İş bulamıyorum

dertbin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
137
49
13
33
2014 yılında işletme bölümünden mezun oldum, 3.5 sene oldu iş bulamıyorum, ne tavsiye edersiniz ? Bir dönem markette kasiyer olarak çalıştım sonra işten çıktım . 1.5 ay sürdü market işi . Bunalıma girdim artık.

Sekreterlik vs bişeyler baksanız üniversite mezunusunuz ilerlersinizde orda. Asgari ücret ama ilk etap için iyi bence

Başvuru yapıyorum sonuç çıkmıyor zaman geçtikçe geç kalmış hissediyorum hevesim kaçıyor

Vallahi standartları yüksek tutmayacaksınız, ücret izin vs fedakarlık edeceksiniz köprüyü geçene kadar. Hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz malesef.
Ayrıca kasiyerlik ünv mezunu için gelecek vaadeden bir iş değil, kendinizi geliştirebileceginiz bir alanda getir götür işi bile yapabilirsiniz bir süre

3.5 sene oldu mezun olalı 4 sene olacak bu yıl, çok geç kalmış hissediyorum. Yeni mezunlar daha avantajlı gibi düşünceler aklıma giriyor daha çok hevesim kaçıyor. son 2 aydır iş ilanlarına bakmayıda bıraktım

Yanlis yapiyorsunuz, umutsuzluk en kotusu. Hicbirimiz cok sansli degildik.

Moral bozmak gibi olmasın ama işletme okumanız zaten bir sıfır başlatmış sizi. Bence farklı kurslara seminerlere vs katılarak kendinize çevre ve deneyim kazandırın. Karın tokluğuna çalılşırım abi diye yaklaşın patronlara. Işletme okudunuz ama ne iş yapmak istediğinizi kendiniz belirleyip ona göre yol çizin. Mühendislik okuyup öğretmenlik yapan da var öğretmenlik okuyup Mühendislik yapan da...

Aynn bende yeni mezunum iş bakıyorum kış ayındayız zaten iş bulmak cok zor birkaç yerle görüştüm karın topluguna çalıştıracaklar nerdeyse yol parasını bile karşılamıyorlar ama istedikleri özelliklerde sakin müdür alıyorlarmı gibi davranıyorlar iş bulmak gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun iş ilanlarına bakmaktan gözlerim yoruldu artık

Hiçbirşey için geç değildir kısmetin nerden geleceği belli olmaz bu zamana kadar olmadıgıysa böyle olması gerektiği içindir iyi ya da kötü bunu bilemeyiz muhasebe bürolarına işkura başvurmayı düşünüyorum ilk aylarda az parada verseler iş öğreniririm en azından biryerden başlamalıyız sende umudunu yitirme canm

Bende mezun olduktan sonra hemen alanıyla ilgili iş bulamadım 1 yıl kadar hastanede çalıştım sonra şan eseri şuan çalıştığım yere iş görüşmesine gittim 3.5 yıldır şuanki iş yerimde çalışıyorum ama gelin bana sorun sırf tecrübe yapabilmek için esnek çalışma saatleri altında sömürülmeye göz yumuyorum bir kaç işi birden yürütmeye çalışıyorum iş bulmak kadar tecrübe edinmek için her türlü işe göz yummak da zor. Allah yardımcınız olsun şuan sene sonu olduğu için bazı işyerlerinde çıkışlar Vs olur genel olarak yeni personel alımı olmaz benim bildiğim, şu yılbaşını atlatın güzel iş imkanları bulacaksınız ümidinizi kaybetmeyin herşey gönlünüzce olsun

Sizce çok mu geç kaldım ? 4 sene oldu , branşımla ilgili sıfır tecrübe
Geç değil kimse iş bulamıyor ki bence tekrar okuyun 2 senelik biliyorum uçuk ama bir faydası oluyor kendim den biliyorum. He suanki aklım olsa hostes olmak için uğrasırım

İşletme bölümünü neden küçümsediniz ki anlamadım? Kısmet işi bunlar. Ben de yeni mezunum, 2-3 ay iş bulamadım. Şu an iyi bir şirkette çalışıyorum. Arkadaşlarım da girdi işe, giremeyen de var tabi ama diyorum ya kısmet diye. İşletme ne yapacağını bildikten sonra fırsatları çokça olan bir bölümdür.

Konu sahibi banka sınavlarına giriyor musunuz? Bankalara girmeyi deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…