İş bulamıyorum

Amaraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
6
0
1
19
Arkadaşlar is bulamıyorum birsusu yere başvurdum hicbiryer dönüş yapmadı gratis Watson lc waikiki defacto migros heryere şuan gratiste çalışmak istiyorum baya ama dönüş yapmadılar ne yapayım mağazaya gidip cv mi vereyim ingilizce de biliyorum pek alakalı değil ama işe alırlarmi sizce ne yapayım 2 aydır is arıyorum

Arkadaşlar is bulamıyorum birsusu yere başvurdum hicbiryer dönüş yapmadı gratis Watson lc waikiki defacto migros heryere şuan gratiste çalışmak istiyorum baya ama dönüş yapmadılar ne yapayım mağazaya gidip cv mi vereyim ingilizce de biliyorum pek alakalı değil ama işe alırlarmi sizce ne yapayım 2 aydır is arıyorum
2 ay çok uzun bir süre değil. Bazı firmaların işe alım süreçleri uzun oluyor. İngilizce biliyormuşsunuz. Deneyiminiz de varsa illa ki dönüş yaparlar. Mağazaya gidip cv vermek bir işe yarar mı bilmiyorum ama en azından mağaza müdürü ile görüşebilirsiniz. Nasıl bir yol izlemeniz konusunda size yardımcı olabilir.

2 ay çok uzun bir süre değil. Bazı firmaların işe alım süreçleri uzun oluyor. İngilizce biliyormuşsunuz. Deneyiminiz de varsa illa ki dönüş yaparlar. Mağazaya gidip cv vermek bir işe yarar mı bilmiyorum ama en azından mağaza müdürü ile görüşebilirsiniz. Nasıl bir yol izlemeniz konusunda size yardımcı olabilir
Birkac kişi git mağazaya sor yoksa is mis bulamazsiz dönüş yapmazlar dedi ama bu devirde de kapı kapı dolaşıp is sormak saçma geliyor

Gidip başvuru formu doldurun veya cv bırakın. Bazı yerler netteki başvurulara önem vermeyebiliyor.

Bizzat gidip başvuru yapabilirsiniz.Genelde mağazacılık tarzi bir iş mi arıyorsunuz?Uzun yıllardır kurumsal dünyada çalışıyorum, işe alımda da bulundum.Genelde sonbahar işe alım açısından daha verimlidir.2 ay uzun bir süre değil,ümitsizliğe kapılmayın😉

restoranların hostes giriş karşılama bölümlerine bakın hem ingilizceniz varmış çalışma saatı fazla ama maaş olarak da hakkınızı verirler midpoint olur happy moons olur çok var

Back
X