dönüş olmuyor . Sürekli ağlıyorum ailem anlayışlı bir aile değil sürekli kalbim çarpıyor bidaha hiç işim olmazsa diye çok korkuyorum annem beni laflarıyla bitirir günlerim yemeden içmeden sadece ilanlara bakarak geçiyor ne yapmam lazım işe girmek için çıkış yolum yok çok korkuyorum işsizlikten

2 hafta önce işten çıkartıldım 1.5 yıldır avukatlık yapıyorum şimdi adli tatil geldi ilanlar çok az cv atıyorum dönüş olmuyor . Sürekli ağlıyorum ailem anlayışlı bir aile değil sürekli kalbim çarpıyor bidaha hiç işim olmazsa diye çok korkuyorum annem beni laflarıyla bitirir günlerim yemeden içmeden sadece ilanlara bakarak geçiyor ne yapmam lazım işe girmek için çıkış yolum yok çok korkuyorum işsizlikten
öncelikle sakin ol bu dönemde iş bulmak biraz zor çok iyi bilirim araştırdığını en yakın zamanda bulacağını söyle ailene. anlayış göstermiyorlar mı ne diyorlar mesela?

öncelikle sakin ol bu dönemde iş bulmak biraz zor çok iyi bilirim araştırdığını en yakın zamanda bulacağını söyle ailene. anlayış göstermiyorlar mı ne diyorlar mesela?
Ailem devlet memuru olmamı istiyor . Ama daha önce hakimlik ve düz mrmurluktan mülakatta elendim . İşte özel iş de çalışırsan böyle olur oh olsun diyorlar hiçbişey olamadın diyorlar

Ailem devlet memuru olmamı istiyor . Ama daha önce hakimlik ve düz mrmurluktan mülakatta elendim . İşte özel iş de çalışırsan böyle olur oh olsun diyorlar hiçbişey olamadın diyorlar
senin böyle sürekli kalbini kırıyorlarsa ilk fırsatta evi ayırmanı öneririm yaşın 27 yazıyor doğruysa, bence yapmalısın mesleğin çok güzel inşallah en kısa zamanda bulursun :dua: maaşını onlara mı veriyorsun neden bu kadar tepki gösteriyorlar

senin böyle sürekli kalbini kırıyorlarsa ilk fırsatta evi ayırmanı öneririm yaşın 27 yazıyor doğruysa, bence yapmalısın mesleğin çok güzel inşallah en kısa zamanda bulursun :dua: maaşını onlara mı veriyorsun neden bu kadar tepki gösteriyorlar
En son aldığım maaş 32 bin di evimi nasıl ayırabilirim ki ? Hayır maaşımdan eve vermiyordum

En son aldığım maaş 32 bin di evimi nasıl ayırabilirim ki ? Hayır maaşımdan eve vermiyordum
birikim yapıp evini ayırabilirsin bulunduğun yerde kiralar çok mu pahalı kendine göre küçük bi yer tutarsın en azından kafan rahat olur

pozitif kalmaya çalışın bence, şu an herkese kulak tıkayıp işsizliğin tadını çıkarın.
işsizlik maaşı alıyor musunuz?
Hayır almıyorum köşeye biraz para koymuştum beni yiyip bitirrn bidaha iş işim olmaz korkusu aslında sağlık problemlerim var ama umrumda değil işsizlik o kadar kötü ki her şey ondan sonra

Ankaradayım kirası biraz daha uygun yerler daha uzakta kalıyor onlar da işe yetişme açısından zor olabilir
hmm anladım ailenle yaşamaya mecbursan bi şekilde duymamazlıktan gelmeye çalış iş görüşmelerim var haber bekliyorum falan diyebilirsin

Canim daha iki hafta olmuş. İş bulana kadar sabret. Bu süreci tatilmiş gibi düşün ve iyice dinlen. LinkedIn üzerinden iş arayışına dair gönderi paylasabilirsin mesela.

Yani dur bakalım daha 2 hafta olmuş. Yaşın genç, mesleğin iyi. Tabikide bulucaksın. Yıllar falanda sürmez, bende pandemide işsiz kaldım bilirim o hissi. Ailenide takma yani, sonucta iş arıyosun. Evde yatıyor değilsin iş gelsin beni bulsun kafasında değilsin. Herkes bu dönemlerden geçiyor, benimde çalıştığım şirket kapanmak üzere. Pandemiden beri hiç işsiz kalmadım , ama suan sıkıntı etmiyorum çünkü rızkı veren Allah. Elbet bi yerden bişey çıkacak.

Back
X