iş bulamıyorum ne yapacağımı sasırdım

Allah yardımcınız olsun. bence geçici olarak satış danışmanlığı yapın. her yerde eleman arıyolar. çalışırken bir yandanda iş araştırırsınız

Allah yardımcınız olsun. bence geçici olarak satış danışmanlığı yapın. her yerde eleman arıyolar. çalışırken bir yandanda iş araştırırsınız
o tür ilanlara hep başvurdum artık başka çarem kalmadı.ama inanın ondan bile ses çıkmıyor.kayseri çok gelişmiş bir yer değil sanayisi var oradada bana göre iş yok.birde bu satış danış danışmanlığı işinde yaş aralığına bakıyorlar18 25 arası genelde tercih sebebi şimdi hep genç nesil arıyorlar bense 32 me gireceğim.buda hep iş başvurularımı geri çeviriyor çok büyük etken benim için .ne zormuş belli bir yaştan sonra gerçekten iş aramak inanın işi mumla arar oldum o kadar umutsuzum su an...(

ben aslında nicktende belli olacağı üere bu sene kpss ye hazırlandım son kez yaşta ilerledi ilerde pişman olmayayım diye borçla harçla dersaneyede yazıldım .ama sonu hüsran ve hayal kırıklığı olmadı bu seneki sınav beni ve girenleri vurdu dumur oldum resmen tüm hayatımı ona bağlamıştım.ve sonuç ortada işsiz ben ortalarda

Allah yardımcınız olsun, cok zor bu devirde iş bulmak.

ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH...(amin...)

Erkek arkadaşımda bende kamu yönetimi okuyoruz. Gerçi erkek arkadaşım mezun oldu benimde son senem. o da sınavda çalışmasına rağmen dumur oldu ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...(Amin...)

tşk ler iyi niyetiniz için insallh sizlerde bulursunuz iyi işler.hakikaten işsizlik çok zor

2 ay çok kısa bir zaman “iş yok” demek için.

Ülke şartları ortada maalesef.

Şimdi okul bitirmek de yetmiyor nasıl fark atacaksa insanlar?

3 yıl iş tecrübesi çok az üstelik üstüne baya zaman geçmiş.

BIM gibi yerlere baksan, daha iyi imkanlar çıkınca değiştirirsin.

iş tecrübem evet çok az ben fazla çalışmadım.şimdi hayatımda en çok çalışmam gereken bir dönem ve iş bulamıyorum
üniversite mezunu olmak artık hiç bişey ifade etmiyor.valla önüme çıkan bana uyan her yere başvuruyorum

Canim sen bilgisayari iyi biliyorsundur ozek hastanelere hic basvuru yaptin mi

Kpssden kac aldin bilmiyorum ama Botas 60puan ve ustunun basvurabilecegi ilan vermis son gunu de 22agustos hangi illere aliyor tam bilmiyorum ama bir incele cnm.Allah kolaylik versin ins gonlune gore olur her sey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…