- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Nerde yasadiginizi soylerseniz yardimci olmaya calisayimarkadaşlar yaklaşık 2 aydır iş arıyorum ama bulamıyorum.ne yapmam lazım neden olmuyor hiç bir yer bana yardım edin ne olur.evliyim bir kızım var 4 yaşında lisans mezunuyum 3 yıllık iş tecrübem var 2006 ve 2008 de çalıştım başka iş tecrübem yok.bekardım o zaman çalıştım ama şimdi evliyim ve çocukla nasıl olacak bilmiyorum.ama acil işe ihtiyacım var kzımı birine baktırıp çalışmam gerek.ÜSTELİK EŞİMDE İŞTEN YENİ ÇIKARILDI ODA İŞ ARIYOR.İKİMİZDE ARIYORUZ TARIYORUZ YOK İŞ.NE OLACAK SONUMUZ(
mesleğin ne canım?arkadaşlar yaklaşık 2 aydır iş arıyorum ama bulamıyorum.ne yapmam lazım neden olmuyor hiç bir yer bana yardım edin ne olur.evliyim bir kızım var 4 yaşında lisans mezunuyum 3 yıllık iş tecrübem var 2006 ve 2008 de çalıştım başka iş tecrübem yok.bekardım o zaman çalıştım ama şimdi evliyim ve çocukla nasıl olacak bilmiyorum.ama acil işe ihtiyacım var kzımı birine baktırıp çalışmam gerek.ÜSTELİK EŞİMDE İŞTEN YENİ ÇIKARILDI ODA İŞ ARIYOR.İKİMİZDE ARIYORUZ TARIYORUZ YOK İŞ.NE OLACAK SONUMUZ(
ben kayseride yaşıyorumNerde yasadiginizi soylerseniz yardimci olmaya calisayim
ben lisans kamu yönetimi mezunuyum.mesleğin ne canım?
o sitelerden hep kendimize uyan yerlere başvuru yaptık ama halen bir dönüş yok .sanki dünyada bütün işler bitti gibi geliyor bize çok karamsar oldum artık.Canım reklama girermi bilmiyorum o yüzden isim veremiyorum ama internet üzerinde iş bulmana yardımcı olacak çok kaliteli siteler var cv yazıp kaydoluyorsun ayrıca sana uyan iş ilanlarına başvuruda bulunabiliyorsun şayet denemediysen bir denesen diyorum belli mi olur ve inşallah en yakın zaman da eşinde sende ihtiyacınız olan işi bulursunuz tatlım..
bende kayserideyim. nasıl bir iş arıyorsunuz . forumda falan satış danışmanlığına başvuru yapabilirsinizben kayseride yaşıyorum
onuda düşündüm takip ediyorum ama,benim çocuğum var hepsi vardiyeli sizde biliyosunuzdur.bazen fullleride var.çocuğu bırakmam almam sorun oluyor o sektörde gece çok geç geliyorum falan zor iş.ama sabit olan saatlerde firma bulursam hiç durmambende kayserideyim. nasıl bir iş arıyorsunuz . forumda falan satış danışmanlığına başvuru yapabilirsiniz
çok tşk edrim iyi dilekleriniz için.allah sizden razı olsunAllah yardımcınız olsun. Umudunuzu kaybetmeyin bebek de varmış çok zordur anlıyorum ama azıcık daha sabır.
onada razıyımda buralarda evli bayana doğru dürüst asistanlık sekreterlik olmaz ki.ya mması vermezler.yada başka seyler olur.Lisans mezunusunuz ama şimdilik eşiniz iş bulana dek sekteterlik asistanlık falan yapsanız. Tam zamanlı oluyor yani 8-18:00 oluyor. Eşiniz iş bulunca branşınıza uygun arayışlara girersiniz.
yaa maaşı düzgün vermezler diyecektim yanlış yazmısımonada razıyımda buralarda evli bayana doğru dürüst asistanlık sekreterlik olmaz ki.ya mması vermezler.yada başka seyler olur.
ama inanın o tür işe bile razıyım düzgün olduktan sonra ortam
onada razıyımda buralarda evli bayana doğru dürüst asistanlık sekreterlik olmaz ki.ya mması vermezler.yada başka seyler olur.
ama inanın o tür işe bile razıyım düzgün olduktan sonra ortam
çok tşklr gerçekten iş olmayınca olmuyor aradığınız zamanİnşallah bulursunuz kısa zamanda. Ben de tam bir sene çekmiştim çok zor bilirim.
yardımcı olursanız çok sevinirimNerde yasadiginizi soylerseniz yardimci olmaya calisayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?