- 6 Ağustos 2013
- 70
- 6
- 38
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
o tür ilanlara hep başvurdum artık başka çarem kalmadı.ama inanın ondan bile ses çıkmıyor.kayseri çok gelişmiş bir yer değil sanayisi var oradada bana göre iş yok.birde bu satış danış danışmanlığı işinde yaş aralığına bakıyorlar18 25 arası genelde tercih sebebi şimdi hep genç nesil arıyorlar bense 32 me gireceğim.buda hep iş başvurularımı geri çeviriyor çok büyük etken benim için .ne zormuş belli bir yaştan sonra gerçekten iş aramak inanın işi mumla arar oldum o kadar umutsuzum su an...Allah yardımcınız olsun. bence geçici olarak satış danışmanlığı yapın. her yerde eleman arıyolar. çalışırken bir yandanda iş araştırırsınız
Allah yardımcınız olsun, cok zor bu devirde iş bulmak.arkadaşlar yaklaşık 2 aydır iş arıyorum ama bulamıyorum.ne yapmam lazım neden olmuyor hiç bir yer bana yardım edin ne olur.evliyim bir kızım var 4 yaşında lisans mezunuyum 3 yıllık iş tecrübem var 2006 ve 2008 de çalıştım başka iş tecrübem yok.bekardım o zaman çalıştım ama şimdi evliyim ve çocukla nasıl olacak bilmiyorum.ama acil işe ihtiyacım var kzımı birine baktırıp çalışmam gerek.ÜSTELİK EŞİMDE İŞTEN YENİ ÇIKARILDI ODA İŞ ARIYOR.İKİMİZDE ARIYORUZ TARIYORUZ YOK İŞ.NE OLACAK SONUMUZ(
evet bütün iş arama sitelerinde başvurum var.ama hiçbirinden dönüş yokKariyet.neti denediniz mi??
tşk ler iyi niyetiniz için insallh sizlerde bulursunuz iyi işler.hakikaten işsizlik çok zorALLAH yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH...(amin...)
Erkek arkadaşımda bende kamu yönetimi okuyoruz. Gerçi erkek arkadaşım mezun oldu benimde son senem. o da sınavda çalışmasına rağmen dumur olduALLAH yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH...(Amin...)
Aminnn inşaALLAH hayılısıyla...tşk ler iyi niyetiniz için insallh sizlerde bulursunuz iyi işler.hakikaten işsizlik çok zor
2 ay çok kısa bir zaman “iş yok” demek için.arkadaşlar yaklaşık 2 aydır iş arıyorum ama bulamıyorum.ne yapmam lazım neden olmuyor hiç bir yer bana yardım edin ne olur.evliyim bir kızım var 4 yaşında lisans mezunuyum 3 yıllık iş tecrübem var 2006 ve 2008 de çalıştım başka iş tecrübem yok.bekardım o zaman çalıştım ama şimdi evliyim ve çocukla nasıl olacak bilmiyorum.ama acil işe ihtiyacım var kzımı birine baktırıp çalışmam gerek.ÜSTELİK EŞİMDE İŞTEN YENİ ÇIKARILDI ODA İŞ ARIYOR.İKİMİZDE ARIYORUZ TARIYORUZ YOK İŞ.NE OLACAK SONUMUZ(
iş tecrübem evet çok az ben fazla çalışmadım.şimdi hayatımda en çok çalışmam gereken bir dönem ve iş bulamıyorum2 ay çok kısa bir zaman “iş yok” demek için.
Ülke şartları ortada maalesef.
Şimdi okul bitirmek de yetmiyor nasıl fark atacaksa insanlar?
3 yıl iş tecrübesi çok az üstelik üstüne baya zaman geçmiş.
BIM gibi yerlere baksan, daha iyi imkanlar çıkınca değiştirirsin.
Kariyer gibi sitelerden cok gec geri donus oluyor elemanonline diye bir site var iraya bakin cok fazla ilan var ayip degil calismak ben evlere temizlige bile gittim haftasonlariyardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?