tesekkur ederim bakayim orayaBir site var teyzesizsiniz diye. Oraya ilan verseniz
elazigdayim canim oyle yapayim cok tesekkur ederimKreşlere giderek başvuru yapabilirsin . Öğretmenlik yaparken yardımcı zor buluyorduk. Hatta bi kaç kere çocukların her işini yaptığımı biliyorum yani. İhtiyaç vardır muhakkak . Hangi ildesin
İnş tez zamanda bulursun :)elazigdayim canim oyle yapayim cok tesekkur ederim
doğuda iş bulmak çok zor ne yazıkki bende doğudayım ve hiç iş yok kariyerim.nette bak istersen işkura git bakalım hakkında hayırlısı olsunelazigdayim canim oyle yapayim cok tesekkur ederim
anladim canim tesekkur ederim esim cok secici o yuzden her isi yapamiyorumBekarken bende teyzesizsiniz sayfasına ilan verdim ama çok farklı şeyler çıktı karşıma hiç guvenmeyin o site millet çocuğuna değil resmen kendine bakıcı arıyor farklı muamele gostermeye çalışıyor .
Eğer çok acil is ihtiyacınız varsa bence is secmeyin istediğiniz gibi bi iş bulana kadar idare edin bi işte garsonluk olabilir tezgahtarlik olabilir mesela istediğiniz işi buluncada çıkarsınız ordan
is kur a basvurdum insallah bisey cikardoğuda iş bulmak çok zor ne yazıkki bende doğudayım ve hiç iş yok kariyerim.nette bak istersen işkura git bakalım hakkında hayırlısı olsun
is kur a basvurdum insallah bisey cikardoğuda iş bulmak çok zor ne yazıkki bende doğudayım ve hiç iş yok kariyerim.nette bak istersen işkura git bakalım hakkında hayırlısı olsun
anladim canim tesekkur ederim esim cok secici o yuzden her isi yapamiyorum
googleye yazdın mı çıkıyor. işkura vs de bak canımİs bulamiyorum cok sinir oluyorum bu duruma evde cocuk bakmak istiyorum veya kreslerde yardimci ablalik veya asci yardimcisi vs. ama bulamiyorum internetten bakiyorum yok yok yok
Aslinda hangi sitelerde bakmam lazim onu da bilmiyorum
Biz ne yapalim demeyin yazmak istedim
bunlar hic aklima gelmemisti tesekkur ederim bu arada cocugum yoko işler internetten bulunmaz ki
örneğin tüm kreşleri hatta devlet anaokullarını okul açılmadan gezmeniz lazımdı
şu aralar da bir turlayın
işe alıp beğenmedikleri yahut iş ağır gelip çıkan olabilir
evde çocuk bakmaya gelince o çevre işi
ama muhtara eczaneye vs not bırakın zira ben çocuğuma bakıcı ararken muhtara eczaneye sor onlar hem çevreyi bilir hem de böyle bir aracılık vs yaparlar demişlerdi
çocuğunuz var mı çocuğunuz yoksa çocuk bakıcılığı bulmak zor gibi
İşkur'dan toplum yararına projeler oluyor meb'e felan 9ay civarı çıkması şansa ama denemekten ne çıkar?is kur a basvurdum insallah bisey cikar
elazigdayim canim oyle yapayim cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?