• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş bulamıyorum

Hayir atanamadim sagolsun devletimiz once suriyelileri dusunsun
Evlenmek istiyorum param yok
Sevgilim maasi da 1604 tl onun icin de kabul etmedim
Bu haldeyiz
Sigortali ameleyim aylik maasim 1604 oldu
Sagolsun herseye zam geldi herkes olebilir

benim sigortali isim bile yok...bende evlenelim diyenlere önce iş dedim cunku evlenecek para yok neye guvenip evleneyim... yeri gelecek yuzume vurulacak ...

2014 yılında işletme bölümünden mezun oldum, 3.5 sene oldu iş bulamıyorum, ne tavsiye edersiniz ? Bir dönem markette kasiyer olarak çalıştım sonra işten çıktım . 1.5 ay sürdü market işi . Bunalıma girdim artık.
Ben de yeni mezunken iş sectim, sonradan pişman oldum. O zamanlar bankaların önünde kredi kartı tanıtımı yapan arkadaslarim bankalarda müdür şimdi. Hele senelerce bir iç çamaşırı mağazasinda tezgahtarlik yapan arkadaşım bi şirketler grubunda finans müdürü. İşe ihtiyacın olursa ara dedi (yanlış anlasilmasin iyi niyetiyle söyledi, pozisyonu ve geliri çok iyi). Kariyer istiyorsaniz biraz dişinizi sıkıp ennnn alttan başlayacaksınız. Is ogretiyoruz diye sadece yemek+sigorta karşılığı çalıştirilan insanlar tanıyorum. Inanmayanlar olursa sektor ve tek tek isimler bile verebilecek durumdayim. Ama vermek istemiyorum yeterince berbat sartlar zaten.

Ben hep ayaklarimin uzerinde durayim diyen calisip uretmeyi seven biri oldum.Evlilik hayali de kurmadim.Is olmayinca on yargili davranmiyim dedim ama kisilerle hayata bakisimiz farkli cikti.Normal arkadaslik yapiyim dedim sacmaladilar.Insanlardan sogudum.Hayatta kisa copu secmis gibiyim:cry:

Ben hep ayaklarimin uzerinde durayim diyen calisip uretmeyi seven biri oldum.Evlilik hayali de kurmadim.Is olmayinca on yargili davranmiyim dedim ama kisilerle hayata bakisimiz farkli cikti.Normal arkadaslik yapiyim dedim sacmaladilar.Insanlardan sogudum.Hayatta kisa copu secmis gibiyim:cry:

sizde issizmisiniz yoksa karsinizdakilermi issizdi

Ben issizim karsidakiler iyi is guc sahibi kisilerdi ama temel olgularimiz uymadi ben istesem onlar tamam diyeceklerdi ben de oyalamak istemedim

Aslinda galiba olay hayattan beklenti ben okumamis es alip okutan adamlar gordum esleri de ise girdiler kendileri istedi okumayi maddi olarak sonra herkesi koyup gectiler.Herseyin maddiyat oldugunu dusunmuyorum yoksa is guc sahibi kadinlar eslerinden ayriliyorlar.

Aslinda galiba olay hayattan beklenti ben okumamis es alip okutan adamlar gordum esleri de ise girdiler kendileri istedi okumayi maddi olarak sonra herkesi koyup gectiler.Herseyin maddiiyat oldugunu dusunmuyorum yoksa is guc sahibi kadinlar eslerinden ayriliyorlar.

aslinda kafa yapisi uyusmuyorsa evlenmem ben parasi olsada farketmez... arkadasim diyor ki yuzune bakmayacagin kisi memur istiyor diyor ... yani senin yuzune dahi bakmiyor direk memurmusun

Ben insanlari anlamiyorum sevmeden nasil boyle seyleri dusunuyorlar?Yoksa ben de mi gariplik var sorgulamaya basladim:işsiz:

Ankara gibi yerde üniversite mezunu işsiz rv hanımıyım.ne yapacağım bilemedim

Back
X