Denedim sonuç çıkmadıKpss denediniz mi?
Başvuru yapıyorum sonuç çıkmıyor zaman geçtikçe geç kalmış hissediyorum hevesim kaçıyor
3.5 sene oldu mezun olalı 4 sene olacak bu yıl, çok geç kalmış hissediyorum. Yeni mezunlar daha avantajlı gibi düşünceler aklıma giriyor daha çok hevesim kaçıyor. son 2 aydır iş ilanlarına bakmayıda bıraktımVallahi standartları yüksek tutmayacaksınız, ücret izin vs fedakarlık edeceksiniz köprüyü geçene kadar. Hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz malesef.
Ayrıca kasiyerlik ünv mezunu için gelecek vaadeden bir iş değil, kendinizi geliştirebileceginiz bir alanda getir götür işi bile yapabilirsiniz bir süre
Yanlis yapiyorsunuz, umutsuzluk en kotusu. Hicbirimiz cok sansli degildik.3.5 sene oldu mezun olalı 4 sene olacak bu yıl, çok geç kalmış hissediyorum. Yeni mezunlar daha avantajlı gibi düşünceler aklıma giriyor daha çok hevesim kaçıyor. son 2 aydır iş ilanlarına bakmayıda bıraktım
İnsanlar 4-5 defa giriyor artık olana kadar denemeye devam. Bu sene bir daha hazırlanın derim, alternatif olsun. Özelde iş bulamazsanız elinizde puanınız olsun.Denedim sonuç çıkmadı
Bir arkadasım "bu kadar zaman geçti iş bulamadın yeni mezunlar sürekli geliyor şansın azalıyor "dedi , moralimi iyice bozduYanlis yapiyorsunuz, umutsuzluk en kotusu. Hicbirimiz cok sansli degildik.
Geç değil kimse iş bulamıyor ki bence tekrar okuyun 2 senelik biliyorum uçuk ama bir faydası oluyor kendim den biliyorum. He suanki aklım olsa hostes olmak için uğrasırımSizce çok mu geç kaldım ? 4 sene oldu , branşımla ilgili sıfır tecrübe
İşletme bölümünü neden küçümsediniz ki anlamadım? Kısmet işi bunlar. Ben de yeni mezunum, 2-3 ay iş bulamadım. Şu an iyi bir şirkette çalışıyorum. Arkadaşlarım da girdi işe, giremeyen de var tabi ama diyorum ya kısmet diye. İşletme ne yapacağını bildikten sonra fırsatları çokça olan bir bölümdür.Moral bozmak gibi olmasın ama işletme okumanız zaten bir sıfır başlatmış sizi. Bence farklı kurslara seminerlere vs katılarak kendinize çevre ve deneyim kazandırın. Karın tokluğuna çalılşırım abi diye yaklaşın patronlara. Işletme okudunuz ama ne iş yapmak istediğinizi kendiniz belirleyip ona göre yol çizin. Mühendislik okuyup öğretmenlik yapan da var öğretmenlik okuyup Mühendislik yapan da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?