İs bulamiyorum :(

küçük illerde tayinle gelen memurlar özellikle çocuklarına güvenilir bakıcı arıyorlar. bu bağlamda tanıdıkların varsa polis veya askeri birliklerin içine haber gönderebilirsin.
bi kac yer oldu da cocuk icin eve getirmiyorlar gitmeyi de ben tercih etmiyorum aslinda

bi kac yer oldu da cocuk icin eve getirmiyorlar gitmeyi de ben tercih etmiyorum aslinda

sen dünyanın en güvenilir insanı olabilirsin ama kendi çocuğun olduğunu düşünürsen kimse tanımadığı kişilerin evine çocuğunu göndermez. bir de çocuk zaten akşama kadar anne babadan ayrı ev ortamından da uzaklaştığında çok zararlı çocuklara.
sen istiyorsun ki hem evimde bakayım bu şekilde evimin işini de göreyim bir de para kazanayım. kusura bakma da fazla talepkarlık oluyor bu..

oyle bi dusuncem yok bunu tek ben yapmiyorum yapan birsuru insan var esim eve gitmeme izin vermez ki bende gitmem

bakıcıburada ve sahibinden.com a ilan verin,
çevredeki kreş ve anaokullarına elden cv ulaştırın.
yalnız kendi evinizde çocuk bakmak istiyorsanız işiniz zor ancak sağlam referans ve çok düşük ücretle bulabilirsiniz, kimse mecbur kalmadıkça çocuğunu tanımadığı birinin evine teslim etmez.

tamam canim hemen girip ilan vereyim cok tesekkur ederim

Sinir olmakta haklisınız. Ben de benzer şeyler yaşadım ve yaşıyorum. Eğitimli eğitimsiz herkes yaşıyor Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…